Şimdi Ara

Ufak kaza yaptım sinirliyim, SS'li, EDİT: Jandarmadayım şuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
9.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 saat önce konutkent civarında önümde 98 passat var soldan aheste aheste gidiyor, şahısa selektör yaktım sağa geçmedi korna çaldım yine geçmedi sağladım önüne geçerken sola kırdı sol ön köşe benim sağ arka köşe ile çarpıştı, sonra biraz ilerledim durdum oda durdu karı koca arkada iki çocuk, yok şöyle yok böyle suçu bana atıyor savcılığa gidecez dedi arkada çocuk var dedi şuradan sağa dönecektik selektör yaptığını görmedim dedi.

Bende görmüyorsan araba kullanma ayrıca çocuğun var neden soldan gidiyorsun yada sağa döneceksin soldan gitme amacın ne?

Suçu bana atıyorlar beddua bile etti, ben senin çocuğunu nereden göreyim arabaya bakarım ben.

Dedim sağa döneceksen

Edit:

Arkadaşlar şahıs, Jandarmaya şikayet etmiş sonra Polis ile benim araca vurduğu olay yerinde tutanak tutmuş, savcıya gitmiş.

Ve Jandarmaya beni tehtid etti öldürecem dedi diye ifade vermiş, ama Jandarma onuda benide gördü kimin ne olduğunu anladı bakalım ne olacak.

Edit2:

Benim ifadem

Arkadaşlar editledim şahısın adını kapattım hatırlattığınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 23 Ocak 2020; 0:2:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk kaza sinir stres yapar hocam, normaldir.
    Sonradan alışıyor insan.

Tutanak tutalım olduğu gibi yazalım çizelim, yalana gerek yok deyin. Haklı haksız trafik şubede belli olur deyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

İlk kaza sinir stres yapar hocam, normaldir.
    Sonradan alışıyor insan.

Tutanak tutalım olduğu gibi yazalım çizelim, yalana gerek yok deyin. Haklı haksız trafik şubede belli olur deyin.
    İlk kaza değil hocam daha büyük kazada yaptım ama, sinirlendim kimin ne olduğunu bilemiyorsun.

• Yanlış şeritten dönmüş ve arkadan çarpmış, haklılık payı olacağını zannetmiyorum. Mümkün olduğunca sakin kalmaya çalışın, boş yere haksız konuma düşmeyin. Tampon hasarı için üzülmeye değmez, çamurluk da pasta cila ve rötuşla hafifler gibi duruyor. Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun... Çokta takma böyle insanları polis çağırıp tutturacaksin tutanağı hadi bu saatten sonra sigorta ile uğraş diyeceksin.

Şu ülkede trafikte 10 kişiden 8 tanesi şoför falan değil Allah a emanet gidiyorlar sadece...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Passat temiz duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Geçmiş olsun... Çokta takma böyle insanları polis çağırıp tutturacaksin tutanağı hadi bu saatten sonra sigorta ile uğraş diyeceksin.

Şu ülkede trafikte 10 kişiden 8 tanesi şoför falan değil Allah a emanet gidiyorlar sadece...
    Az önce jandarma annemi aradı, saat 00:00 a kadar babamla beni başkent üniversitesi jandarma bölgesine bekliyor ifademizi alacaklarmış.

Çarpıp kaçtılar diye iftira şikayetinde bulunmuşlar.

Edit: o bana çarptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 22 Ocak 2020; 19:28:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olay olduğunda tutanak tuttunuz mu?

• Birincisi tutanak tuttun mu? Ikincisi okurken beynim yandı.Adam zaten solda nasıl sola kırıyor.Foto da senin sol adamın sağ tarafında hasar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

Olay olduğunda tutanak tuttunuz mu?
    Tutmadık

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Birincisi tutanak tuttun mu? Ikincisi okurken beynim yandı.Adam zaten solda nasıl sola kırıyor.Foto da senin sol adamın sağ tarafında hasar var.
    Tutmadık.

Adam solda aheste aheste gidiyor selektör yapıyorum sağa geçmiyor korna çalıyorum sağa geçmiyor, ben orta şerite geçip sağından önüne geçerken arabayı sağa kırıyor onun sol ön köşesi benim sağ arka köşeye çarpıyor.

Baştan aşağı hatalı, iftira attığı için hakkımı haram ediyorum.

• adamla konuşup bu şekilde tutanak tutun bence.
  • Geçen bi konu vardı sol şeritle alakalı:)
    Aklıma geldi:)

Hatalısınız malesef. Sağlama yapılmaz. Sol şeridi babasının malı gibi kullananlar yüzünden yapmak zorunda kalıyorsunuz. Ama yasak.
    Arkadan vurduğu için bir miktar da ona suç yazılır ama makas atmış diyecekler size..

• quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

adamla konuşup bu şekilde tutanak tutun bence.
    Adamı görürmüyüm bilmem hocam

• Neyseki asıl hasar karşı tarafta
    Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Geçen bi konu vardı sol şeritle alakalı:)
    Aklıma geldi:)

Hatalısınız malesef. Sağlama yapılmaz. Sol şeridi babasının malı gibi kullananlar yüzünden yapmak zorunda kalıyorsunuz. Ama yasak.
    Arkadan vurduğu için bir miktar da ona suç yazılır ama makas atmış diyecekler size..
    Hocam yemek sonrası jandarmaya gidecem hepsini anlatacam.

1- çocuğum var diye acıtasyon yapıyorsan en sağdan gideceksin.

2- 500 metre ilerden sağa döneceksen yine sağdan gideceksin, son dakika en soldan en sağa geçilmez.

3- selektör görmeyip korna duymuyorsan araba kullanmayacaksın.

4- kaçtı diye iftira attı kaçmadım, durduğum yer polis yeriydi ama şansa polis yoktu, kaçsam durmam hatta plakayı okutmam ona.

5- cocuğum var acıtasyonu ile hakkını haram etti, asıl sen hatalı olup bana iftira attığın için ben hakkımı helal etmiyorum.

Fazla oldu bu insanlar 14 senelik aktif şöför hayatımda bir kere vurmadım, herkes bana çarptı kah özür dilediler kah tribe girdiler yatıştırdım rahatlattım.

Ama bu kaza benim sabrımı zorladı.

Yeter bu millet hem hak yiyor hemde haklıyım diyor

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 22 Ocak 2020; 20:17:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Neyseki asıl hasar karşı tarafta
    Geçmiş olsun
    5 senede araç folloş oldu hocam herkes çarptı, vallaha sıkıldım ender araba diye nazar değiyor herhalde.

Zaten Fiat işi bitti Renault alacam

• siz adamlara ne dediniz de ayrıldınız yanlarından? sen suçlusun diyip kaçtıysan adamlar haklı. seni bulmak için gidip şikayetçi olmuştur. karakola gidince polise arabanızda hata olmadığını, suçlunun onlar olduğunu ve tutanak tutarak halledebileceğinizi söyleyin. onlar ara yolu bulacaklardır.
  • yav yanında seni nasıl görmüyor şerit değiştirirken ve seni ne yaptın diye suçluyor o hata sende demiş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Tutmadık.

Adam solda aheste aheste gidiyor selektör yapıyorum sağa geçmiyor korna çalıyorum sağa geçmiyor, ben orta şerite geçip sağından önüne geçerken arabayı sağa kırıyor onun sol ön köşesi benim sağ arka köşeye çarpıyor.

Baştan aşağı hatalı, iftira attığı için hakkımı haram ediyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam onun sağ ön kısmı sizin sol arka kısma değmiş fotoda o şekilde görünüyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.