Şimdi Ara

Ukrayna'da eğitim ve deneyimler. Resimler ve güncellemeler eklendi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
20.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ênigma; Okumak istediğiniz okulun adını YÖK'ün sitesindeki Denklik Bilgi Edinme bölümündeki formu doldurup gönderdiğiniz zaman size YÖK tarafından bilgi verilecektir.
    Bu da size Odessa'da mimarlık üzerine önerebileceğim okul;
    Bu da sitesinin linki;http://www.ogasa.org.ua/ (İngilizce seçeneği mevcut)

Orijinalden alıntı: Watari

@ênigma; Okumak istediğiniz okulun adını YÖK'ün sitesindeki Denklik Bilgi Edinme bölümündeki formu doldurup gönderdiğiniz zaman size YÖK tarafından bilgi verilecektir.
    Bu da size Odessa'da mimarlık üzerine önerebileceğim okul;
    Bu da sitesinin linki;http://www.ogasa.org.ua/ (İngilizce seçeneği mevcut)

İng seçeneği derken sitenin dil seçeneğini mi kastetmiştiniz yoksa Mimarlık eğitiminin dilini mi?
    Bu arada okulun fiyatı nedir?
    Teşekkürler...

• @ênigma Sitenin dil seçeneğinden bahsetmek istemiştim :). Okulun tam fiyatını bilmiyorum ama 2000$ civarlarında seyrediyor olsa gerek
  • tr den ukraynada ki bi üniversiteye geçiş yapıp oradan diploma almayı planlamaktayım. ilk yıl rusça eğitimi alıp TR de aldığım dersleri saydırabileceğim ECTS kriterlerine uygun olabilecek mimarlık okulları hangileri olabilir? sitelerin çoğu kril alfabesi olduğu için bşi anlayamıyorum da...

bir de buradan gittikten sonra TR ye belli aralıklarla dönme zorunluluğu var mı ? açıkcası ben oradaki firmalarda çalışmak istiyorum tatıllerde ve belki de part time sene içinde de çalışacağım diplomayı alınca kısmet olursa ukrayna da bi firma kurmak istiyorum... danışman firma Kharkiv deki Ekonomi okulunda hazırlık eğitimi alacağımı, rusça eğitimi bittiğinde istediğim okula geçiş yapabileceğimi söyledi... bu prosedür hakkında bilgisi olan ?
  • Arkadaşlar ben de bu yıl Ukrayna Odesada okumayı düşünüyorum . Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü düşünüyorum (Watari) bana ne tavsiye edersin yurtların pek iyi olmadığını duydum 2-3 arkadaş ev tutsak daha iyi olucağını düşünüyorum. Biraz yurtlardan bahsedermisin kaç kişi bi odada kalınıyor askeri koğuş sistemi gibimi yemeklerimizi nerde yiyoruz Duş, Kıyafetlerimizi yıkama, Eşyalarımızın güvenliği nasıl oluyor hırsızlık falan oluyormu. Yurtlar üniv. içindemi yoksa ayrı biryerdemi oluyor. ayrıca bana bi okul tavsiye edebilirmisin. bir de kasım ayında gelsem başlaya bilirmiyim eylül ayına hazırlanabileceğimi pek sanmıyorum. Türkiyede Fransız Dil ve edebiyatı bölümünü kazandım ama gitmeyi düşünmüyorum. Ayrıca hiç Rusça bilmiyorum orta derece ingilizcem var ingilizce okuyabileceğimiz bölümler varmı cevaplarsan teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar Ukrayna'da üniversite okumak için geç kalmadınız!!! 1 Aralık 2011 tarihine kadar üniversite okuyabilirsiniz. Biz bir eğitim şirketiyiz. Tabiki diğer eğitim şirketleri gibi reklamımızı da yapıyoruz.Sizlere böyle objektif bir ortamda danışmanlık vermek isteriz. Watari gibi orada okuyan bilgili ve özverili arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum verdikleri kaliteli ve doğru cevaplar için. Sorusu olan arkadaşlara elimden geldiğince yardım etmek isterim.
    Saygılarımla
    ERYA GROUP Eğitim Koordinatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizbaharboy -- 3 Aralık 2011; 10:51:50 >
  • kore fakiri ya abi msn ya da facebook aderisin üzerinden senle şu okul hallında konuşabilir miyiz ben bodrumda yaşıyorum lise 3 de yat kaptanlığı bölümünde okuyırum ama ben yat değil gemi kaptanı olmak istiyorum türkiye de malum puanlar çok yüksek ve de ben meslek lisesinde okuduğum için tüm dersleri göremiyorum vede o üni lerin istediği harç paraları en uygun ukrayna diye düşünüyorum sana sormak istediğim sorular yardımcı olabilir misin???????????
    Merhaba ,hocam üniversite hakkında sorularım olacaktı,bitirdiniz mi ne yaptınız ?
    Adilin dili hakikatı söyler.
  • Korefakiri kullanıcısına yanıt
    2 tane üniversite var denizcilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 28 Aralık 2014; 2:12:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mertt77

Arkadaşlar deniz hukukuyla normal hukuk arasındaki fark nedir ve hukuk tan mezun olunca yök ten nasıl onay alıyoruz

denklik sınavına giriyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar duim okuycam ama benim lise not ortalamam 62 ygs falan umurlarında değilmiş sadece lise notlarına bakıyolar almak için büyük bi problem olur mu ? okuduğum lise 480 taban puanla alıyor iyi bir lise ama notlarım çok düşük ?
    Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.