Şimdi Ara

Ukrayna Lviv hakkında bilgisi olan ? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
14
Favori
43.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan Lviv Dristina otele giriş yaptım. Hadi bakalım neler görcez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyberm C kullanıcısına yanıt
    Selamlar bende 11 aralıkta ordayım ancak lviv de leroy diye bir klüp varmış. nette hakkında pek birşey yok biraz da gece hayatı ile ilgili yazarsanız sevinirim :D
  • Dün gece anturaja gittim. Burda Türklerin olduğu mekana takılmayın gerisi geliyor. Gece hayatı süper eğlenmeyi çok iyi biliyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

Dün gece anturaja gittim. Burda Türklerin olduğu mekana takılmayın gerisi geliyor. Gece hayatı süper eğlenmeyi çok iyi biliyorlar..

hocam otel fiyatları ne alemde? ben halen kalacak yer bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

Dün gece anturaja gittim. Burda Türklerin olduğu mekana takılmayın gerisi geliyor. Gece hayatı süper eğlenmeyi çok iyi biliyorlar..

hocam otel fiyatları ne alemde? ben halen kalacak yer bulamadım

Ben Dnister otelde kalıyorum. Gecelik 150 TL gibi düşün. Eksrabed parası yok..

• Rynok ta Svobody caddesi diye bilinen yer şehrin göbek noktası. Kakvdoma diye arattıgınızda bir site çıkıcak ordan Yulia ile iletişime geçin evler çok guzel ve uygun.siz sadece siteden begenin ve mailleşin.orda ornek bir daire için gunluk 70$ yazıyorsa gittiğinizde 2 gunu 70$a kadar pazarlıkla indirebiliyorsunuz.Daha uygun yer arayanalar hostellere bakabilir. Svobody uzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung34

Rynok ta Svobody caddesi diye bilinen yer şehrin göbek noktası. Kakvdoma diye arattıgınızda bir site çıkıcak ordan Yulia ile iletişime geçin evler çok guzel ve uygun.siz sadece siteden begenin ve mailleşin.orda ornek bir daire için gunluk 70$ yazıyorsa gittiğinizde 2 gunu 70$a kadar pazarlıkla indirebiliyorsunuz.Daha uygun yer arayanalar hostellere bakabilir. Svobody uzerinde.

hocam iyi demişsiniz ben Yuliya ile daha önce görüşmüştüm , Yılbaşı sebebiyle inanılmaz bir fiyat artışı var. 100$ den aşağı ev yok gecelik maalesef .
    Yani normal şartlarda gecelik 20$ lik ev ama işte , otellerde evlerde ağızbirliği etmişler .
  • dbaggio kullanıcısına yanıt
    Family House Ukraine diye bir hostel ve birde Old city hostel var.genelde genc ogrencilerin kaldığı şen şakrak yerler. ozellikle oldcity hostel de fiyatlar kalıcagın kişi sayısı oda ve yatak adedine gore değişkenlik gösteriyor.elinde bir şişe votkayla o odaya girmen sen kralsın demek =) ortam guzeldir. yazışmayı dene aradığında ingilizce konusan öğrenci yoksa o an hostelde telefon yuzune kapanabilir. =) yılbası oncesi fiyatlar dogru. Lviv Turist information da yine Yulia diye bir kız var gozluklu bodur bişey.onlar harika yardımcı oluyorlar ve her konudaki tüm hizmetleri tamamen ücretsiz.sen sana gelen rehbere bir kahve bi yemek ısmarlarsan neredeyse senin özel rehberin gibi oluyorlar.şans secenekleri yelpazeni iyicene kurcalamalısın
  • arkadaşlar ben ilk aşama olan vize aşamasında tereddütteyim. türkiyeden yanımızda getirmemiz gereken bir şey var mı?voucher rezervasyon gibi. lviv airport kapısında sıkıntı yaşamak istemiyorum...
  • vize yokki tereddütün olsun, ben voucher falan vermedim harkovada odessayada girerken ama tedirgin adamım dersen cebinde dursun. sana tavsiyem, gümrük memurlarına fazla gülümsemede, tersde çıkma... paraportunu uzat selam de işlerini yapar alırlar içeri. sıkıntı olmaz
  • Gittim Gördüm Geldim

• Yok voucher falan sadece ordan dönüşte çantan alkol sıgara ve kahve dolu olursa gümrük adını anons eder bagajın geçmez 1 şişede mutlaka gümrük görevlisi için koy çantana sık sık gittiğim hepsini tanıdığım halde halen yokuş yaparlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • katamurat K kullanıcısına yanıt
    Lviv e gelme amaciniz nedir ?
    Ne zaman doneceksiniz ?
    Nerede kalacaksiniz ?
    Donus biletinizi gorebilirmiyim,
    Otel rezervazyonunuzu gorebilirmiyim

Soracagi tüm sorular maximum bunlar. En kro tipleri iceri aldıklarini gordum rahat olunuz :)
  • Ben ayda 2 defa gidiyorum da bu soruları sormuyorlar sadece hala artık tanıdıkları halde bile neden geldin diyorlar evim var orda otel rezervim yok ne zaman döneceğim de belli değil dönüş biletim de yok
    Eeee ne olcak??

• samsung34 S kullanıcısına yanıt
    reyiz neden gidiyorsun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung34

Family House Ukraine diye bir hostel ve birde Old city hostel var.genelde genc ogrencilerin kaldığı şen şakrak yerler. ozellikle oldcity hostel de fiyatlar kalıcagın kişi sayısı oda ve yatak adedine gore değişkenlik gösteriyor.elinde bir şişe votkayla o odaya girmen sen kralsın demek =) ortam guzeldir. yazışmayı dene aradığında ingilizce konusan öğrenci yoksa o an hostelde telefon yuzune kapanabilir. =) yılbası oncesi fiyatlar dogru. Lviv Turist information da yine Yulia diye bir kız var gozluklu bodur bişey.onlar harika yardımcı oluyorlar ve her konudaki tüm hizmetleri tamamen ücretsiz.sen sana gelen rehbere bir kahve bi yemek ısmarlarsan neredeyse senin özel rehberin gibi oluyorlar.şans secenekleri yelpazeni iyicene kurcalamalısın

kadın 1 odada 6 bayan ile kalırmısın dedi , bende bana tek kişilik oda lazım deyince sen şansını kaybetttin dedi :)

lviv turist information sagolsun yardımcı oldu evi ayarladık ama 75 usd .
  • Lviv de hatun işi zordur sen harbiden şansını kaybetmiştim hemde n baştan :)

• merkep kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek işler kovalamak benim amacım ama bi ayağım orda

evet parası olan için fırsat yaratan bir şehir gibi görmüştüm ben de.
    yaw ayda 2 defa gidiyorsan sana hala passport soruyorlarsa ayip :))
    ama benim gordugum herkese bu soruları sordular. ben bana sorulan ve gorduklerimi soyluyorum.
    mesela ilk gittigimde banada sordu gidis biletini, yok yanimda dedim.. nerede kalacaksın otel rez. sordu oda yok kız arkımda kalacagım isterseniz disari cikalim bekliyor orada dedim. yani 2side olmadan girdim. ama soru olarak bunları soruyorlar demek istedim. onumdeki arkamdaki , benle gelen arkadasa herkese soordular bunlari.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.