Şimdi Ara

ULEAD VİDEO STUDIO İLE KURGU YAPMAK(RESİMLİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
6
Favori
42.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video anlatımı için teşekkürler arkadaşım..
  • Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 28 Eylül 2008; 18:02:19 >
  • Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 28 Eylül 2008; 18:02:50 >
  • Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 28 Eylül 2008; 18:03:20 >
  • Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 28 Eylül 2008; 18:03:49 >
  • Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 28 Eylül 2008; 18:04:22 >
  • Arkadaşlar Ulead Video studio için plugin paketini yükledim.Pluginler ücretsiz olup yasaldır..
    Yönetici arkadşın haberi olsunda yanlış anlaşılmasın!..

http://www.mytempdir.com/1334283
  • baba sağolasın da şu pluginleri nası programa yüklicez anlatır mısın?
  • Uzantilarina bakarsan .vfx oldugunu görürsün.Ulead dizini altinda vfx plugin dizinine kopyala!
    Ayrica setup dosyasida var onu da normal kurulumla yapacaksin.
  • teşekkür ederim güzel video geçiş efektleri var.
    eğer daha fazla varsa hayır demeyiz :)
  • Olsa dükkan senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

tebrik ederim güzel çalışma ben de ulead 10 plus kullanıyorum
    hattal http://www.youtube.com/watch?v=Q6hSoZ58G1Y bu videoyu da ulead la yaptım
    ama daha çok video efeği ve geçiş efeği istiyorum acaba yama falan var mı kursak ya da yeni sürüm falan çıktı mı bilgisi olan var mı?

Videoyu bugün izleyebildim. Güzel çekim iyi iş.. Ben hazine aramaya gittiğinizi sanmıştım.
    O kadar çaba,kazma kürek bir ruffless içinmi yani

Yakında reklam filmlerinin çekimi için teklif gelebilir.Hazırlıklı ol.

• baba saolasın
    bi de star wars kısa film çekmek istiyorum ama ışın kılcını ulead'te yapamıyoruz ne yazıkki.
    ruffles.com.tr ye yolladık fotoğraf makinasını alırız inş :)
    gerçi biraz uzun olmuş bizimki.
  • Yarışma için demek ha! Bak hiç haberim yoktu.. Nasıl bi makina veriyor.Markası,modeli??
  • Çok büyük bir iş yaptın! Tebrikler!
    "Burger" çok güzel çalıştı... çok güzel de geçişleri varmış!

Bir iki sorum olacak:
    - Ulead sitesinden divx için codec indirmek istiyorum, bunları
    Download
    Development Kits
    kısmından mı bulacağım?

- Create Video Files
    Custom
    Options
    Compression

Burada DVD-VR compliant diye bir kutucuk var! Bu DVD-VR nedir? Bunu işaretleyince ne oluyor? İşaretlemeyince ne oluyor?
    Bir de TV'den kaydettiğim DVD'ler. Bunların hepsini DVD+VR olarak görüyor, "Import from DVD/DVD-VR" yi tıkladığımda.

İlgine şimdiden teşekkürler.
  • bişey de ben sorucam.uvs 11 e baktınız mı bilmiyorum ama,10 ve 11 de en kaliteli kaydetme formatı hangisi acaba?
    hangi formatta kaydedersem en kaliteli görüntüye ulaşırım?
    bide bi videoyu youtube a yüklemek istiyorum diyelim hangi formatta çekip yükliyim ki görüntü kalitesi iyi olsun?
    teşekkürler.
  • Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 28 Eylül 2008; 18:04:58 >
  • Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 28 Eylül 2008; 18:05:34 >
  • bilgiler için teşekkürler.
    vcd,dvd,ve bilgisayarda izlemek için en kaliteli formatları yazarsan sevinirim.
    Ulead videoyu kurarken otomatik yükler divx codeci,lisanslı olması gerekiyor.Bunun yerine kendin bir
    yerlerden temin etmen gerekecek.. Dr_Divx programını tavsiye ederim.Dr divx zaten divx in kendi
    convert programı ve kullanımı çok basit.
    unquote

İlgine çok teşekkürler.
    Benim UVS 10 lisanslı.
    Aslında hikaye kısaca şu : Nokia 6680'e attığım mp3 sırasıyla dinleyebilmek için, (yani hep aynı şarkıyı çalıp durmasın diye) Kadıköy'de bir yerde bir mp3 player yüklettim. Bu arada yükleyen satıcı divx player ile beraber, bir takım "sanatsal" videolar da yükledi. O güne kadar divx nedir ne işe yarar diye pek ilgilenmemiştim. Bu videoları bilgisayarıma aktardım. Amacım mpeg dosyası elde etmekti.
    Vegas 7, bu dosyaları tanımıyorum dedi, açamadı.
    Windows Media Player, oynattı ama görüntü oldukça küçüktü, ekranın ortasında, kibrit kutusundan biraz daha büyük bişi.
    Ulead Video Studio 10 da açmayı denedim. Baştan itiraz etmedi ama sonra da kilitlendi. Açamadı. Ben de işin peşini bıraktım.
    Yazını okuyunca, dedim belki codec lerdendir..

Şimdi en azından benim şunu yapmam gerek sanki : bir yerlerden aklı başında divx ler bulup bunları tekrar UVS 10 da açmayı denemek.
    Bu divx'ler nerden bulunur, çözünürlüğü birbirinden farklı divx çeşitleri var mı?

Önerin / önerilerin varsa çok makbule geçer. Zira ben de bu sayede divx işini kıyısından köşesinden biraz öğrenmiş olurum!

Tekrar çok teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.