Şimdi Ara

Uğradığım ihanetleri anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle. Şimdi benim en yakın arkadaşım denen insan, kendisiyle şu an hala küs durumdayız ama şu an size anlatacağım olaydan dolayı değil, başka bir olaydan dolayı.

Şimdi ortaokulda, 6 veya 7. sınıf olması lazım. Ben bir ergenlik yapıp çıkma teklifi ettim bir kıza ve kıza ne yazacağımı da bu yakın arkadaşa soruyorum. Neyse ben kopyaladım bin tane aşk sözünü internetten, yapıştırdım kıza yolladım. Ondan sonra kız, sen benim arkadaşımsın kardeşimsin moduna girince ben hayal kırıklığına uğradım tabi, üstüne kız bana bin tane laf sokup küsünce, iyice gurur diye bir şey kalmadı.

Ardından benim bu yakın arkadaşım beni reddeden bu kızla çıkmaya başlamış. Ulan sen benim arkadaşım değil misin, ne biçim bir kavşaklık bu? Neyse dedik o zaman aklıma dank etmedi öyle şeyler, arkadaşlık beşşüzden ibaret olduğu için.

Ardından geçti gitti o kızla meselemiz, sınıfta başka bir kızı gözüme kestirdim ve ona da çıkma teklifi ettim. Cevabını, sabah sınıfa girince, elime uzattığı kağıt ile verdi ve kağıtta gene arkadaşız moduna girilmişti. Silemiyorsan karala gibi boktan bir cümle vardı sonunda, yırttım attım. Onla da küstük falan...

Ve bu yakın arkadaşım bu kızla da çıkmaya başladı. Ulan bu herif kavşaklığa, sırttan vurmaya programlanmış sanki. Adam beni her reddeden kızla çıkmaya başlıyor. Üstelik beni reddedince kıza söylemediğini falan bırakmıyordu, sürekli laf sokuyordu, birden aşka geldiler, facede falan birbirlerine salak salak aşk sözleri, biriciğim falan diyorlar.

Şu an o yakın arkadaşımla yukarıdaki sebepler yüzünden değil de başka ve saçma bir sebepten küsmemize şaşırıyorum.

Ve hala sevgilim yok, yukarıdaki reddedilmelerimden sonra yeltenmedim bu işe ve bir daha yapmam gibi görünüyor. Okuyanlara teşekkürler.

• Ben konuşmayınca ömür boyu konuşmam.7-8 yıldır yüzüne bakmadığım insanlar var.Kafamda bittiyse bitmiştir

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • 6.7. Sınıfta ne aşkı lan biz o yaşta beslenme çantasıyla tren yapardık be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AncelinaColininKestanesi

6.7. Sınıfta ne aşkı lan biz o yaşta beslenme çantasıyla tren yapardık be

Ben de ergenlik diyorum ya işte, aşk değil, bir heves ettik, o da geri tepti işte
  • OKUMAYIN
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.