< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
arkadaşlar şöyle şeylerle kendizi kandırmayın. işinizi iyi yaptığınız sürece ticaret dahi yapsanız milyoner olabilirsiniz. tıp okuyorsunuz iyi bir hekim olursanız devlette de özelde de iyi konumda olursunuz. hukuk okuyorsunuz iyi bir avukat olursanız, iyi bir hakim savcı olursanız yine iyi yerlerde olursunuz. iş her zaman sizde bitiyor.
bıktım ülkede şu yapılmaz bu yapılmaz laflarından. yapanlar nasıl yapıyor? görende ülkede herkes işsiz sanar. |
GTÜ CENG hala duruyor hocam
![]() |
ee napalım? devlette her zaman birilerinin yakınları bir yerlere gelecek. bu böyleydi böyle de gider ama napalım? umutsuzluğa mı düşelim?
ben savcı olacağım diyorum referans lazım torpil lazım diyorlar. ee ben torpili olmadan savcılığı kazananları da biliyorum? insanları en başından vazgeçirmek, ülkeden soğutmak kolay. insan kazanmak lazım. insanların umudunu kırmayın saçma sapan yere. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KısacaMCA -- 10 Ağustos 2020; 19:38:15 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 10 Ağustos 2020; 19:54:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73752631F -- 10 Ağustos 2020; 19:0:29 > |