Şimdi Ara

UĞULTU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ford focus 1 ghia'mla en son 1500 kmlik bir uzun yol gerçekleştirdik.aracımla dün şehiriçindeyken,kabin içerisine gelen bir uğultunun hasıl olduğunu anladım.araç viteste giderkende,boşta giderkende bu uğultu mevcut.hani çocukken bmx bisiklete binmiş olanlar bilirler.bisikletin frenleri tutmadığı için terliklerimizin altını tekerleğe sürtmek suretiyle fren vazifesi gördürürdük.ve bu frenleme sırasında,terliğin lastiğe sürtmesinden ötürü bir uğultu sesi oluşurdu.(yalnız benzetmede müthiş)işte yıllar sonra ford focusumdada bu kez benden bağımsız buna benzer bir ses meydana geldi .bu konu hakkında ne söylersiniz?neden kaynaklanır böyle bir ses?

• arka bilyalardan biri dağılıyor sanırım aracı lifte kaldırın lastiği çevirin elinizide salıncakların tker tarafına koyun titreşimi hissedersiniz yada ustaya bırakın o hissetsin
  • Porya bilyaları denilen zımbırtı....
    Daha önceki astramda başıma geldi...
    Ön 2 teker bilya 360 civarı bi paraya mal olmuştu 2 yıl önce
  • mustafatüfekçi bunun maliyeti hakkında bir bilgin varmı?
  • en son yaptığım 1500 kmlik uzun yolun bir bölümünde yaklaşık olarak 100 km kadar yol yapım çalışması vardı.yol çok engebeliydi ve o yolda pek de yavaş gitmedim açıkçası.birde bu yolculuk sırasında araç full doluydu ve lastiklerde bir miktar inikmiş.bilmiyorum bu sebeblerden dolayımı bu sorun kaynaklandı.
  • değişimi çok maliyetli değil bilyanın tanesi 45-55 arası (skf yada otosan bilya takın) pres için 5 yada 10 lira alırlar işcilikte 20 lirayı geçmez .

tabi sorun bundan kaynaklanıyorsa
  • çok tşk ederim cevap için.umarım daha kötü bir problem çıkartmaz bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rölantide zırıltı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 defa değiştim 70 binde sol 115 binde sağ focus I lerde yine iyide II lerde komple porya değişiyormuş sanırım o bayağı maliyetli
  • bende de aynı sorun vardı 40tl ye skfnınkini aldım.10tl pres ve yanlış hatırlamıyorsam toplam 35tlde ustaya vermiştim rotillerde değişmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.