Şimdi Ara

ufak kaza yaptım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dün basit bir kaza yaptık suçlu karşı taraf , hatasını kabul etti zaten bende pek birsey yok onda birazcık hasar var biz aramızda tutanak tuttuk
    karşı tarafın araç kiralıkmış araca günlük kasko varmış, kiraladığı şirket benim ehliyet ruhsat ve sigorta poliçemin fotokopisini istemiş işlemlerin başlayabilmesi için ben suçlu taraf sizsiniz benim sigorta poliçemi napacaksınız diye sordum işlemler için gerekli dediler
    1. poliçe fotokopimi göndereyim mi
    2. sigorta poliçem yanımda değil örneğini nerden bulabilirim sigorta şirketi mail atar mı acaba



  • Ben de geçenlerde göz göre göre kavşakta öndeki İ20' ye 20 km hızla arkadan çarptım. Sadece basit tampon hasarı vardı ikimizde de.
    Öndeki aracın şoförünün beni azarlamasını beklerken iner in ez benden "Kusuruma bakma fren yapmak zorunda kaldım" demesi şaşırttı.
    Sonra tutanak tutarken habire öff pöff diyordu araç kiralıkmış nasıl edeceğiz diye.
    Ben de asli kusurlu benim sizin aracın ait olduğu firma benim trafik sigortamdan yaptıracak ben de kendi kaskomdan yaptıracağım dedim.
    20 dakikada tutanaktan iki adet karşılıklı olarak doldurup ehliyet ve evrak fotoğraflarını çektik karşılıklı olarak yolumuza devam ettik.

    Ertesi gün kasko firmasına ihbarda bulunduğumda görevli telefonda bana basit bir tampon hasarı için exper çağırmamamı, beyan tutanağı ile tamponu yaptırıp faturayı onlara göndermemi söyledi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Kusursuz olmanız önemli değil, sigorta poliçesi, ruhsat ve ehliyetinizin fotokopisini isteyecekler. Sigortacınızı bilgilendirirseniz onlar poliçenizi mail olarak atarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.