Şimdi Ara

Ulaşım araçlarında kulaklıkla müzik dinleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

her gün okula minibüsle gidererim, eve minibüsle gelirim. Her gün tip tip insanlarla yolculuk ediyorum. Eminim bu konuda bahsettiğim tiplerden forumda vardır.

Bir tip minibüse biner ve konser başlar.. Adam kulaklığı takmış ve son ses müzik dinliyor. Sos ses dememin nedeni müziği onunla beraber herkes dinliyor.
    Neden son ses dinliyorsunuz?
    Havanız kime?
    Kime ne göstermeye çalışıyorsunuz?

(Genelde bu tip insanlar erkek oluyor.)

EDİT» Bu tip insanları çekinmeden uyarın. (ben uyarıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 9 Kasım 2013; 19:25:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Onun dinlediği müzik türü öyle elit bir kısıma hitap ediyor ki o türü dinleyenler halk arasında el üstünde tutuluyor. O saygıdeğer arkadaş ta o müziği dinleyerek ne kadar değerli ve havalı bir kişilik olduğunu herkese kanıtlıyor.
  • o değilde geçen bir adam 50li yaşlarda otbüste telefonun kulaklığı çıktı ses hoparlörden gelmeye başladı. adamın dinlediği şarkıda electronic ovy yeahh ovyy yeah orgazm sesleri fln var adam bi utandı fln otobüstesi herkes gülmeye başladı içinden..
  • Biraz sesini kısar mısınız? De o zaman. Kısa bir yolculukta çokta rahatsızlık vermez. Zaten gürültülü bir ortam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalıtımlı kulaklık var kafam rahat
    Ne minibüsün sesini duyuyorum, ne de dışarıdakiler benim müziğimi duyuyor.
    Apple kulaklığı kullananlarda oluyor bu dikkat edersen. iPhone'un kutu içeriğinden çıkan kulaklıklar kulakiçi olmadığı için yalıtımları çok kötü oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

o değilde geçen bir adam 50li yaşlarda otbüste telefonun kulaklığı çıktı ses hoparlörden gelmeye başladı. adamın dinlediği şarkıda electronic ovy yeahh ovyy yeah orgazm sesleri fln var adam bi utandı fln otobüstesi herkes gülmeye başladı içinden..

Oha adam zihin okuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Yalıtımlı kulaklık var kafam rahat
    Apple kulaklığı kullananlarda oluyor bu dikkat edersen. iPhone'un kutu içeriğinden çıkan kulaklıklar kulakiçi olmadığı için yalıtımları çok kötü oluyor.

+1 Ben de sırf bu yüzden yeni kulaklık aldım senin ki gibi yalıtımli baskalarının benim dinlediğimi dinlemesi hoşuma gitmiyor artı Apple'ın kulaklığı gürültülü ortamda o kadar çok ses geçiriyor ki müziği duyamiyorum.

• son ses olmasa da takıyorum ben de.Dolmuştakilerin saçma sapan muhabbetlerini dinlemek yerine sevdiğim bir müziği dinlemek daha mantıklı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Merhaba arkadaşlar,

her gün okula minibüsle gidererim, eve minibüsle gelirim. Her gün tip tip insanlarla yolculuk ediyorum. Eminim bu konuda bahsettiğim tiplerden forumda vardır.

Bir tip minibüse biner ve konser başlar.. Adam kulaklığı takmış ve son ses müzik dinliyor. Sos ses dememin nedeni müziği onunla beraber herkes dinliyor.
    Neden son ses dinliyorsunuz?
    Havanız kime?
    Kime ne göstermeye çalışıyorsunuz?

(Genelde bu tip insanlar erkek oluyor.)

GAZA GELİYORUZ HOŞ OLUYOR
  • ben de bazen kulaklığı takar müziğimi ya da radyo programı varsa dinlerim ama 1-2 kez kontrol ederim sesin dışarıya gidip gitmediğine.ama ben de çok gıcık oluyorum son sesle dinleyen tiplere onlar yüzünden kitap bile okunmuyor
  • Ben de dinlerim, toplu taşıma araçlarında olduğum zaman da sesini kısarım ama öyleleri var ki kulaklık takılıyken yanımdaki adamın kulaklığından müziğini dinleyebiliyorum.
  • Bir ara bir çocuk kulaklığının maduru oldu.Minibüs kalabalık değildi bir de akşam saatleri trafik yokken, kulaklığı çıkarıp kontrol etti, dışarı ses çıkmıyor kulağına takınca ses çıkıyor bazı kulaklıklarda var bu olay .Minibüsün içinde oyun havası dinledik eve kadar.O günden beri iyice arttı acaba dışarı ses gidiyor mu takıntım
  • kulakiçi kullanın hem siz rahat edin hem millet rahat etsin, her sabah görüyorum kezban kezban kızlar iki notalı müzikler dinliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rammstein - mein teil dinliyorum otobüsde son ses.
  • Ben son ses acsam 1 dk içinde kulağımdan kan akmaya başlar lan çok kötü oluyor

• Bende dinlerim ama kulaklığı çıkarıp ara sıra dışarı ses gidiyor mu diye kontrol ederim.
  • Dinlediğim müzik kimseyi rahatsız etmesin diye kulak içi kulaklık kullanıyorum artık diğer kulaklıklarıda kullanmıyorum
  • Bazen Crysis,Cod,far cry 3 soundtrackları dinliyorum bende rezil olmayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

quote:

+1 Ben de sırf bu yüzden yeni kulaklık aldım senin ki gibi yalıtımli baskalarının benim dinlediğimi dinlemesi hoşuma gitmiyor artı Apple'ın kulaklığı gürültülü ortamda o kadar çok ses geçiriyor ki müziği duyamiyorum.

Hangi marka aldın hocam modeli nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hangi kulaklığı kullanıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.