Bildirim
UFO ATSFI-01 YORUMLARINIZ ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yokmu hiç kullanan arkadaşlar ??? -
up -
takipteyim bende düşünüyorum -
cevap vereyim ben kullanıyorum, sessiz, kumandalı olması + fonksiyonları( bunu derken işte dogal rüzgar gibi üflemesi fln). negatif iyon özelligini hiç anlamam stresimi hiç almıyor, , buharı ise soguk su koymama ragmen tatmin edici degil, 200 lira etmeyecegi yönünde bi kanım var benim, ama fikir fikirden üstündür derler, diyarbakır sıcaklarına uygun degil kısacası...
-
Bu tarz birşeyler bende düşünüyordum, sulu ürünleri pek önermiyorsunuz anlasılan. Şu kule tarzı iyonizerli ürünler nasıldır peki, kullanan varmı önerirmisniz ? -
Balkonda işe yarar,kapalı alanda daha çok terletir,hasta eder,mantar üretir,yani hikaye.... -
piyasadaki vantilatorlerin en iyisi, zaten fiyatından ve özelliklerinden anlaşıyor.. çok vantilator test ettim, bundaki doğal rüzgar modu oldukça başarılı. basit vantilatorler rüzgarı insanın yüzüne tokat gibi çarpıyor. soğuk buhar özelliği tabiki bi serinlik sağlar. küçük ve kapalı odada kullanmadığız sürece bu fonksiyonunda zararı dokunmaz. öyle durumdada sadece pervanesini kullanmak tercih edilebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X