Şimdi Ara

Ülkü Ocakları Bitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim amcam ocaktaydı bana sürekli anlatırdı şöyle etkinlik yapardık yürüyüşe giderdik çok iyi dostlarımız kardeşlerimiz vardı bende çok özenerek dinlerdim neyse işte eskiden kalma bir özentim vardı bizim okuldan bir arkadaş vardı ülkücüydü ocağa falan giderdi bende mhp'li olduğum için katılayım zaten merakta ediyordum şu anda dek yaklaşık 15-20 kere gittim direk ortama girdim zaten o kendi çevresiyle falan tanıştırdı beni.Ama bir kaç kere gittikten sonra saçma sapan bir yer olduğunu anladım.Okuldan çıkan liseliler gidip çay içiyorlar ellerinde tesbih sallıyorlar bir kavga haberi olursa polat alemdar havasında toplanıp kavgaya gidiyorlar.Tamam bizde çağırmıştık zamanında kavgaya adam ama sadece amaçlarının bu olmadığını zannediyordum.Her gün yok şu okulda kavga,yok burada bizimkilere laf atmışlar hdp'liler geldi taş attılar,kavga çıktı vs vs falan filan.Gitmeyi bırakmayı düşünüyorum, arkadaşıma da bu dediklerimi söylemeyi düşünüyorum nasıl tepki verir bilmem.Ocakta arkam olacak diye bir kavgada b*k yoluna gitmek istemem.Kız kavgalarına bile gidiliyordu yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 14 Ekim 2015; 18:55:33 >

• Ne zaman adam olduki bitsin, çalıştığım yerin yakınında genel merkezleri var haftada bir kapı önüne inip küfürlü sloganlar atıp 5 dakika sonra yukarı çıkıyorlar. Hiçde aklı Selim yaşı büyük adam görmedim liseliler tesbih falan sallarken karı kız muhabbeti döndürüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda ampüle dönmeye karar verdin helal kardeşim
  •  Ülkü Ocakları Bitmiş
  • Mhp'liler adamdır aksini söyleyen gaydır.

• Itina ile gaz alınır.

MHP Ülkü Ocakları

• Aklıma şu geldi

Geçen gün arkadaşla ülkü ocağına gittik

Baklava almışlardı. Oooo hangi dağda kürt öldü dedim, alkış kıyamet koptu beni ocak başkanı yaptılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orgut cok guzel gelsenize

• quote:

Orijinalden alıntı: Barney Stinson

Mhp'liler adamdır aksini söyleyen gaydır.

neil patrick harris adam değil o zaman

Yorumu yanlış anlamışımda değişmeyim dursun mesajım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 14 Ekim 2015; 19:09:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

Orijinalden alıntı: Barney Stinson

Mhp'liler adamdır aksini söyleyen gaydır.

neil patrick harris adam değil o zaman

Adam gay Barney Stinson değil

• eğer gerçekten ülkücü görmek istiyorsan küçük yerleşim birimleri de bulunan bir ülkü ocağını ziyaret et derim bizim beldemizde vardı mesela her akşam toplanır sohbet ederdik yeri gelir memleketi konuşur yeri gelir ders çalışırdık ve yeri gelir bir organizasyon (piknik, gezi vs) planlardık ve o hafta sonu o organizasyonu gerçekleştirirdik bu gibi çok samimi bir ortam vardı lakin vilayetteki ülkü ocağını gördükten sonra hepsi bi avuç ezik dedim bunlarda mı vatan millet sevdası deyip ardıma bile bakmadan döndüm geri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saxton Hale

eğer gerçekten ülkücü görmek istiyorsan küçük yerleşim birimleri de bulunan bir ülkü ocağını ziyaret et derim bizim beldemizde vardı mesela her akşam toplanır sohbet ederdik yeri gelir memleketi konuşur yeri gelir ders çalışırdık ve yeri gelir bir organizasyon (piknik, gezi vs) planlardık ve o hafta sonu o organizasyonu gerçekleştirirdik bu gibi çok samimi bir ortam vardı lakin vilayetteki ülkü ocağını gördükten sonra hepsi bi avuç ezik dedim bunlarda mı vatan millet sevdası deyip ardıma bile bakmadan döndüm geri.

Satirlarla sopalarla eylem bastiniz.can aldiniz.hak yediniz.

• In God We Trust
  • demek ki bir çok yerdeki ocak böyle.Herhalde küçük beldede falan olunca liselilerin mekanı olmaktan çıkıyor orada kavga vs gibi şeyler için çok uygun olmadığı için.Ben istanbul'da 3-4 ocak gördüm hepsi böyle okuldan çıkmış liseliler ve 5-6 normal adam oluyor onlarda ayrı takılıyorlar zaten.Arkadaşa dedim daha ocağa gelmicem diye baya sordu niye lan falan ,dersleri bahane ettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

demek ki bir çok yerdeki ocak böyle.Herhalde küçük beldede falan olunca liselilerin mekanı olmaktan çıkıyor orada kavga vs gibi şeyler için çok uygun olmadığı için.Ben istanbul'da 3-4 ocak gördüm hepsi böyle okuldan çıkmış liseliler ve 5-6 normal adam oluyor onlarda ayrı takılıyorlar zaten.Arkadaşa dedim daha ocağa gelmicem diye baya sordu niye lan falan ,dersleri bahane ettim :D

İyi demişsin hocam boşver. İyice çakal yuvası oldu oralar. Hap kullananı da ülkücü ot içeni de serserisi de sorsan dokuz ışık nedir diye mal mal bakar hepsi adı ülkücü bunların yoksa ülkücülük biteli çok oldu oralar da hoş bizim burada da kapandı o defter ufacık kasabada bi ocak kirasını ödeyemediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saxton Hale -- 14 Ekim 2015; 22:11:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.