Şimdi Ara

Uğur markası kaliteli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bende uğur noble var acaba bu bisiklet kaliteli mi

http://www.tekcarsi.com/ugur-noble-dag-bisikleti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaliteli mi derken nasıl bir ölçü bekliyorsunuz bilmiyorum ama uğur markası genelde market bisikleti denilen, ucuz bütçelere hitab eden bisikletler üretir. verdiğiniz linkteki bilgiler de adeta bir market bisikleti tanıtır gibi yazılmış.

mesela vitesten bahsederken prof bir bisiklette ön-arka arttırıcı takımlarının marka/modeli ile vites kollarının modeli de yazılır. sizin vediğiniz linkte ise vites ile ilgili yazılan tek şey:

vites: 21 vitesli.

yani pek bi bilgi yok.

bisikletesahipsiniz zaten, sahip olduğunuz biiskleti neden soruyorsunuz? aklınızda soru işaretleri mi var? değiştirme düşünceniz mi var?
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Evrt aynen oyle değiştirme düşüncem varda kaliteli değilse

• bisikletin modelini nette arattım, herhangi bir bilgi ya da fiyat bulamadım. sanırım bu bir market bisikleti?

her şeyden önce şunu söylemek gerek, orta amortisör bisiklette tavsiye edilmez. çünkü pedala basarken kuvvetinizden yer, sizi yorar. bu yönden de yeni bi bisiklet almak işinize yarayabilir.

değiştirecekseniz şunu bilin ki iyi bisikletlerin fiyatları zaten pahalı iken bir de kur artışı ve yaz döneminde olduğumuz için iyiden iyiye uçtu fiyatlar. daha geçen hafta decathlon 650-700 e sattığı bisikleti 850 ye çıkarmıştı fiyatını. her neyse yani düzenli bisiklet kullanıyorsanız değiştirme fikrinizi sırf yaz dönemindeyiz diye rafa kaldırmayın ama ara sıra bisiklet kullanıp da mevcut bisikleti ile çok sıkıntısı olmayan ama değiştirmesi gerektiğini de hisseden biri iseniz kış dönemini beklemekte fayda olabilir daha uygun fiyatlar bulmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Haziran 2014; 11:23:47 >
    Hocam peki bisiklete nasıl bir modifikasyon yapim 850liram varda ben ilk olarak mandallı vites kolu ve 24 jant i 26 jant yapmak sizin önerileriniz nedir

• uğraşma bence yenisini al. parçaları tek tek almak pahalıya geliyor.

yeni bir bisiklet aldığında o bisikletin üzerindeki donanımların tek tek piyasa fiyatlarını topladığında genelde bisiklete verdiğin paradan çok daha yukarıda bir tutar ile karşılaşırsın. bu yüzden yenisini almak ne mantıklısı derim.
    Peki n onerirsiniz bu arada pedalı en kolay çevirmek için bisikletin neyini değiştir mepiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ViewSonic iyi bir marka mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.