Şimdi Ara

Ultima Online aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Dün ultima online satın aldım nebula uo shard'da oynamayı planlıyordum ancak hesap bilgilerim ile ilgili bir sorun var ya da sitelerinde bir sorun bilemiyorum hal böyle olunca onca denememe rağmen bir türlü giriş yapamadım. Ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Yetkililerine mail 2-3 kez mail gönderdim ancak ilgilenip bir cevap bile yazmamalarına çok gücendim. Başka ne tür alternatifler var acaba ? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

    Teşekkürler, iyi günler.



  • Nebulada oynama kapanıp duruyor nebula

    www.revolutionuo.net bu serverın bağlantısını indir kur oyuna gir sürekli gmler online ownerıda baya sağlam.
  • oha nebulamı kapanıp duruyor :D

    İlk başta nebulanın sitesine giriyosun. üyelik alıyosun sana aktivasyon maili geliyor. mailine girip aktive ediyosun accountunu. sonra oyuna giriyorsun bu kadar nebuladan şaşma sen =)
  • Mesajlar için teşekkürler karizmatik ve pks.

    pks1979 geçen hafta üyelik aldım ama forumlara bir türlü login olamadım bugün tekrar denedim ama işe yaramadı. yanlış yaptığım birşey mi var ? Ultima online ilgili araştırma yaparken nebulanın adını daha çok duyduğum için orada başlamak istedim. Yardım ve iletişim bölümlerinden konuyla ilgili mesaj atmama rağmen ilgilenen olmadı sebep nedir pks1979 ne yapmamı önerirsin ? Bunu son kez deniyorum olmazsa karizmatiğin tavsiyesini değerlendireceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.