Şimdi Ara

Ultimate Team 2014 - Chemistry Styles İşlevleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
18
Favori
16.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Çıkan Chemistry Styles kartlarının işlevleri ;

KALECİ

• İşe Yarar... Teşekkürler
  • güzel bilgi sağol
    hunter kartını drogbaya bastıkmı tamam
  • Güzel lazım olacak.
  • Tek maçlık değil mi boşuna para veremem bunlara gerek yok :D.Saten bence gerek yok.yok +15 kafa + 15 position felan bosuna masraf bence.13 dede millet fitness'a çok para bayılıyordu :D Gerek yok git staff al 1 mac oynatma saten dırek 99 oluyor oyuncu .Ama bu style tek maclık deılse on numara olur:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkhamAslyum

Tek maçlık değil mi boşuna para veremem bunlara gerek yok :D.Saten bence gerek yok.yok +15 kafa + 15 position felan bosuna masraf bence.13 dede millet fitness'a çok para bayılıyordu :D Gerek yok git staff al 1 mac oynatma saten dırek 99 oluyor oyuncu .Ama bu style tek maclık deılse on numara olur:D

tek maçlık değil bunlar.. tek maçlık olanlar training kartları.. bunlar oyuncu kimyasını değiştiriyor.. mesela geçen sene rierayı nasıl fatih terim lb oynattı buda o mantık.. oyuncuya defansif kart basarsan defansif oynuyor..
  • Peki 1 karttan yalnızca 1 kez mi basılıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AI Remix Content nedir?
    2 hafta önce açıldı
    Football Manager 2013 Top Rengi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vauu ozaman olur işte süper olur hemde.
    Leo evet bir kere basılır.
  • tek maçlık olmaması güzel öbür türlü birşeye yaramıyor anca çöplük yapıyordu ama böyle güzel
  • sağolasın profesör
  • Favorilere ekledim. Bunları ezberleyemem
  • bi oyuncuya tek bir kart basma hakkımızmı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

bi oyuncuya tek bir kart basma hakkımızmı var

Öyle olur muhtemelen ama mesela Sneijder'i sniper yaptın onu değiştirim maestro yaparsın ama sniper da eklenen özellikler gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dantes7

quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

bi oyuncuya tek bir kart basma hakkımızmı var

Öyle olur muhtemelen ama mesela Sneijder'i sniper yaptın onu değiştirim maestro yaparsın ama sniper da eklenen özellikler gider.

aynen şöyle bişey var herkez base zaten yani kart basmasanda o puanları kullanıyorsun ama diğer kartları kullanarak base ile 1 erleş dağılan puanları başka yönelere yöneltebiliyorsun ben bunu anladım
  • Kartları deneyip deneyimlerine göre yorum yapabilecek olan var mı ? Değer mi değmez mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkhamAslyum

Tek maçlık değil mi boşuna para veremem bunlara gerek yok :D.Saten bence gerek yok.yok +15 kafa + 15 position felan bosuna masraf bence.13 dede millet fitness'a çok para bayılıyordu :D Gerek yok git staff al 1 mac oynatma saten dırek 99 oluyor oyuncu .Ama bu style tek maclık deılse on numara olur:D

Fitness ve diğer staff kartları bastığın training kartına etki eder.Yani %3lük bir fitness hocası aldın 60lık fitness kartı basacaksın kart 61.8 basıyor.Yani kart basmadıkça bir maç oynatmamayla falan alakası yok.
    Chemistry kartlarıysa tek maçlık değil sürekli etki ediyor.
    Birkaç yıldır UT oynadığını söylemişsin gülücükler falan pek bir uyanık görünüyorsun ama daha oyunu öğrenememişsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Kartları deneyip deneyimlerine göre yorum yapabilecek olan var mı ? Değer mi değmez mi :)

Ben 7 maçta 4 gol 6 asistle oynayan CM oyuncuma gladyatör bastım adam kayboldu resmen 10 maçtır tık yok :D
  • Bu şekilde bakması daha kolay

• kullananlar yorumlasin beyler elimde var kullanmaya korkuyorum :X
  • Ben cdm hunter lı ilkay aldım adam yardırıyor.Mkhi ye dead eye bastım cam olamsına ragmen ilkayın yaptıgının 10 da birini yapamıyor.Gerçi cama baskı çok oluyor ondan da olabilir D:.Schiber le yardırıom Basic :DAffetmiyor nadir gol kacırıyor :D.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.