Şimdi Ara

Ülkemizdeki Sürü Psikolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle yanlış anlaşılmak istemiyorum konunun Atatürk ile bir ilgisi yok. Dikkat çekmek istediğim nokta ülkemiz insanın özellikle de genç yaştaki insanların düşünmeden sürü şeklinde hareket etmeleri ve okuudukları her şeyi doğru sanmaları (fotoğrafın doğruluğuyla ilgili söylemiyorum o konuda bilgim yok) . Buna twitterda net şekilde şahit oldum. Atatürk ile bir fotoğraf paylaşılıyor ve fotoğrafın cezbediciliği sebebiyle üstünde yazan şey okunmadan retweet yapılıyor favorilere ekleniyor. Fotoğrafın üstünde yazan şey 86.Henry. Biri de çıkıp demiyor ki arkadaş 86.Henry olur mu? ki zaten fotoğraftaki kişi Henry'de değil. Belki sizlere gereksiz bir ayrıntı gibi gelebilir ama bence çok düşündürücü.
    http://d1207.hizliresim.com/z/y/b8l29.png

• Adam çözmüş beyler boşa gitmesin alkışlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafax_001

Adam çözmüş beyler boşa gitmesin alkışlayın

/>
  • bu saçma resim dhde bile tartışılmıştı ne diyon sen. çakma atatürkçüler hemen atlamıştı ingiliz kralı diye ama sonra kanıtlandı alakasının bile olmadığı

• quote:

Orijinalden alıntı: ZıplayanKarınca

bu saçma resim dhde bile tartışılmıştı ne diyon sen. çakma atatürkçüler hemen atlamıştı ingiliz kralı diye ama sonra kanıtlandı alakasının bile olmadığı

İlk mesajda da belirttiğim gibi fotoğraftaki kişinin kim olduğu konusunda bilgim yok ama 86.Henry olmadığına eminim 86 nedir abi

• quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

quote:

Orijinalden alıntı: ZıplayanKarınca

bu saçma resim dhde bile tartışılmıştı ne diyon sen. çakma atatürkçüler hemen atlamıştı ingiliz kralı diye ama sonra kanıtlandı alakasının bile olmadığı

İlk mesajda da belirttiğim gibi fotoğraftaki kişinin kim olduğu konusunda bilgim yok ama 86.Henry olmadığına eminim 86 nedir abi

bununla ilgili dhde konular vardı konular kapatılmasaydı arar bulurdum şimdi ama. ne gülmüştüm o zaman bu cahillere ya

• ülkede ki zihniyeti özetleyen bir görüntü.kemalisti de aynı iktidar yanlısı da aynı.hala daha sen koyunsun, o koyun,bu koyun .koymuşlar zaten alayınıza.tartşmaya devam edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.