Şimdi Ara

Ülkemizde ki terör tehlikesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba 10.02.2019 cumartesi akşamı saat 21:00 civarında İzmir Alsancak Kıbrıs şehitleri caddesin de kız arkdaşım ile yürüyorduk malum haftasonu baya bir kalabalıktı caddede ise bir adam vardı garip tipli galiba suriyeli yada afgan çünkü arapça konuşmuş elinde bir teyp garip arapça bir şarkı açmış sürekli caddeyi turluyordu tekrar denk geldiğimiz de bir parmağı ile radikal terör örgütü işareti yaparak geziyordu aynı müzik çalıyordu sonra biriyle konuştuğumuz da bana cihat müziği olduğunu yaptığı işaretin de cihad işareti olduğunu söyledi hatta uyarmışlar oda arapça birşeyler söyleyip tehdit etmiş biz yukarı çıkarken oda aşağıya gitti ve akabinde 3-4 adet yunus ekibi gördük o yöne giden bir yarım saat sonra tekrar gördüm aynı adamı aynı şekilde geziyordu belki sizlerden biri denk gelmiştir insanlar özellikle kadınlar rahatsız olmuş sövüyordu bu adamın gözü nefret doluydu benim gözümde geleceğin canlı bombasıdır devletimiz buna nasıl izin veriyor biz vatandaşlarının canı bu kadar ucuzmu gerçekten anlam veremedim başka bir ülkede olsa sınır dışı edilir bu adama yarın 2 hap verip git şu karakolu yada avm yi patlat deseler yapar dedim ya bizlere nefret ile bakıyordu gerçekten yarın en ufak bir karışıklıkta bunlar piyasaya çıkacak anamıza karımıza namusumuza canımıza göz dikecek belki vatanımıza göz dikecek sizlerinde yorumunu merak ediyorum hepinize iyi geceler dilerim.

• Neden emniyete haber vermedin/ vermediler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    hocam zaten insanlar vermişti yanılmıyorsam dedim ya o adama doğru giden polis de gördüm ama ne oldu bilmiyorum belki burada bir kaç arkadaş daha görmüştür aynı olayı.
  • mültecileri ülkene hoyratça doldurursan olacağı bu

ki sonuçlarını işid saldırılarında gördük her yerde polis beklemeye insanlar metroya bile aranarak alınmaya başladı onlarca patlamada insanlarımız 50şer 50şer öldü

Türkiye Cumhuriyetinin en büyük sorunu eğitim ekonomi vs değildir terördür alınan her mülteci ikinci sorun olan mülteciliği artırmakta ve bu 2. en büyük sorun zaman geçtikçe 1. soruna yani teröre dönüşmektedir

turgut özalın zamanında aldığı 1 milyon kuzey ıraklı nasıl ki şuan pkknın bel kemiğiyse bu mülteciler arasından kişiler de el kaide ve türevi örgütlerin can damarı yegane insan kaynağı olacaktır
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    Azınlık çoğunluğa tabi olur derler.

Boylelerinin huzur ve rahatını kaçırmasına müsade etmemek lazım. Kendisi ile muhatap olmayın tabiki ama, ihbarı da göz ardı etmeyelim. En azından bir şey olmasa bile sürekli bir polis kontrolünde bu ve benzerleri bölgeyi terk eder, rahatsız olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben gördüm bizzat yanımda kız arkadaşımla belki bu gece orada olan bir arkadaş varsa görmüştür gerçekten çok rahatsız olan insanlar vardı orada. gördüm bir süre sonra yine gördüm ve sonra kayboldu ama 3-4 tur attı caddede yani elinde teyp garip bir arapça müzik ve bir parmağını kaldırmış geziyordu radikal bir işaretmiş orda yürüyen biri ile konuştum o da söyledi radika dinci müziği ve işareti diye Allah sonumuzu hayretsin dedik o başka yöne gitti biz başka yöne.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.