Bildirim
Ülkeleri tanıtan dizi arıyorum!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: rat.planet
Arkadaşlar samanyolu tv deki ayna programı gibi,kanalturk deki aş kendini programı gibi ülkeleri tanıtan dizi şeklinde bir program arıyorum.acaba böyle birşey var mı?
Şoray Uzun Yolda
Şaka bir yana hocam Ayna programında farklı yerler gösteriliyor. Rastladığım zaman izlerim. Ama onun dışında pek bilmiyorum. -
Şoray uzun yolda sadece türkiyeyi gösteriyor. -
quote:
Şoray uzun yolda sadece türkiyeyi gösteriyor.
Biliyorum hocam makarasına söyledim zaten. Bir zamanlar Atv'de Haberci vardı çok güzeldi. Ayna'dan başka doğru dürüst program yok şimdilerde ülkeleri tanıtan. Ya da ben bilmiyorum. -
Bazı geceler 4,00 gibi Atv'de Habercinin eski bölümleri çıkıyor tam olarak hangi günler çıktığını öğrenirsen tavsiye ederim kaliteli bir programdır -
Acun firarda vardı birde -
quote:
Orjinalden alıntı: Arsenic
Acun firarda vardı birde
Ülkeleri çok iyi tanıttığı kesin
Sarışını, Kumralı -
Ben daha çok ülkelerin beşeri ,coğrafi özellikleri tanıtan bir program arıyorum.Victoria Secret benzeri birşey değil -
quote:
Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet
quote:
Orjinalden alıntı: Arsenic
Acun firarda vardı birde
Ülkeleri çok iyi tanıttığı kesin
Sarışını, Kumralı
Acun iyi kız tavlamıştır o programda
Kızlarda başka bişeyi tanıtmıyordu zaten hangi ülkeye gitse direk Plajlara sarışın kızların yanına
-
quote:
Ben daha çok ülkelerin beşeri ,coğrafi özellikleri tanıtan bir program arıyorum.Victoria Secret benzeri birşey değil
Tmm işte acunda beşeri ve coğrafi özelliklere değiniyodu -
quote:
Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet
quote:
Ben daha çok ülkelerin beşeri ,coğrafi özellikleri tanıtan bir program arıyorum.Victoria Secret benzeri birşey değil
Tmm işte acunda beşeri ve coğrafi özelliklere değiniyodu
-
Sky Türk'te Çağatay Yolda diye bir program vardı
Bir de başlığı dizi değil de program olarak değiştirirsen daha iyi olur herhalde -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X