Şimdi Ara

''Uğur Mumcu'' kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben ne yazik ki şu yaşıma kadar Uğur Mumcu ile ilgili hiç bir bilgiye sahip değilim. Tek bilgim Selda Bağcan'ın ''Uğurlar Olsun'' adlı şarkısı. Bana, O'nu anlatan kitaplar önerirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

• Kitabı vardır ama hiç duymadım , görmedim. Hani mehmet ali birandı anlatan kitap var mesela ama uğur mumcu için var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Kitabı vardır ama hiç duymadım , görmedim. Hani mehmet ali birandı anlatan kitap var mesela ama uğur mumcu için var mı bilmiyorum.

Evet. Can Dündar'ın Mehmet Ali Birand için yazdığı kitap gibi olsa müthiş olurdu.
  • kendini anlattığı bir kitap vardı sanırım haberde gördüm

bu arada allah rahmet eylesin çok büyük adamdı ama abd gözünün yaşına bakmıyor malesef
  • Mumcu hakkında mutlaka biyografik eserler mevcuttur, ancak ben Uğur Mumcu'yu tanımak için biyografilerini değil kendi yazdıklarını okumanın daha faydalı olacağı kanaatindeyim. ZİRA ONU BUGÜN ANANLARIN, ROMANTİK (ki Mumcu bence hiç romantik değil, önüne bakan bir insandır) BİR ŞEKİLDE YAD EDENLERİN, MUMCUYLA ÇOĞU KONUDA AYRILDIKLARINI; MUMCU'NUN FİKİRLERİNİ HASIR ALTI EDİP SADECE ÖLDÜRÜLMÜŞ AYDIN DİYE SAHİP ÇIKTIKLARINI (gardrop Atatürkçülüğü gibi) ÇOK GÖRMÜŞÜMDÜR. Size tavsiyem; Mumcu'nun bu ülke hakkında sayısız konuya değinen eserleri vardır bir kitapçıdan bu ülke hakkında ilginizi çeken herhangi bir eserini almanız.
  • Uğur Mumcu'nun kendi kitaplarını oku. Ve eşi Güldan Mumcu'nun bir kitabı çıktı onuda okuyabilirsin.
  • Çok bilinen eseri Sakıncalı Piyade ile başlayıp diğer öyküler ilgini çekerse okuyabilirsin.

haricen Tüm Yazıları dizisi mevcut ben bunları okuyorum. Önerim okuyun farkındalığınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epicentre* -- 27 Ocak 2013; 0:50:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öykü ve Şiir Kitabı Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen ana konudan devam ediniz:

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ]
    http://forum.donanimhaber.com/m_1280636/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.