Şimdi Ara

Ülkede ki beyin seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facede anasayfa da dolaşıyorum tesadüfen bir şeye denk geldim baktım bir sayfa adını unuttum fotoğraf atmış fotoğraf siyah beyaz sadece çizgiler var admin de nasıl bir kafa yaşıyorsa resimin açıklamasına yoruma 1 yazın bakın neler olacak yazmış. Yemin ediyorum size 90 bin kişi yorum atmış evet tamı tamına doksan bin. Ve yorumlar hala o kadar hızlı geliyordu ki anlatamam şimdi yüz bin olmuştur hala şaşkınlık içindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 1 Aralık 2015; 21:54:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1

• quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

1

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

quote:

1

+1

+1
  • 1

• yo bogonmoyosonoz godon

hirsriyi mihilifsiniz

uvripu butmus

aziz nesinnin dedigi dogrudur ama oran 60 degil 99 dur inanmayan arastirmalara baksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkede ki

Ki

Ki

Ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

yo bogonmoyosonoz godon

hirsriyi mihilifsiniz

uvripu butmus

aziz nesinnin dedigi dogrudur ama oran 60 degil 99 dur inanmayan arastirmalara baksin

Ya bir saçma sapan fotoğrafın altına 100bin kişi yorum atar mı brn işin içinden çıkamıyorum

• Allahı seven bu mesajı +lasın her + şeytana bir tokat
  • Ki ayrı yazılmış başlıkta eleştireceğim derken madara olmak bu sanırım.

• Ülkenin zeka seviyesi desen daha iyi olur sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Facede anasayfa da dolaşıyorum tesadüfen bir şeye denk geldim baktım bir sayfa adını unuttum fotoğraf atmış fotoğraf siyah beyaz sadece çizgiler var admin de nasıl bir kafa yaşıyorsa resimin açıklamasına yoruma 1 yazın bakın neler olacak yazmış. Yemin ediyorum size 90 bin kişi yorum atmış evet tamı tamına doksan bin. Ve yorumlar hala o kadar hızlı geliyordu ki anlatamam şimdi yüz bin olmuştur hala şaşkınlık içindeyim

Sorma dostum, sosyal medya insanları salaklaştırdı.Yeni nesilden korkuyorum. Aslında yeni nesilden ziyade çok çabuk kanıyor insanlarımız popüler kültüre.

Bak çok samimiyim bi tanıdığım beyin ameliyatı geçirdi 3-5 gün önce.Ameliyattan sonra facebooka selfie atma derdinde, bütün aile toplanmış hasta yatağında fotoğraf çektiriyor.

Bir diğer örnekte bir tanıdık amca balta ile bacağını kesmiş, facebooka bacağının fotoğrafını atmış çok şükür iyiyim diye.Kendime sordum o anda, yahu ne zaman bu kadar şekilci oldu milletimiz.

En çok ilgiyi ben çekeyim, en çok beni likelesinler en çok ben en çok ben ben ben hep ben diye diye kendilerini güya buralarda tatmin ediyorlar.Herkeste bi farklı olma arzusu.

En iyi farklılık sıradanlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Ki ayrı yazılmış başlıkta eleştireceğim derken madara olmak bu sanırım.

Her neyse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukarıkan

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=856468641115421&set=gm.1637531813191035&type=3&theater al işde 9 bin kişi paylaşmış

Akp sayfaları hep böyle Hepsi at gözlüklü yobaz, takım destekler gibi siyasi parti destekliyorlar ve bununla övünüyorlar. Şunu trollüğüne paylaştım ve ciddiye alan oldu akp sayfasında
     Ülkede ki beyin seviyesi

• Sizin ortalama neyse o

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=856468641115421&set=gm.1637531813191035&type=3&theater al işde 9 bin kişi paylaşmış

Akp sayfaları hep böyle Hepsi at gözlüklü yobaz, takım destekler gibi siyasi parti destekliyorlar ve bununla övünüyorlar. Şunu trollüğüne paylaştım ve ciddiye alan oldu akp sayfasında
     Ülkede ki beyin seviyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: tisuanzii

quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

quote:

1

+1

+1

+1

• quote:

quote:

Ülkede ki beyin seviyesi

her kesimde böyleleri var. genele yayman hata.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

quote:

Ülkede ki beyin seviyesi

her kesimde böyleleri var. genele yayman hata.

en çok akp'de var, ardından chp'nin solcu tayfası geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.