Şimdi Ara

ÜLKER PİKNİK GERİ DÖNDÜ!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
14.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izayoi

olabilir yine de dikkat etmek gerekir ev yemeği ve evde yapılan çoğu şey paketli gıdalardan daha sağlıklı ne yediğini biliyorsun sen atıyorum o aldığın hamburger nasıl ve ne şartlarda yapılıyor bilme şansın yok bunun için ona bakcak olursak her şey zararlı demek saçma olur.

Alıntıları Göster
    Tabiki bende zaten her şey zararlı diye sürekli hamburger yiyin demiyorum sadece bu kadar kasmayın sonuçta yediğimiz meyve , sebze , tavuk , et de tamamen organik değil hepsi gdo lu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Sana ne!

Alıntıları Göster
    Pardon hocam, kendine ve vücuduna saygısı olmayanlar üstüne alınmasın demeyi unutmuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Pardon hocam, kendine ve vücuduna saygısı olmayanlar üstüne alınmasın demeyi unutmuşum.

Alıntıları Göster
    Yeter saçmalıklarını daha fazla dinlemek istemiyorum blok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 30 Temmuz 2019; 16:59:38 >
  • quote:

Yeter saçmalıklarını daha fazla dinlemek istemiyorum blok!

Alıntıları Göster
    hahaha senden de bunu beklerdim zaten. Doğru düzgün tartışamıyorsun bile
  • Vay be, yanında ayran içerdik, harika giderdi.
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    soho da başarılıydı :D
  • Kakolu ürünlerin çoğu ıskarta’ya çıkan malzemeyle yapıldığı için genelde sağlıksız ve bir o kadar lezzetli olurlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Piknik değil,Eti'nin kakaolusuna benzer yapılmış.Piknik büyük değil,daha ufak ve 2 çeşitti.
  • quote:

Bu kadar takıntılı olmayın bu devirde yediğiniz hiç bir şey sağlıklı değil!

Alıntıları Göster
    böyle basit bir yorum yaptığınıza göre ya yaşınız çok küçük, yada henüz herhangi bir sağlık probleminiz çıkmamış demektir.

Ben tavukda yemiyorum gdo lu diye, işlenmiş gıdaları da tüketmemeye çalışıyorum. Zorunda olursam organik sertifikalı ürünleri tüketiyorum. Evet yediğiniz herşeyde katkı maddesi var ama tavuk yiyerek aldığınız gdo'nun belki 10 misli glikoz şurubunda, palm yağında, potasyum sorbatta mevcut. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım, az araştıralım.

sağlıklı günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

böyle basit bir yorum yaptığınıza göre ya yaşınız çok küçük, yada henüz herhangi bir sağlık probleminiz çıkmamış demektir.

Ben tavukda yemiyorum gdo lu diye, işlenmiş gıdaları da tüketmemeye çalışıyorum. Zorunda olursam organik sertifikalı ürünleri tüketiyorum. Evet yediğiniz herşeyde katkı maddesi var ama tavuk yiyerek aldığınız gdo'nun belki 10 misli glikoz şurubunda, palm yağında, potasyum sorbatta mevcut. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım, az araştıralım.

sağlıklı günler

Alıntıları Göster
    Soluduğum hava bile kimyasal kaynıyor sen neyden bahsediyorsun yav . Sanki sürekli paketli gıda yiyin dedim arada sırada atıştırmalık olarak yenebilir bu kadar kasmayın .

• Hocam profil resmimi neden aldin :(
  • quote:

Tabiki bende zaten her şey zararlı diye sürekli hamburger yiyin demiyorum sadece bu kadar kasmayın sonuçta yediğimiz meyve , sebze , tavuk , et de tamamen organik değil hepsi gdo lu .

Alıntıları Göster
    Biraz uğraşarak yoğurt meyve sebzeyi organik yiyebilirsiniz ama bunu yapabilecek maddi gücünüzün olması lazım Bizim ürünlerin sağlıklı ve kalitelisi yurtdışına gider bazen o bile geri döner. O yurtdışına giden ürünleri alırsanız belli bir kaliteden geçmiş oluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: benimkucukbebegim

Biraz uğraşarak yoğurt meyve sebzeyi organik yiyebilirsiniz ama bunu yapabilecek maddi gücünüzün olması lazım Bizim ürünlerin sağlıklı ve kalitelisi yurtdışına gider bazen o bile geri döner. O yurtdışına giden ürünleri alırsanız belli bir kaliteden geçmiş oluyorlar.

Alıntıları Göster
    Keşke dediğiniz gibi olsa ama organik bir ürün yok artık dünyada baştan satılan tohumlar , hayvanların yediği yemler gdo'lu. Organik diye satılanlar da emin olun kandırmaca bununla ilgili pek çok belgesel var izleyin derim .

• quote:

Keşke dediğiniz gibi olsa ama organik bir ürün yok artık dünyada baştan satılan tohumlar , hayvanların yediği yemler gdo'lu. Organik diye satılanlar da emin olun kandırmaca bununla ilgili pek çok belgesel var izleyin derim .

Alıntıları Göster
    Kontrollü bir şekilde kullanılırsa o kadar da zararı yok zararı minumum yapın. Yurtdışında insanlar boşuna 80 90 yaşında bisikletle gezmiyor. Ha bundan kaçamassınız bende farkındayım ama zararı minumum yapın yoksa pencereden atlamakla bir farkı yok bunun. Cips mesala 10 zarar veriyorsa organik meyve 1 veriyor. gdo lu meyve 5 veriyor. burda organik meyve en az zararı veriyor ( kandırmaca farkındayım ama yinede zararı daha az. daha organik)

• Piknik benim aşkımdır. Tadı aynı piknik. Oh be. Degilse bile bozmayin beni ben oymuş gibi yiyorum
  • İncirli biskremde döndümü.
  • xsamuray X kullanıcısına yanıt
    İssiz acun kaldi mu
  • şimdi 2 tl arkadaşlar
  • Nereden aldın
  • Şeker oranı ve kalorisi kaç hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.