Şimdi Ara

UFO ATSFI-01 YORUMLARINIZ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şu anda klima alcak durum yok. normal vantilatörde bi işe yaramıyor. sizce tek bir oda için bu ufo nasıl sizce? tabi klima gibi bişey beklemiyoruz vantilatörden iyi serinletsin yeter . önerirmisiniz?

UFO ATSFI-01 YORUMLARINIZ ??

• yokmu hiç kullanan arkadaşlar ???
  • up
  • takipteyim bende düşünüyorum
  • cevap vereyim ben kullanıyorum, sessiz, kumandalı olması + fonksiyonları( bunu derken işte dogal rüzgar gibi üflemesi fln). negatif iyon özelligini hiç anlamam stresimi hiç almıyor, , buharı ise soguk su koymama ragmen tatmin edici degil, 200 lira etmeyecegi yönünde bi kanım var benim, ama fikir fikirden üstündür derler, diyarbakır sıcaklarına uygun degil kısacası...
  • Bu tarz birşeyler bende düşünüyordum, sulu ürünleri pek önermiyorsunuz anlasılan. Şu kule tarzı iyonizerli ürünler nasıldır peki, kullanan varmı önerirmisniz ?
  • Balkonda işe yarar,kapalı alanda daha çok terletir,hasta eder,mantar üretir,yani hikaye....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • piyasadaki vantilatorlerin en iyisi, zaten fiyatından ve özelliklerinden anlaşıyor.. çok vantilator test ettim, bundaki doğal rüzgar modu oldukça başarılı. basit vantilatorler rüzgarı insanın yüzüne tokat gibi çarpıyor. soğuk buhar özelliği tabiki bi serinlik sağlar. küçük ve kapalı odada kullanmadığız sürece bu fonksiyonunda zararı dokunmaz. öyle durumdada sadece pervanesini kullanmak tercih edilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.