Şimdi Ara

Ülkenin insanı tuvalet kullanmayı neden bilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav arkadaş batıdan doğuya bir çok il gezdim daha tuvalet kullanmayı öğrenmiş bir il bulamadım hep pis hep kenar da çiş var yeter yav lanet olsun yav pisuvarla klozet farkını anlamayacak ne var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Temizlik imandan gelir." derler bir de

• Bilmiyor değil, terbiyesiz ve benciller. Klozet kapağını kaldırmaları gerektiğini biliyorlar ama onu kaldırmak için o değerli enerjilerini harcamak istemiyorlar. Bunu da ciddi hedef alma sorunlarıyla birleştirince nefes alınmaz hale geliyor tuvaletler.
  • Kesinlikle temizlik imandandır eğer şahıs pis ise imanda sıkıntı vardır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya onu geçin millet elini yıkamıyor çıkınca ben ona hayret ediyorum lan insanın nasıl içi rahat eder o pis yere girip çıkınca be
  • Erkekler tuvaletinin pisligi evrenseldir sadece bizde degil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerwrestling -- 12 Mayıs 2016; 10:03:29 >
  • Tuvaletmi? Daha çevreyi temiz tutamıyorlar ne tuvaletinden bahsediyorsun kardeşim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar iyi günler, zamaninda 1980 miydi ne türkiyeye geldigimde otogarda otobüsten indigimde gitmem gerekti.

En az 50 metreden kokusundan ve sineklerden nerde oldugu belliydi.

Yaklasinca girenlerin topuklara kadar pisliklerin icinde gezdigini görünce vazgectim, eve varinca altima yapsam bile bundan iyi dedim.
  • butun insanlarin abv

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Bilmiyor değil, terbiyesiz ve benciller. Klozet kapağını kaldırmaları gerektiğini biliyorlar ama onu kaldırmak için o değerli enerjilerini harcamak istemiyorlar. Bunu da ciddi hedef alma sorunlarıyla birleştirince nefes alınmaz hale geliyor tuvaletler.

Aynen hocam. İstese mutfak kadar temiz tutarlar. Ama sonuçta babasının tuvaleti değil ya adam mıçıp öylece bırakıp gidiyor olan benim mideme oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışındakilerde çok temiz değil emin olabilirsin. Benim için hayal kırıklığı olmuşlardı.
  • Nereye işer veya sıçarsam , yaptığım yer aşırı pis değilse kesinlikle temizlemeden gitmem. Herkesden aynı tevazüyü bekliyorum arkadaşlar.
  • aöf sınavına k çekmecede bi ilkokula gittim tuvalete girdim duvarları mokla sıvamışlar resmen leş gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamaha1100yzf

Ya onu geçin millet elini yıkamıyor çıkınca ben ona hayret ediyorum lan insanın nasıl içi rahat eder o pis yere girip çıkınca be

Kendilerini kandiriyorlar birde. Tuvaletten sonra gidip muslugu acip kapatan gordum

• Ama bizde taharet musluğu var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.