Şimdi Ara

Ülkenin ortalaması(genel anlamda) mecliste tam olarak yansılıtıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar mecliste zaten tam manasıyla her çevre yansıtılıyor.Önemli olan hangi ortalamanın ülke genelinde çoğunlukta olduğudur.Yani vatan hainide mecliste var istiklal marşını okumaya aciz herhangi biri de , Atatürkçü olduğunu iddaa eden veya öyle olanda var dindar olduğunu iddaa eden ve öyle olanda var.Genel olarak bunların hepsinin tek ortak özelliği çıkarlarıdır.

    Şimdi gelelim ne demek istediğime ;

    Hırsız,üç kağıtcı,yalancı,din tüccarı veya münafık,cahil vs vs olarak çevrenizde ilyaki tanıdığınız yada tanıdığınızın bir tanıdığı vardır ha o kişiyi tanımış olmanız aynı düzeyde insan olduğunuz anlamına gelmiyor yani demek istediğim ;

    Eğer ülkenin genelinde kendi menfaatini ve çevresindeki hatrını saydıkları insanların menfaatleri için çalışan ve bu yolda her yolu mübah gören bir zihniyet artmışsa haliyle (ki en fazla bu tip varlıklar ülkemizin çoğunluğunu oluşturduğunu düşünüyorum) bu insanlar bilerek yada bilmeyerek kendi gibi olan insanları yönetici seçiyorlar

    diğer yandan ülkenin bir kısmında vatan hainliği var onlarda aynen temsil ediliyor gelelim radikallere bunu hertürlü görüş içeresinde söylüyorum her radikal örgütün içerisinde mutlaka rant vardır ve bu ranttan menfaatlenen insanlar.Aklınıza gelmiyecek kadar ÇEŞİTLİ ortamlarda bulundum (bu birazda sık sık fikir değiştiren bir insan olduğumdan halk arası tabirle dönek ) ve sivrilenlerin genelinde bu tipi gördüm.

    Sonuç olarak etrafınızdaki insanların rasgele bir ortalamasını yapın kendi zihninizde ama dürüst olun sonra bu ortalamayı genel bir tablo haline dönüştürün teoride yalnış bir uygulama gibi gözüksede pratikte karşınıza çıkan tablo bugünün siyasilerinden şikayetçi olan kişilerin aslında genel toplumda sıklıkla karşılaştığı yalancılık,dolandırıcılık,rantçılık,kayırmacılık vs vs arttırabiliriz gibi kavramlarla sürekli çevresinde rastladığını görürse eleştirilerine bu yönde devam edeceği görüşündeyim.


    Tüm bu saadet zinciri sonunda kendimde yaptığım test sonucunda ülkemi yönetecek adamın;

    Biraz yalancı,biraz kayırmacı,biraz menfaatci ve birazda kandırılacak kadar masum,birazda yaptıklarının sonuçlarını hesaplayamayacak kadar cesur ve cahil olduğu kanısına vardım.

    Peki bu test sonucuna göre yaptığım hesapların şuan ki yönetici profillerine göre uygun olup olmadığı hakkındaki görüşüm nedir?

    Bu kısmıda sizlere bırakıyorum.İyi forumlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justfaber6 -- 24 Haziran 2020; 23:53:5 >







  • Ortalama 1/1. Mevcut anayasal sistemde meclisteki vekillerin alayi haybeye maas alan konu mankenklerinden ibaret. Yasayan tek kisi, yuruten tek kisi, yargilayan da tek kisi.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.