Şimdi Ara

ufak saç/sakal makinesi aldım/15 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eminönü ne gittiğimde bu makineden gördüm aldım berberler de bunu kullanıyor zaten peki kullanan var mı acaba ben aldım daha kullanmadım iyi bir şeye benziyor sadece saç sakal gerçi sakalımı hiç jiletlemedim askere kadar düşünmüyorum gürleştirmez sanırım bu makine.

• kardeşim berberler asla bu makineleri kullanmaz. en azından benim bu zamana kadar gittiklerim...

sakalına daha jilet vurmadıysan işini görür ama benimki gibi bir sakala sanırım bir faydası dokunmaz bu aletin. 3 günde isyan eder makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Lightning

kardeşim berberler asla bu makineleri kullanmaz. en azından benim bu zamana kadar gittiklerim...

sakalına daha jilet vurmadıysan işini görür ama benimki gibi bir sakala sanırım bir faydası dokunmaz bu aletin. 3 günde isyan eder makine

Anladım ben berbere gittiğimde makine diyorum bununla alıyor :) jilet vurmadım peki bunla olabildiğince bastırsam diğer deyimle kazıtmış gibi jilet etkisi yaratmaz umarım makine ile alıyorum ki çoğalmasın/gürleşmesin bir süre ama işte sertlik var hafifte olsa umarım olumsuz etkisi olmaz sanırım makinede ters düz yok ? yani sağdan sola soldan sağa alma gibi
  • ben berberler kullanmaz derken, böyle dandik 15 liralık makine kullanmaz demek istedim. yoksa kesme mantığı her ikisinde de aynıdır. bununla sıfır ayarında aldığında sakalın ne kadarsa o kadar devam eder. sertleşme ya da gürleşme yaşına bağlı olarak artabilir ancak makineyle ilgisi yoktur. jilet etkisi yapmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Lightning

ben berberler kullanmaz derken, böyle dandik 15 liralık makine kullanmaz demek istedim. yoksa kesme mantığı her ikisinde de aynıdır. bununla sıfır ayarında aldığında sakalın ne kadarsa o kadar devam eder. sertleşme ya da gürleşme yaşına bağlı olarak artabilir ancak makineyle ilgisi yoktur. jilet etkisi yapmaz...

Meşgul ettim, teşekkür ederim/iyi aksamlar :)
  • estağfirullah kardeş. iyi akşamlar sana da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.