Şimdi Ara

Ultima Online Neden bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne oldu da bitti.Eskiden saatlerimi harcardım bilgisayar başında .Şimdi oyun oynayacak server bulamıyorum...

• Devir 3D olnine devri kardeş kalmadı eski ultimacılar...ben 7 sene oynadım ultima şimdi dediğin gibi server bile yok oynayacak..
  • Kalitesiz Serverler Yüzünden. En Güzeli OSİ"ye geçmek.
  • Eski kaliteli server ve playerlar yok malesef.
    Her eve adsl gelince online oyuna başlama yaşı 8lere düştü.
    E böyle olunca çoluk çocuk yüzünden oyunlar zevk vermez oldu.
  • Ultima ne zaman bitti nasıl bitti :O sadece yıprandı diyelim

* Açılan sunucunun bekleneni karşılamaması
    * Olgun oyuncu sayısının düşmesi
    * Kaliteli bir kadro oluşturulmaması
    * Oyuncuya hiç bir güvence verilmemesi

Son olarak devir 3D devri değil.Ben hala 2D oyunları oynuyorum ve oldukça zevk alıyorum.Sayılı kez 3D oyun oynamışımdır en son oynadığımda Obliviondu
  • Oyuncuların payı dah büyük bence arkadaşlar eskiden uo loop dan başka program kullanmazdık ... pwp de program yoktu yetenek vardı ...
  • Bir runuo server buldum..Max player sayısı 25..Bir de bard char kasdım..1 dragon 1 de drake aldım yanıma börtü böcek kesip duruyorum işde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Run uo ... :/ yok be hocam ...
  • Oyunu oyuncu başlatır oyuncu bitirir.
    Bence UO'nun bitmesinin en azından zevk veren UO'nun bitmesinin en büyük nedeni herkesin türlü türlü programlar kullanması 1. Newbie Center denilen şeyin icadı 2. Çömezsiz oyunun zevki olmuyor. Şimdiki hiçbir MMORPG bundan 4-5 sene öncesinin UO'suna yaklaşamaz bile.
  • kesinlikle ... sırf bu yüzden aklımda manyak bi şehirsiz uo projesi vardı ama en azından online 2 staff olmalıydı ... eğer bi gün imkanım olursa kesin ...

çağ çağ ilerliyecek oyun ... dragon kesmeye değil ayı öldürmeye gidilecek ...
  • Cok uzun sure oynadim uiltima online ilk olarak forumda gordugum cevaplardan aklima takilanlara yanit vereyim. bi arkadas osi ye gecmek gerek demis. Turkiyede ultima online sphere emulatorunle kurulan serverlarla basladi ultim aonline oyuncusu ne oside rahat edebilir. ne runuo da anca sphere olursa eski aldigi tadi alabilir cunku ona aliskin.

neden bittigine gelince saglam destekli bir server acildigini dusunelim bugun 56b ustune kurulmus hardcoded buglar 0 , scriptlerden kaynaklanan buglar 0 , injection - teot - macro gibi durumlar icin her turlu guvenlik saglanmis , editci gmlere karsi her turlu onlem alinmis. boyle bir server bile 7 8 sene oncesinin snn ( sanane ) serverinin zevkini veremez.Cunku son acilan serverlarda hep ayni hareketi gozlemledim oyunu zorlastirin. oyuncular oyunu ogrendikce daha zevkli yapicaz diye oyun dha zorlastirildi. playerler cozum buldukca oyun dahada zorlastirildi. ben en son hatirliyorum sylveria serverinda sylveria dragon vardi ne buyuden nede oktan etkilenmiyordu yani dragon kesilemesin diye gereken ne varsa saglanmisti. ne bilim baliktan iyi para gelio diye balik satisi engellenmisti.tinkerler para kazanio diye yapilan tink malzemeleri satistan kaldirilmisti bs ler iyi para kazanio diye maden oranlari %70 80 dusulmustu falan filan. yani surekli oyunu zorlastirmak bisilerin onune engel cikarmak bir yayi eline almak icin 5x gm olmak. bu sekildeki girisimlerle ultima online yavas yavas sadece pvp oyununa dondurulerek bitirildi.

bitiste oyuncularinda rolu olmadi degil. kesemedigi adami kesmek icin injection kurup ,crash yazip sona bos dc yiyen adami kesenler. gm abisinden yalvar yakar edit isteyenler ( hatirliorum bi serverda gm iken adam +15 silah icin kiz kardesini telefonla arattirip bi saat yalakalik yaptiriyordu ) klasik Turk davranislari iste her turlu hile hurda pesinde kosmalar filan yedik bitirdik uo yu ama benim haal bildigim en gusel pvp sistemine sahip oyun olarak tek gecerim.

• Osiye ben alışırım sorun olmaz. Ama genel olarak haklısın hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.