Şimdi Ara

ULAN NAPACAZ BİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KEŞKE YAZIP BOKTAN DA OLSA BİR BÖLÜME GİTSEYDİM BU NE LAN

• Ööf abartmayin be. Sinav degisti rakipleriniz degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya ayaklanmış forum xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Belle

Baya ayaklanmış forum xd

hep aynı kişi
  • Bizi düşünen yok ki ,bir iş yapıyorsun madem daha önceden haber verilir demi,herkes planını programını ona göre yaptı,ama dediğim gibi bizi ipleyen yok inşallah hakkımızda hayırlısı olur
  • Beyler bu sene oldugu kesin mi yök baskanı bi bunu söylemedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

Beyler bu sene oldugu kesin mi yök baskanı bi bunu söylemedi

Çok yüksek ihtimalle bu sene uygulamaya konacak dedi
  • Millet stres olmasın diyor böyle olunca hic olmadık insan seneye yapar eylul ayında sınav mı değişir bunlarınki nehrin ortasında kayık değiştirmek

• ben şuan çok pişman oldum mezuna kaldığımdan ve korkuyorum

haziranda ygs konularına girmek demek integralle birlikte sayılar çalışmak demek, türkçe-sosyal çalışmak demek

zaten konular ucu ucuna yetişiyordu şimdi ne yapacaz

birden fazla sınav olacak stres azalacak dediler 4 yılı tek sınava soktular. önceden 2 sınavdı hiç değilse

• Sadece problemlerden 7 8 konu var soru sayısı azalacak deniyor. 2 3 problem gelirse işiniz zor valla o kadar Apotemiler bunun içinmi çözülecek. Oturun mat çalışın Mart Nisan gibi girişin sözel derslere 9 ay önceden tarih biyoloji çalışmak mantıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bkooper

ben şuan çok pişman oldum mezuna kaldığımdan ve korkuyorum

haziranda ygs konularına girmek demek integralle birlikte sayılar çalışmak demek, türkçe-sosyal çalışmak demek

birden fazla sınav olacak stres azalacak dediler 4 yılı tek sınava soktular. önceden 2 sınavdı hiç değilse

hocam o tek sınav da 4 seneden mi olacak orası belli değil, şayet öyleyse çok kötü olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: interneto07

quote:

hocam o tek sınav da 4 seneden mi olacak orası belli değil, şayet öyleyse çok kötü olacak.

şöyle olacak hocam

cumartesi sabahı temel matematik öğlen türkçe akşam sosyal gece fen
    pazar sabahı matematik öğlen fizik-kimya-biyoloji akşam edebiyat-coğrafya-tarih-felsefe gece dil

harbiden hepsini 2 güne nasıl sığdıracaklar lan

• quote:

Orijinalden alıntı: --KayseriSporlu--

Tedirgin olmayın değişikilk zamanı yanlış ama yeni sistem daha kolay. Yeni sisteme dair her şeye şu makalemden erişebilirsin...

https://sinavsever.com/viewtopic.php?f=26&t=114

Peki kırık obp'lilere fazladan yaptırıma ne diyorsunuz? Nasıl olacak? Olur mu öyle bir şey.
  • metalmanr+ kullanıcısına yanıt
    OBP ye dair resmi bir açıklama yapmadı YÖK başkanı. Kulisten yükselen sesler bunlar. Bizzat YÖK öyle bir açıklama yaparsa anındahttps://sinavsever.com/viewtopic.php?f=26&t=114 bu makaleme girip editlerim zaten burada da gönlünüz rahat olsun çalışmaya devam...
  • Hayırlısı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: interneto07

quote:

şöyle olacak hocam

cumartesi sabahı temel matematik öğlen türkçe akşam sosyal gece fen
    pazar sabahı matematik öğlen fizik-kimya-biyoloji akşam edebiyat-coğrafya-tarih-felsefe gece dil

harbiden hepsini 2 güne nasıl sığdıracaklar lan

...gece fen, yatmadan önce biraz edebiyat uykuda dil açıklarlar yakında umarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.