Şimdi Ara

Ukraynaya gemiyle gitmek ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• napacan orda?
  • arkadaşım var okuldan onun yanına gidicem uçak bileti 700 tl gemiyle gitmem lazım o yüzden
  • Konteynera bin beyin bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

arkadaşım var okuldan onun yanına gidicem uçak bileti 700 tl gemiyle gitmem lazım o yüzden

nasıl 700 tl yaa !! ... aeroflotla git dostum 230 tl ... thy ile kesinlikle gitme !
  • hocam aeroflatla daha önce üçmuştum acayip bakımsız uçaklar ölmeyelim
  • quote:

hocam aeroflatla daha önce üçmuştum acayip bakımsız uçaklar ölmeyelim

Aeroflot ile Kiev' e uçtum. Hiç de bakımsız değil üstelik yemek servisi de güzeldi. Zaten hostesleri anlatmaya gerek yok.
    Bir de Donetsk Havaalanında ki o memure hanımı hiç unutamam. Bir üniforma bir hatuna bu kadar mı yakışırdı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikaya gemi ile gitmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ucaklarının hepsini yenilediler dostum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyucekaya

quote:

ucaklarının hepsini yenilediler dostum ...

hcaom bu aeroflota baktımda 230 tl degil ondada.benmi yanlış bakıyorum rica etsem linkini atarmısın agustos ayına bi uçuşun
  • Hocam aslında bedava.
    Karaköy'de mürettebat arayan veya Karaköy Limanına giren pek çok Rus ve Ukrayna bandıralı bir gemi var.
    Rusçan varsa gemiye alırlar seni de.
    Kaçak yolcu
  • Ukrayna'da hayat ucuz diyorlar. Giden var mı ? Yani aylık 300 $ ile rahat geçinirsin diyorlar. Bilgisi olan arkadaşımız var mı bu konuda ?

Mümkünse sallamasyon olmasın
  • tuvnera hocam senin doğu avrupada görmediğin bir yer varmı? daha doğrusu elden geçirmediğin...
  • Ukrayna güzel yer gidin bence fırsat varsa bekleriz
  • Ukrayna güzel yer ve ucuz, Eşim orda noterde yeminli tercüme ve özel ders verdiği halde max. ayda 300 dolar kazanıyordu, Yani 300 $ ile güzel yer içer gezersin. Ama gemi ile yakında Sinop'tan Yalta'ya resmi seferler başlayacak. Gemi gidiş geliş 100 $ civarında tutuyor. Ben 1 Ağustos'ta gideceğim. Aerosvit ve TH aynı para 330 Euro civarında ben THY ile 630 TL' ye aldım. Ama insanın mutlaka oraları gidip gezmesi lazım...
  • Ukrayna'da ortalama bir otel fiyatı kaç dolar?
  • Ukrayna ile tüm sorularınızı pm ile ulaştırabilirsiniz.
    Ukrayna'ya gemi seyahati için en ucuzhttp://www.cenkgroup.net/ ile gorusun..
    Iyi gunler..

@yumuklu sucurta
    Ukrayna'da bir otel gunluk ortalama 80-250 grivni arasinda degisiyor ucuz yollu bir otel fiyatlar otelin konumuna gore degisir.(1 dolar yaklasik 8.50 grivni)
  • Ukrayna'nın bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum. En kısa zamanda tatilimi orda yapıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.