Bildirim
ufak saç/sakal makinesi aldım/15 lira
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardeşim berberler asla bu makineleri kullanmaz. en azından benim bu zamana kadar gittiklerim...
sakalına daha jilet vurmadıysan işini görür ama benimki gibi bir sakala sanırım bir faydası dokunmaz bu aletin. 3 günde isyan eder makine -
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Lightning
kardeşim berberler asla bu makineleri kullanmaz. en azından benim bu zamana kadar gittiklerim...
sakalına daha jilet vurmadıysan işini görür ama benimki gibi bir sakala sanırım bir faydası dokunmaz bu aletin. 3 günde isyan eder makine
Anladım ben berbere gittiğimde makine diyorum bununla alıyor :) jilet vurmadım peki bunla olabildiğince bastırsam diğer deyimle kazıtmış gibi jilet etkisi yaratmaz umarım makine ile alıyorum ki çoğalmasın/gürleşmesin bir süre ama işte sertlik var hafifte olsa umarım olumsuz etkisi olmaz sanırım makinede ters düz yok ? yani sağdan sola soldan sağa alma gibi -
ben berberler kullanmaz derken, böyle dandik 15 liralık makine kullanmaz demek istedim. yoksa kesme mantığı her ikisinde de aynıdır. bununla sıfır ayarında aldığında sakalın ne kadarsa o kadar devam eder. sertleşme ya da gürleşme yaşına bağlı olarak artabilir ancak makineyle ilgisi yoktur. jilet etkisi yapmaz... -
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Lightning
ben berberler kullanmaz derken, böyle dandik 15 liralık makine kullanmaz demek istedim. yoksa kesme mantığı her ikisinde de aynıdır. bununla sıfır ayarında aldığında sakalın ne kadarsa o kadar devam eder. sertleşme ya da gürleşme yaşına bağlı olarak artabilir ancak makineyle ilgisi yoktur. jilet etkisi yapmaz...
Meşgul ettim, teşekkür ederim/iyi aksamlar :) -
estağfirullah kardeş. iyi akşamlar sana da.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çelik kapı boşluk ayarı nasıl yapılır
- xiaomi robot süpürge su vermiyor
- samsung buzdolabı yorumları
- bel fıtığı için yatak yorumları
- braun multiquick 7 ve 9 arasındaki fark
- ekmek yapma makinesi
- roborock en son model hangisi
- en iyi baskül
- en iyi dikiş makinesi
- en iyi katı meyve sıkacağı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X