Şimdi Ara

UFO'lara inanır mısınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: racer007

PHOTOSHOPA BENZİYORMU BU ŞİMDİ 5 YILDIR KULLANIYORUM GERÇEKLER BİLE PHOTOSHOP DENİLİYO ARTIK

BUNUN GİBİ YÜZLERCE VAR MISIR SUTUNLARINDA GİDENLER BİLİR ... 200 - 1000 LI YILLARDA TÜRK HAVA YOLLARIMI VARDI ONU Mİ CİZDİ ADAMLAR VEYADA HAYALMİ GÖRÜP CİZDİLER HATTA YARDIM ALDILARI GERÇEGİ BİLE DÜRÜRKEN

UFO'lara inanır mısınız ?

iyi de mısırlılar yeni doğan bebeklerin kafalarını o şekilde şekillendirebiliyordu

• AL BUNADA PHOTOSHOP DE

• quote:

Orjinalden alıntı: hunterxt41

kesin var.korkmayalım diye açıklamıyorlar.herhalde zaman içinde alışmamızı bekliyorlar.

olduğunu kanıtlamak için belge? Tamam, kabul ediyorum ufo gören gördü ama kimse inanmıyor. Neden? Çünkü adı üstünde inanmıyor. Resmini koyup atsan adamların önüne photoshop der geçer. Eski çağda olsak o zaman resmini koy desem eski zamanda normal resim yapabiliyorduk foto. makinası yoktu. Kanıtlamak için ağır kanıtlayıcı belgeler gerek. Ve Deathulazam kardeş, KURAN'ı ALLAH gönderdi bu herkes tarafından biliniyor. Ama her şeye inanmamak gerek. Bi herif çıktı kaç yıl önce, yok KURAN'da okumuşta Dünya'ya göktaşı düşçekmişte uydurma. Bak kaç sene geçti bişey düşmedi. Konu ufo sapıttırmayım şimdi. KURAN bir kere ALLAH tarafından düşünülmüştür. Ama bu KURAN'ın kağıtlarını kim yapıyor insanlar. Ama KURAN her zaman gerçekçi olduğu halde insanlar bir kaç eklenti ekleyip bir şeyler uydurduğunda herkes KURAN da yazdığı için inanır. Ve şakada olsa kötü bişeydir. Ve KURAN'da yazıyor olsa bile, o ufo denilen makine uçan bir makine. Makine uçtuğuna göre onların teknolojisinin bizden binlerce kat üstün olduğunu kanıtlar. Madem uzaylılar dünyaya gelip dünyayı tanıdılar hemen buraya saldırıp hakim olmak isterlerdi. Şimdi diyceksiniz belki barışçıl canlılardır. Eğer barışçıl olsalardı insanları tanımak için dünyada gezinirlerdi. Olsun yinede barışçıl olabilir bu canlılar amma insanlardan korkmuş olabilirler diyeceksiniz ki buna da cevabım var. İnsanlardan her ne kadar korksalarda onların teknolojisi bizimkinden çok üstün. Korkularını teknolojilerinin üstünlüğünün silmesi gerekir. Ve gerçekten uzaylı diye bir canlı olsaydı dünyaya gelipte resimlerdeki gibi poz vermezlerdi

• DAHA KANIT İSTEYEN VARMI

• quote:

DAHA KANIT İSTEYEN VARMI

ben! bu resimler o kadar açıklayıcı değil. bana asıl uzaylıyı göster asıl uzaylıyı! yoksa o ufoyu bende çizerim

• quote:

Orjinalden alıntı: _xMx_

quote:

kesin var.korkmayalım diye açıklamıyorlar.herhalde zaman içinde alışmamızı bekliyorlar.

olduğunu kanıtlamak için belge? Tamam, kabul ediyorum ufo gören gördü ama kimse inanmıyor. Neden? Çünkü adı üstünde inanmıyor. Resmini koyup atsan adamların önüne photoshop der geçer. Eski çağda olsak o zaman resmini koy desem eski zamanda normal resim yapabiliyorduk foto. makinası yoktu. Kanıtlamak için ağır kanıtlayıcı belgeler gerek. Ve Deathulazam kardeş, KURAN'ı ALLAH gönderdi bu herkes tarafından biliniyor. Ama her şeye inanmamak gerek. Bi herif çıktı kaç yıl önce, yok KURAN'da okumuşta Dünya'ya göktaşı düşçekmişte uydurma. Bak kaç sene geçti bişey düşmedi. Konu ufo sapıttırmayım şimdi. KURAN bir kere ALLAH tarafından düşünülmüştür. Ama bu KURAN'ın kağıtlarını kim yapıyor insanlar. Ama KURAN her zaman gerçekçi olduğu halde insanlar bir kaç eklenti ekleyip bir şeyler uydurduğunda herkes KURAN da yazdığı için inanır. Ve şakada olsa kötü bişeydir. Ve KURAN'da yazıyor olsa bile, o ufo denilen makine uçan bir makine. Makine uçtuğuna göre onların teknolojisinin bizden binlerce kat üstün olduğunu kanıtlar. Madem uzaylılar dünyaya gelip dünyayı tanıdılar hemen buraya saldırıp hakim olmak isterlerdi. Şimdi diyceksiniz belki barışçıl canlılardır. Eğer barışçıl olsalardı insanları tanımak için dünyada gezinirlerdi. Olsun yinede barışçıl olabilir bu canlılar amma insanlardan korkmuş olabilirler diyeceksiniz ki buna da cevabım var. İnsanlardan her ne kadar korksalarda onların teknolojisi bizimkinden çok üstün. Korkularını teknolojilerinin üstünlüğünün silmesi gerekir. Ve gerçekten uzaylı diye bir canlı olsaydı dünyaya gelipte resimlerdeki gibi poz vermezlerdi

Biraz komik bi açıklama olmuş...

• quote:

DAHA KANIT İSTEYEN VARMI

Kuran-ı Kerim Oku kardeşim.Gerçek Kanıtı ORda Görürsün

• ARKADAŞLAR BENİM DEMEK İSTEDİGİM TAM OLARAK ŞU MÖ VE MS 1000 YILLARA KADAR BELGLENMEYEN BİLİNEN VE TARİHİMİZE KADAR UZANAN SADECE BU KANITLAR VAR.. BİZ O ZAMAN DİNAZORLARDA YOKTU FOSİLLER KENDİLİĞİNDEN OLUŞTU GİBİ ANLAMSIZ NOKTLARA VARACAGIZ BU NEDENLE BAZI GERÇEKLER VAR MISIR DA PİRAMİTTEKİ HYROGYFLERİN %5 İİ KADARI BİLE UZAY GEMİLERİ İLE İLGİLİ ÇİZİMLERLE DOLU...

DEMEK İSTEYECEGİM GÜNÜMÜZDE VARMI YOKMU GERÇEGİ TEKNOLOJİ BİR ÇOK ALDATMA KAYNAGI OLUŞTURUYOR KEN GERÇEK KANITLAR GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMALIDIR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Orjinalden alıntı: _xMx_

quote:

Biraz komik bi açıklama olmuş...

ben komiklik göremirum ama?

• quote:

ARKADAŞLAR BENİM DEMEK İSTEDİGİM TAM OLARAK ŞU MÖ VE MS 1000 YILLARA KADAR BELGLENMEYEN BİLİNEN VE TARİHİMİZE KADAR UZANAN SADECE BU KANITLAR VAR.. BİZ O ZAMAN DİNAZORLARDA YOKTU FOSİLLER KENDİLİĞİNDEN OLUŞTU GİBİ ANLAMSIZ NOKTLARA VARACAGIZ BU NEDENLE BAZI GERÇEKLER VAR MISIR DA PİRAMİTTEKİ HYROGYFLERİN %5 İİ KADARI BİLE UZAY GEMİLERİ İLE İLGİLİ ÇİZİMLERLE DOLU...

DEMEK İSTEYECEGİM GÜNÜMÜZDE VARMI YOKMU GERÇEGİ TEKNOLOJİ BİR ÇOK ALDATMA KAYNAGI OLUŞTURUYOR KEN GERÇEK KANITLAR GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMALIDIR..

Kuran-ı Kerimde İnsanlardan ßaşka Uzayda Canlı Olmadığı Yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 23 Mart 2007; 23:15:25 >
  • belkide gelecekten gelmişlerdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralcı

belkide gelecekten gelmişlerdir

yanlış geldin burası peri masalı topici değil
  • bişey söylemek istiyorum uzayda metal, tahta, cam gibi maddeler hangi gezegende var tamam belki su donmuş halde bulunur ama metal yoksa uzaylılar neyden yapıyor gemilerini
  • her neyse de Kuran-ı Kerim mevzusunu bilen bir kişinin acıklaması dogru olur bence
  • quote:

bişey söylemek istiyorum uzayda metal, tahta, cam gibi maddeler hangi gezegende var tamam belki su donmuş halde bulunur ama metal yoksa uzaylılar neyden yapıyor gemilerini

bakırcı hüsnüye yaptırıyorlar ,

dünyadaki bir çok element uzayda bol miktarda bulunur. bir çok element dünyaya çarpan büyük göktaşları aracılığıyla dünyaya gelmiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

quote:

bişey söylemek istiyorum uzayda metal, tahta, cam gibi maddeler hangi gezegende var tamam belki su donmuş halde bulunur ama metal yoksa uzaylılar neyden yapıyor gemilerini

dünyadaki bir çok element uzayda bol miktarda bulunur. bir çok element dünyaya çarpan büyük göktaşları aracılığıyla dünyaya gelmiştir.

sağol bunu yeni öğrendim işte çok sağol bide şu fotoğraflardan acayip korktum

• quote:

quote:

quote:

ben uzaylı yok demiyorum var ama sadece biz :D sonuçta uzayda yaşıyoruz

ama o elementler de uzayda var tabi işlenmemiş olarak

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben uzaylı yok demiyorum var ama sadece biz :D sonuçta uzayda yaşıyoruz

ama o elementler de uzayda var tabi işlenmemiş olarak

altın çok mudur orda sen dedin ya uzaydayız uzaydaysak hemen zıplıyam 3-5 ton altın kapam da gelem

• UFO GÖRÜP TAŞLAYAN MASUM KÖYLÜ

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.