Şimdi Ara

ultima necklace

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 GB ye ultima necklace çektim tutayım mı satayım mı ne yapayım pff

ultima necklace

and the road gets tough

I don't know why
  • bekle
    AMD Athlon XP, 1678 MHz (12.5 x 134) 2000+ İşlemci| NVIDIA GeForce FX 5200 Ekran Kartı| Kingston 2x 512MB 400MHZ Ram| Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 Ses Kartı Epox EP-8RDA+ / FIC AU11 Chameleon Anakart | Maxtor 6Y080L0, Samsung SP0802N 120GB HDD | LG DVD-RW, LG CD-RW 52x32x52| Philips 107E5 (GS4) Monitor| Windows XP işletim sistemi

Beni idare ediyor
  • Çok eskiden girdiğim bir mesaj, tekrar görünce editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p3yn6cy1ee -- 19 Ağustos 2011; 8:30:50 >
    Don't make me cry
    Sometimes love is not enough
    and the road gets tough

I don't know why
  • bnde 10 gb den fazlası war...alam mı acaba ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pathos'ta Old Warrior Earring
    15 yıl önce açıldı
    tail of shaula ve tail of lesath
    20 yıl önce açıldı
    Dragon Age Veilguard
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya çoğu silinicek çinliler dupelemiş galiba aslı değil mi ne hele bi pacht gelsinde ben ne alırım ne de satarım silinebilir

Beramus 77 lvl priest satılıktır:http://forum.donanimhaber.com/m_25101381/tm.htm
  • Çok eskiden girdiğim bir mesaj, tekrar görünce editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p3yn6cy1ee -- 19 Ağustos 2011; 8:27:51 >
  • Beyler aynı itemi arkadaşım aldı ve anında sattı.. Oyundan anlayan biridir, bana söylediğine göre o item gm tarafından açtırılıyormuş :S ve bu da baya zormuş artık ne kadar doğru bilmiyorum, başka bilenler de varsa yorumlarını yazsınlar..

Orjinalden alıntı: sojmeran

quote:

Orjinalden alıntı: Hell_Blade

Ya çoğu silinicek çinliler dupelemiş galiba aslı değil mi ne hele bi pacht gelsinde ben ne alırım ne de satarım silinebilir

puhaha dogru olabilir yoksa neden japoncami cincemine yassin cok mantikli

oyuna itemmi koymuş çinliler saçmalama

Orjinalden alıntı: sojmeran

quote:

Orjinalden alıntı: Hell_Blade

Ya çoğu silinicek çinliler dupelemiş galiba aslı değil mi ne hele bi pacht gelsinde ben ne alırım ne de satarım silinebilir

puhaha dogru olabilir yoksa neden japoncami cincemine yassin cok mantikli

Vaybe mantığa bak.Knight OnLine dediğimiz oyunun mgame tarafından lisanslı olan 3 serisi var Japko Koko Usko(Knight OnLine World) öncelikli patchler ilk önce Japko ya ve koko ya gelip denenir sonra Usko'ya gelir.New Moradon patchdede böyleydi.Japko patch olarak daima öndedir.Ve oyunun dili Japon tabanlıdır.Nasıl Berit kereveyi çok önce koyup yasak adaya gidip bulduysak bu japko sayesindedir.Orda denenmiştir.Japko da çok farklı silahlar var belkide japkoya 83 patchi geldi benim haberim yok.Ultima Neck Veya Titanium Beltin daha ordada belli olmadı ne olduğu Japko oynayan arkadaşlar tabi bizden daha bilgililer....

• +15gb edebilecek bi item olduğu belli. Öyle olmasa neden ultimadan düşsün ki

Hail, adventurer!

Thank you for contacting Knight Online Customer Support. I apologize, but unfortunately I am unable to assist you with this issue. Please contact the GM’s in-game for this type of support. In order to find out which GM’s are on your Server, please log into the Knight Online Official Forums through the Official Knight Online website by selecting the Community option on the main page menu. Once on the main page of the forums, please select the Announcements & News topic and then look for “Updated GM List”. In the GM list you will find the Character names of ALL the GMs and what servers they are in charge of. When the GM’s are online, you can “/pm” them. Be advised that they get many PM’s at a time, so you may have to wait briefly to speak to one directly. Thank you for your patience and understanding in this matter. Happy hunting and thank you for playing Knight Online!

Regards,
    and the road gets tough

I don't know why

• Şuanda birşey yapamıyorum. Oyun içinde GM'e başvurun. Forumda güncel gm listesi bulunuyor vs. yazıyor.
    Don't make me cry
    Sometimes love is not enough
    and the road gets tough

I don't know why
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.