Bildirim
ülkemizde estetik ameliyat bedava olsa?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
evt sen -
Çirkin örnekleri çok var.Millet gidiyor yok ben Barbie'ye benzeyeceğim diye ama maymun olup çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackwarrior95
Çirkin örnekleri çok var.Millet gidiyor yok ben Barbie'ye benzeyeceğim diye ama maymun olup çıkıyor.
Ama güzeller daha çok. -
once goguslerimi 75e dusururum dudagima silikon sonra burnumu hafif kaldirtirim disleride beyazlattimmi at gibi kari olurum
Herkes çükünü büyütürdü -
Ortalık silikon dolar(Anladınız siz) -
Güzellik göreceli bir şey,kişiye göre değişir elbet.
kafa şekli düzeltme
burun düzeltme
kepçe kulak düzeltme
göz altlarındaki çöküklüğü giderme
dudak küçültme
çene yamukluğu giderme
alın genişliğini kapatma
yapardım. -
kes kurtul ne gerek var
Hadi bedenleri estetikledik. Ruhları napcaz ? Karaktersizleri ? Adileri ? Ayran gönüllüleri ? Vicdansızları ? Kadir kıymet bilmeyenleri ? Sevilipte sevmeyenleri ? Napcaz ha napcazzz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuna Yoni
Herkes çükünü büyütürdü
Öyle bir şey var mı? -
Evet, V - Pillis yaz Google amcaya anlarsın -
paradan ziyade estetik ameliyat süreci zor ve bir çok riski var. sonuç olarak hala çirkin kız olacaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: hanimteyze
once goguslerimi 75e dusururum dudagima silikon sonra burnumu hafif kaldirtirim disleride beyazlattimmi at gibi kari olurum
Benim çekeceğim filmde de oynarsın artık. -
Estetik ameliyat bölgesel uygulandığında güzel olabiliyor. Mesela burnu kemerli olan biri burnunu yaptırırsa güzel sonuçlar çıkabilir fakat bazı kadınlar resmen modifiye işine giriyor. Burun düzeltme, kaşları yukarı kaldırma, dudak büyütme, surat gerdirme derken geriye mimikleri bile anlaşılamayan bir yüz kalıyor. En kötüsü de öncekinden beter olduklarını kabul edemiyorlar. Aynı modifiyeli Tofaş'a binen adamın arabasını havalı zannetmesi gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tırışka -- 30 Mayıs 2016; 19:03:13 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X