Şimdi Ara

ulefone uwear akıllı saat 22 dolar gearbest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m.gearbest.com/smart-watches/pp_225970.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ships after Sep 30th. (bilginize)
  • 2 tane satın aldım ücretsiz kargo 7dolar indirim için promosyon koduna uWear yazmanız gerekiyor
  • ilgilenenler için 7 dolar indirim bugün sona eriyor
  • Bu tarz cihazlar telefondan uzak olduklarında bir işe yaramıyorlar sanırsam?
    Alet waterproof olsa da telefon olmayınca anlamlı olmuyor :D Ter saçtığım için bizzat
  • İphone ile eşleşmede sıkıntı yaratır mı tam stabil çalışır mı?
  • Arkadaşlar saati indirimli alabilmek için çok az zamanımız kaldı. Biraz daha inceleyip satın almayı düşünüyorum. Gümrükte sorun çıkar mı sizce? Veya sipariş esnasında seçmem veya işaretlemem gereken bir yer var mı? Sipariş veren arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gümrükte sorun çıkmaz efendim. Hem 75 Euro sınırının çok altında hemde GSM özelliği bulunmuyor. Kurallara aykırı bir durum söz konusu değil yani...

Sipariş için şurada resimli anlatım hazırlandı. Buradaki aşamaları tamamladığınız taktirde siparişiniz sorunsuz gelecektir;

http://www.herkesicinteknoloji.com/diger/onemli-konu/gearbest-ten-alisveris-ornegi-resimli-anlatim.html

Eğer siparişinizle ilgili sorun çıkarsa GearBest live chatten ingilizce olarak yada direkt olarak GearBest Türkiye Facebook veya Twitter hesaplarına Türkçe olarak bildirimde bulunmanız yeterli...

• Bu kadar hızlı ve açıklayıcı cevap için teşekkür ederim. Çok naziksiniz. Hemen linki inceleyeceğim. Aklıma takılan o kadar araştırmama rağmen internet üzerinde sadece YouTube'da 1 tane video görebildim ve merak ettiğim arama SMS veya whatsapp bildirimlerinde isim görünüp görünmediği? Video'da da hep numara olarak görünüyor. Bilginiz var mı bu konuda acaba?

• Android'de görünüyor. iOS için sıkıntı olabilir ama onda da görünüyor olması gerekir...
  • Video veya resim mi gördünüz? Yani isimlerin göründüğü ile alakalı. Ben herhangi bir bilgiye ulaşamadım da

• Yok bu soruyu başka arkadaşlarda sormuştu, merkeze sordum, oradaki arkadaşlar Android için kesin konuştu...
  • Anladım teşekkür ederim. Siparişi veriyorum şu an tracking number'la beraber 24,99 dolara geldi. iPhone'la kullanmayı düşündüğüm için biraz da şansıma artık ;)

• Hayırlı olsun... Umarım destekliyordur

Edit: destekliyor ama dediğiniz özellik için söyledim. yanlış anlaşılmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VenatoR2 -- 30 Eylül 2015; 21:17:39 >
  • teşekkür ederim

• Siparişi verdim Allah pişman etmesin

• gms destekli saat dikkatimi çekti
    http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_158361.html

buna imei atmaya gerek var mı ?
    uwearla karşılaştırırsak hangisi daha iyidir
  • Hocam bunu sorup size kesin cevap vereyim. Ama su an ulusal bayram sebebiyle tatildeler. 5 ekimde is basi yapacaklar. Not aldim sorup size donerim

• 4 gun sonra 2 ay dolmus olacak siparis vereli ama gelen giden yok. Uzak durulmasi geren sitedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

4 gun sonra 2 ay dolmus olacak siparis vereli ama gelen giden yok. Uzak durulmasi geren sitedir

Efendim sipariş numarası ve olayı bana DM atabilirmisiniz lütfen... Çözümünü sağlayalım bir an önce...
    Gerçi 5 Ekim'e kadar ulusal bayramları var ama ilk iş günlerinde sorununuzu çözmeye çalışalım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.