Şimdi Ara

Ülker Basketbol Takımı ve Fenerbahçe Basketbol Takımı Birleşiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah haberlerde böyle bir olaydan bahsettiler.

Netteki gazetelere baktım. Böyle bir konu yok.

Bu olay hakında bilgisi olan var mı ?

• hhaberi şimdi hürriyet de okudum..gözlerime inanamadım..

yaaa nasıl böyle bir şey yapar ülker ?? anlamadım gitti..yanii ülkerin hedefi türkiyede şampiyon
    olmak mı sadece? .. euroleague ne oldu ? avrupa da şampiyon ol veya final _ four oyna sonra mirsad , ibo gibi
    yıldız ları gönder..sadece bu ikisi olsa neyse oğuz uda vermişler fb ye..murat özyer de şaşırmış bu konu da ki
    adam daha yorum bile yapamamış...bu kkadro 1 iyi yabancı ile fınal _ four oynardı yahu...nasıl bozarlaar bu takımı
    hem fb de bu kadar yıldız nasıl oynayack?? mrsiç , ibo, mirsad ?? ömer falan da saymadım bile..
    yani mrsiç , ibo bakalım sahada iyi anlaşacak mı ??
  • alttaki linkde daha detaylı bilgi var.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/4585942.asp?m=1&gid=69
  • Yahu bu ülker bunu nasıl yapar basketbolda tuttuğum bir takım vardı artık ne olacak takım tuttamıyacakmıyız. Yahu bu kadarla kalsa ii sen git eurolig hakkınıda devret. Allahım yarabbim ne salaklıkdır. Bu
  • 100 yıllık fb sponsorluk olayına farklı bir bakış açısı getirdi
    entresan

Kesinlikle tasvip etmiyorum 3 büyüklerin 3 nünde ülker(veya başka bir marka önemi yok) tarafından ele geçirilmesi kesilikle tasvip edilir bir olay değildir
    Eminim bjk ve gs ülker ile olan anlaşmalarını gözden geçireceklerdir

Ayşe hanım spor klubu diye ortalıklarda gezen JeremY nin yorumunuda görmek isterim
  • Birleşmenin şartları belli değil daha gs ve bjk gibi isim alacağımızda belli değil bence reklam olarak olacaktır. Ayrıca basketbolda yeni bombalar patlayacak euroligde çok büyük başarı elde edeceğimizi düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bilgiler için sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Ayşe hanım spor klubu diye ortalıklarda gezen JeremY nin yorumunuda görmek isterim

Hocam bu iş olursa Ayşe Hanım Spor kulubü işinden çok faklı bir iş olacak..

Nasıl böyle bir benzetme yapabildin ? Şaşırdım doğrusu.

İstersen Jeremy hocama PM at yada ben atabilirim. O zaman yorumlarını da görmüş olursun..
  • geç alınmış ama yerinde bi karar.. türk basketbolunun kurtuluşu klüp takımlarıyla büyük firmaların ortaklığından geçer.. tek başlarına ne müessese takımları seyirci bulur, ne de klüp takımları futbol dururken basketbola para aktarır
  • lig en iyi takımını kaybetti diyebiliriz
  • allah kahretsin boyle rezalet olur mu

Ülker'in aldığı karar ile basketbolseverler adeta neye uğradıklarını şaşırdı. Turuncu yeşilliler, Mirsad, Ömer ve Oğuz yanı sıra Euro lig katılım haklarını F.Bahçe'ye verdi...

Turuncu yeşilliler, ligde ve Avrupa'da zirve hesepları yapan sarı lacivertlilere sözleşmesi devam eden Ömer Onan, Mirsad Türkcan ve Oğuz Savaş'ı verecek. Ayrıca Fenerbahçe'ye Euroleague'de sürmekte olan katılım haklarını devredecek.

Ülker, sarı lacivertlilere salon yapma sözü de verirken, Fenerbahçe bünyesinde yeni bir yönetim kurulu oluşturulacak. 6 kişinin bulunacağı yönetim kurulunda Ülker Grubu'nun belirleyeceği bazı isimler de yer alacak. Dün kulübe gelerek sözleşmeyi noktalayan kaptan İbrahim Kutluay'ın da büyük bir ihtimalle 100'üncü Yıl'da Fenerbahçe forması giyeceği öğrenildi.

kaynak :http://www.internetspor.com/v3/haber.php?haberID=27954

• quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Birleşmenin şartları belli değil daha gs ve bjk gibi isim alacağımızda belli değil bence reklam olarak olacaktır. Ayrıca basketbolda yeni bombalar patlayacak euroligde çok büyük başarı elde edeceğimizi düşünüyorum.

Ne komik bir insansın sen. Siz böyle yerlere ancak büyük takımların hakkını alarak gidebilirsiniz. Başka türlü gidemezsiniz. Hala sinirliyim ne demek byle bir şey yapıyor anlamıyorum. Tam bir rezillik. Bu olay gerçekleşirse TBL benim için bitmiştir. Nba den başaksı yalan olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61
    Siz böyle yerlere ancak büyük takımların hakkını alarak gidebilirsiniz. Başka türlü gidemezsiniz. Hala sinirliyim ne demek byle bir şey yapıyor anlamıyorum. Tam bir rezillik.

Katılıyorum.Su ulke sporunun fenerden cektigi nedir? once futbolda yaptilar her turlu cirkefligi daha sonra da baskette.LAnet olsun bu kulube.Boyle bir olayin olmasi turk basket ligine bir darbedir.
    Ülker'in kapatılması ilk örnek değil. Zamanında basketbola büyük hizmetleri olmuş, Çukurova, Eczacıbaşı, Paşabahçe gibi pek çok kulüpte kapatılmıştı. Hepsinin gidişi arkada kalanları üzdü. Ülker de basketbolda derin bir yara bırakarak gidiyor. Pota bu yarayla yıkılmayacaksa da gerek alt yapısı ve gerekse de başarıları ile basketbolun biraz daha kan kaybettiği kesin.

• Ayrıca kendi yorumum

Sen taraflarını yırt oyna ligde üçüncü ol.Katakullilerle Efes'e 3-2 kaybet sonra,fenerbahçe denilen ligde 7. olabilmiş oynadığı basketbol vasat bile diyemeyeceğimiz bir takım gelsin senin yerine Euroleague'de oynasın ne güzel iş be.Ayrıca bu Euroleague'e katılma durumunun böyle kolay ve hiçbir şekilde başarıya bağlı olmaması daha önce de tartışılmıştı.Sorarım size o zaman koskoca sezon boşuboşuna mı oynandı.Biz boşuna mı yırtındık Akatlar'da her maç ayıp be ayıp.İnsanları basketboldan daha ne kadar soğutacaklar bakalım.Bunu gören diğer takımlar örn:Banvit,Beşiktaş,Telekom biz bu kadar yatırım yaptık ama sonuçlarına bak deyip yatırımlarını kısmaya karar verirse ne olacak?Artık gerçekten yapılanlardan sonra soğudum.Tiksiniyorum ben bu basketbol üzerinde dönen oyunlardan.Ayrıca yeni sezonda istemiyorum ben kendi adıma Ülker'in sponsorluğunu,fb'yle birleşmiş kulüp gelip bana sponsor olacak.Ben olsam gerekirse yatırımı azaltırım da bunu kabul etmem.

• Oyuncu almak yetmedi, hakemleri almak yetmedi son çare ne yapsın Fener artık, bari takımı toptan alalım dedi...Futbolda da başarı isteniyorsa Galatasarayı almak için pazarlığa başlasınlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Oyuncu almak yetmedi, hakemleri almak yetmedi son çare ne yapsın Fener artık, bari takımı toptan alalım dedi...

• Artık Basketboldada 3 büyük değil 2 büyük var

Efes ve Beşiktaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Hocam bu iş olursa Ayşe Hanım Spor kulubü işinden çok faklı bir iş olacak..

Nasıl böyle bir benzetme yapabildin ? Şaşırdım doğrusu.

İstersen Jeremy hocama PM at yada ben atabilirim. O zaman yorumlarını da görmüş olursun..

Valla ülker fb 100 yılda şampiyon olsun eurolige gitsin diye bu numarayı yapıyorsa ayşe hanımdan pek bi farkı yok yapılan olayın
    Ayrıca Fiba bu işe izin vermez oyle ülker tamamiyle kapatılsa bile FB ye vermez o hakkı
    kendi tayin eder

• quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Birleşmenin şartları belli değil daha gs ve bjk gibi isim alacağımızda belli değil bence reklam olarak olacaktır. Ayrıca basketbolda yeni bombalar patlayacak euroligde çok büyük başarı elde edeceğimizi düşünüyorum.

Ne komik bir insansın sen. Siz böyle yerlere ancak büyük takımların hakkını alarak gidebilirsiniz. Başka türlü gidemezsiniz. Hala sinirliyim ne demek byle bir şey yapıyor anlamıyorum. Tam bir rezillik. Bu olay gerçekleşirse TBL benim için bitmiştir. Nba den başaksı yalan olacaktır.

Kimin hakkını almışız sanki gidip ülker binasını basıp biz gideceğiz demişiz gibi anlatıyorsun. Ayrıca 2 sene önce bu kadromuzla koraç kupasında final oynadığımızı hatırlatırım. Biz kimsenin hakkını almıyoruz 2 kulüp anlaşmış aralarında güçlü bir kadro oluşturulacak ve avrupada başarılı olacağız olay bu. Çekemiyorsanız izlemeyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Oyuncu almak yetmedi, hakemleri almak yetmedi son çare ne yapsın Fener artık, bari takımı toptan alalım dedi...Futbolda da başarı isteniyorsa Galatasarayı almak için pazarlığa başlasınlar...

GALATASARAY FUTBOL KLUBÜ SATILIK MI ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.