Şimdi Ara

Ukrayna ya gidenler biraz anlatır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
4.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Transit mi geçsem 1 gün lviv de mi kalsam?
    Bir de polis sürekli rüşvet istiyormuşç
    Yanıtlayan olabilir mi?
    Karakola çekince ne yapabilir?

• Off diyorum gerisini sen anla.
  • Nickıni turbosıçan diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisten çok dazlaklar sorunun olur. Kaç kişi öldürüldü bu yüzden. Gideceğin en son yer olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

Polisten çok dazlaklar sorunun olur. Kaç kişi öldürüldü bu yüzden. Gideceğin en son yer olsun.

Biraz anlat kardeş, benimde çevremde gitmek isteyenler var, çocukları bir türlü vazgeçiremiyorum belki senin söylediklerini aktarırsam vazgeçerler, gidecekler günah işleyecek dönecekler amaçları o
  • rusya'da bir kez karakola düşmüştüm.

ucuz otel ararken yanımdaki rus çocuk polisi çağırmıştı.

Rus polisi bana çok iyi davranmıştı.
  • Git git bişeycik olmaz, suç onlarda; onlarda tornadan çıkar gibi güzellik abidesi olmasaymış kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlamadım?

ben sadece 1 gün kalmayı planlıyorum. gene de bir sorayım diyorm.
  • uçak biletleri ucuz turkiye içiyle birebir 45 50 dk lik mesafe sabah git akşam gel
  • gidenler biraz anlatırsa sevinirim
  • Transit geçişte sorun çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Transit geçişte sorun çıkar mı?

nasıl?
  • sorun yaşamamak için ne yapmamız lazım?

Rusya'ya 3 defa gittim kimseyle bir sorun yaşamadım kimse de beni dövmek istemedi.
  • valla bende pasaport çıkarttığım anda gideceğim ilk yer ukrayna. bi arkadaşım çalışmak için oraya gitti. giderken 110 kiloydu. geldiğinde 83 kiloya düşmüş.
  • http://turkukraynaforum.com/questions/70/ukraynada-sokaklar-guvenli-mi?sort=oy&page=1

kimi güvenli diyor ukrayna için kimi güvensiz?

gerçek nedir?
  • Birşey olmaz hocam bence merak etme git keşke bende gidebilsem çalışmaya.
  • http://www.gurkangenc.com/dunya-turu-galeri/28

http://www.gurkangenc.com/dunya-turu/87

Facebook ve twitter üzerinden sorabilirsin kendisine. Şuan italyada.
  • Yine mi sen?
  • ilk defa farklı bi konu açmış
  • Türkiyeden çok çok farklı onu söyleyeyim. Moldova, Ukrayna, Beyaz Rusya, Rusya.. Hepsinde bulundum düzenli olarak da giderim. Moldova doğumluyum. Öncelikle şunu söyleyeyim ilk gidişinde çok tuhaf hissedersin ülkenin atmosferi bambaşkadır. Yani insanından tut, sokaktaki kaldırıma, kültüre, çevreye kadar bambaşkadır. Seveceğini düşünüyorum yani ben severim o ülkeleri bana daha yakın geliyor fakat Türkiyeden çıkıp pat diye gidince insan ordaki değişimi görünce pek kanı ısınamayabiliyor. Ben gönül rahatlığıyla bir git derim. Farklı bir tecrüben, anın olur. Oraların atmosferini de bi gör hocam. He bu arada Dazlaklar konusuna gelirsek, onlar olsun yada çevreden herhangi bir insanın gelip durup dururken arıza çıkaracağını veyahut öldüresiye döveceğini sanmam. He çok sinsi bi tipin vardır falan bilemem ama Ama git derim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.