Şimdi Ara

Ülker Çokokrem Golden 4 Adet Kavanoz Kargo Dahil 16,80 TL (YKB için 5,96 TL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
5
Favori
40.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 tane fiyatına 4 tane aldık. boşuna bağımlık yapmıyor bu sıcak fırsatlar.
  • son kullanma tarihi yakın değildir inşallah 8 kavonoz aldım
  • ilk açtığım üyelik sayfasında ykb noyu kabul etmedi, daha sonra çokokremin sayfasını açtım, ordan yeni üye sayfasını açtım sağdaki kaydet butonu sola geçmişti. 12 haneli vakıfbank müşteri numaramı kabul etti, üye oldum.

çokokrem satın al a bastım kendinden 5.96 oldu, iş bankası maximum sanal karttla aldım. sanal karttan düştü.

haber verene teşekkürler.
  • yapı kredi mmüşteri numarası ile üye olduğumuzda ödemeyi de illa oradan mı yapacağız yoksa farklı kartttan da ödeyebiliyor muyuz?
  • OHH BEA ! ! !
    Göbeğim çatladı ama nihayetinde siparişi tamamlayabildim üstelik 20 Krş Avantajx iadesiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

alım aşaması biraz bana garip geldi :) fatura adresi istedi sadece ona yazdık şimdi o adrese mi gelecek bu kargo ? birde cep telefonuna mesaj gelmedi . çek takastan aldım bu arada hesabı 7.9 tl geldi

ben de aynı şekilde 3 tane aldım ya bakalım umarım gelir de 25lira girmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

alım aşaması biraz bana garip geldi :) fatura adresi istedi sadece ona yazdık şimdi o adrese mi gelecek bu kargo ? birde cep telefonuna mesaj gelmedi . çek takastan aldım bu arada hesabı 7.9 tl geldi

ben de aynı şekilde 3 tane aldım ya bakalım umarım gelir de 25lira girmez

naptın hocam obez olursunuz valla sonra elinizde kavonozlar evde vinidi pooh hesabı gezersiniz

• Bana email gelmedi ama sms ile kod geldi.
    Sipariş verdim ve adresime gönderilecekse kod ne için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maremm

Arkadaşlar benim ykb müşteri numaramı da kabul etmedi yukarıda bir arkadaşın yazdığını uyguladım düzeldi. Sayfayı komple kapattımwww.grupfoni.com a girdim sağ üstten üye ol'a tıkladım ve müşteri numaramı kabul etti. Olmuyorsa bir de böyle deneyin.
    Bu arada bug buldum ama cıvığını çıkartmamak adına 2 tane aldım

Edit: @NS_85 Bilgilendirme için teşekkürler!

bug ?

• quote:

Orijinalden alıntı: efuliz

ilk açtığım üyelik sayfasında ykb noyu kabul etmedi, daha sonra çokokremin sayfasını açtım, ordan yeni üye sayfasını açtım sağdaki kaydet butonu sola geçmişti. 12 haneli vakıfbank müşteri numaramı kabul etti, üye oldum.

çokokrem satın al a bastım kendinden 5.96 oldu, iş bankası maximum sanal karttla aldım. sanal karttan düştü.

haber verene teşekkürler.

Hocam dediğin taktikle yaptım, çok teşekkürler...
  • Arkadaşlar ben de ödeme işlemini gerçekleştirdim ancak bi kod falan diyor başka bi işlem yapmam mı gerekiyor yani kodu biyere mi yollucaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bana email gelmedi ama sms ile kod geldi.

Direk gelecek galiba.kod bir seye yaramiyor.yazilanlardan oyle anladim.ilk alisverisim bu sitede. detayli bilenden de ogrenmek lazim.
    Edit:onceki sayfada arkadaslar kodun bir ise yaramadigini soylemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 4 Mart 2013; 20:36:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Direk gelecek galiba.kod bir seye yaramiyor.yazilanlardan oyle anladim.ilk alisverisim bu sitede. detayli bilenden de ogrenmek lazim.

Tek yapmanız gereken fırsat kuponunda bulunan 17 haneli kod numarasını not almak ve bunu işletmedeki yetkili kişiye iletmek.

Hangi işletme bu?
  • quote:

quote:

Site genelde rezervazyon ile işlediginden yani bir restorantın yemegini aldınız siteden restoranta giderken bu kodu goturuyorsun bizim olay farklı biz kargoyu bekliyecegiz birşey yapmamıza gerek yok.
  • anlaşılan ülker bir süreliğine donanım haber ahalisine çalışacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Arkadaşlar müşteri No şu internet bankacılığında falan kullandığınız numara

O kadarını biliyorum, 9 haneli başında 0 olan rakam
    Ama İE den bile kabul etmedi
    Ayrımcılık seziyorum.

7 haneli olarak gireceksiniz. Toplam 7 hane unuymayın

çok saol hocam, 1 saattir deniyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

quote:

quote:

Site genelde rezervazyon ile işlediginden yani bir restorantın yemegini aldınız siteden restoranta giderken bu kodu goturuyorsun bizim olay farklı biz kargoyu bekliyecegiz birşey yapmamıza gerek yok.

Bilgilendirme icin cok tesekkurler.cogumuz ilk defa alisveris yaptigimiz icin yeterli bilgimiz yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öylesine bi sıcak fırsatlara bakayım dedim kaptım hemen
  • fırsatı sunan, duyuran herkese teşekkürler.
    yk musteri nosunu basında sıfırlar olmadan yazın. yk nin hiç kullanmadığım world kart taki musteri no ile kayıt oldum. hatta ödemeyi de maximumla 5,96 ₺ olarak yaptım 2 gundur verdiğim siparişler sonrası bu da yurtiçi çıkarsa kargonun sokağa sube açmasını bekliyorum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 4 Mart 2013; 20:43:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Kullanıcı kodu hatası alanlar tüm sayfaları kapatıp buradan kayıt olmayı denesin.

http://www.grupfoni.com/v2/registration

Allah razı olsun, bu sefer oldu

Ama 5,60TL' den Sipariş için kredi kartı bilgilerimi girip onayladım aynı ödeme ekranı yine geldi. Sipariş gerçekleşmedi diyerek tekrar almaya kalktım bu sefer 5,60 TL yerine 16,80 TL gösterdi ödeme ekranında

Aynısı bendede oldu.Sipariş numarası falan vermedi?Ykb baktım para çekilmiş.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.