Şimdi Ara

Ukrayna/Odessa ya okumaya gidiyorum . (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
24
Favori
7.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gızlar nasıl gızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga kabul filan nasıl aldın ? bide ing cok mu iyi sonucta orada turkce konusan az rusca nasıl ogrencen ing ceviri yaparlar heralde
  • takip
  • okumaya mı!?
  • bişi sorcam yanlış anlama sakın cemaat yardım etti mi sen giderken ?
  • Bende gitmek istiyorum nasıl iletişime geçtiniz danışmanlarla
  • Evden kopmak ilk başlarda zor geliyor ama sonradan alışıyorsun :) biraz planlama ve sabırla üstesinden gelemeyeceğin bir şey yok.

Bu arada eğer İngilizceniz varsa boşuna danışmanlara para vermeyin, yapılamayacak hiç bir şey yapmıyorlar ben direk kendim başvurdum ve etraftan gördüğüm kadarıyla danışmanlar aracılığı ile gelenlerin hepsi öyle yada böyle mağdur kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

bişi sorcam yanlış anlama sakın cemaat yardım etti mi sen giderken ?

Aynen genellikle cemaatler yapıyor bunu
  • yok yahu cemaatle alakasi falan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

aga kabul filan nasıl aldın ? bide ing cok mu iyi sonucta orada turkce konusan az rusca nasıl ogrencen ing ceviri yaparlar heralde

ingilizce konusabilirim yeterli ama konusan yok bilmiolar bilen bi arkadasinla takilcaksin cozene kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Evden kopmak ilk başlarda zor geliyor ama sonradan alışıyorsun :) biraz planlama ve sabırla üstesinden gelemeyeceğin bir şey yok.

Bu arada eğer İngilizceniz varsa boşuna danışmanlara para vermeyin, yapılamayacak hiç bir şey yapmıyorlar ben direk kendim başvurdum ve etraftan gördüğüm kadarıyla danışmanlar aracılığı ile gelenlerin hepsi öyle yada böyle mağdur kaldı.

pazartesi gittim evden hala faceki resimlere yer bldirimlerine oglumm canim iyi bak kendine yaziolar alismalari benim alismam uzun surucek gibi

• Benim facebook hesabımda hiç bir aile üyesi ekli değil özel hayatıma olan saygılarından dolayı o yüzden şanslıyım :) Belli aralıklarla Skype üzerinden konuşursanız görüntülü olarak, alışmaları çok daha kısa sürer.
  • Takip.12.sınıfım istediğim yeri kazanmazsam ben de ukraynada okumayı düşünüyorum.
  • quote:

Benim facebook hesabımda hiç bir aile üyesi ekli değil özel hayatıma olan saygılarından dolayı o yüzden şanslıyım :) Belli aralıklarla Skype üzerinden konuşursanız görüntülü olarak, alışmaları çok daha kısa sürer.

internet buldukca buraya falanda bakmaya calisiyorum yurta daha gecemedim biz gec kaldik normalde sorun yok yer olayinda ama bulamadik bulduk uzun sure sonra gecicez vs aliscaklar 1 ay sonra daha farkli olcak tabi .dun gece klubundeydik inanilmaz arkadaslar tek kelimeyle inanilmaz ruscan varsa geceyi bos gecirmessiniz gogus gormekten sıkılıcaksiniz ama gitmeyn okuyamazsiniz paraniz bosa gider.zaten gece klubunde ruscanin gectigini gorunce hirs yapip daha fazla dil ogrenmek istiyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 18 Ekim 2013; 19:57:14 >
  • Hehehe İngilizce bilmen de yetiyor benden sana söylemesi, yabancı faktörü çok önemli o yüzden o tür durumlardaa elinden geldiğince onların kültürüne uzak ama meraklı olduğunu hissettir :)
  • quote:

Hehehe İngilizce bilmen de yetiyor benden sana söylemesi, yabancı faktörü çok önemli o yüzden o tür durumlardaa elinden geldiğince onların kültürüne uzak ama meraklı olduğunu hissettir :)

eh bisey alirken yario ama cok az biliolar kasiyer blmiosa parayi veriosun ustunu aliosun spasiba yada dasvidanya o kadar hehe

• Marine enginer ne la işsiz kalabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

Vay be millette para var okuyor arkadaş 94 lüyüm daha ne üni var ne iş var bir bok yok bu gidişle çok zor gerçekten.

94luyum kardes cok para istemior yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

Marine enginer ne la işsiz kalabilirsin

işim hazir ya okulunu okumam gerekiyor

marine engineering

gemi makinalari demek burda hayat cok zor ailenden ulkenden uzak dil bmiyorsun vs alisicaz bakalim yavaştan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.