Şimdi Ara

Ufak çapta Game Room

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Odamın düzeni şuan bu şekilde ufak çapta bi game room yapmak istiyorum ne önerirsiniz ?

Ufak çapta Game Room

Ufak çapta Game Room

• -Bence masanın yanına bir komodin alabilirsin. Masanın rengine uyumlu olsun. Kasayı da onun üstüne koyarsın. (Şöyle bir komodin/şifonyer kullanabilirsin. Boyutunu düşünemedim şimdi)

-Sandalye ve radyatörün değişmesi lazım. Güzel ve rahat bir bilgisayar koltuğu al, radyatörü de yenileriyle değiştirebilirsin. (Böyle bir sandalye veya böylesine bakabilirsin)

-Şık bir stor perde de alabilirsin.

-Bence odanın rengini daha canlı yap, mesela yeşil. Bu çok soluk gibi.

-Masanın rengini değiştirmelisin. Biraz siyah gibi olsun. (Bu, bu veya bu olabilir.)

-Masanın altına ayak ısıtıcısı koyabilirsin. Yer doldursun yani. Kışın çok hoşuna gider. (UFO'nunki iyidir. Anneannem kullanıyor, çok hoşuna gidiyor.)

Ufak çapta Game Room

-Odanın bu bölümünde hayli değişiklik olması lazım bence. Odanın rengi daha canlı, eşyalar ise biraz daha koyu olsun. Ama parke ile aynı renk olmasın. Eşyalar kaybolur.

-Yatağın ucuna duvara paralel olarak giyinme dolabı koyabilirsin. (Şöyle ya da böyle bir dolabı diğer mobilyalara uygun renkte bir marangoza yaptırabilirsin. Ya da Ikea'dan bulabilirsin uygun renkte. Bulamadım ama ben internet sitesinde)

-Sağdaki dolabı atıp o duvar için boylu boyunca bir kütüphane al bence. Odan biraz dolu gözüksün, kitap, kutuları, küçük eşyaları koyabilirsin mesela.(Şu'nun siyahı olabilir)

Ufak çapta Game Room

Not: Tabi bunu biraz kendi zevkime göre yaptım. Eşyaları örnek olarak verdim, onları bir marangoza çok daha ucuza ve sağlama yaptırabilirsin tabi. Renkler falan sana kalmış ama öneri olarak diyebilirim ki;
    -Odanın rengi daha canlı olsun.
    -Eşyan parke ile aynı renkte olmasın, odada kaybolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 28 Ağustos 2013; 21:01:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

-Bence masanın yanına bir komodin alabilirsin. Masanın rengine uyumlu olsun. Kasayı da onun üstüne koyarsın. (Şöyle bir komodin/şifonyer kullanabilirsin. Boyutunu düşünemedim şimdi)

-Sandalye ve radyatörün değişmesi lazım. Güzel ve rahat bir bilgisayar koltuğu al, radyatörü de yenileriyle değiştirebilirsin. (Böyle bir sandalye veya böylesine bakabilirsin)

-Masanın rengini değiştirmelisin. Biraz siyah gibi olsun. (Bu, bu veya bu olabilir.)

-Masanın altına ayak ısıtıcısı koyabilirsin. Yer doldursun yani. Kışın çok hoşuna gider. (UFO'nunki iyidir. Anneannem kullanıyor, çok hoşuna gidiyor.)

Ufak çapta Game Room

-Odanın bu bölümünde hayli değişiklik olması lazım bence. Odanın rengi daha canlı, eşyalar ise biraz daha koyu olsun. Ama parke ile aynı renk olmasın. Eşyalar kaybolur.

-Yatağın ucuna duvara paralel olarak giyinme dolabı koyabilirsin. (Şöyle ya da böyle bir dolabı diğer mobilyalara uygun renkte bir marangoza yaptırabilirsin. Ya da Ikea'dan bulabilirsin uygun renkte. Bulamadım ama ben internet sitesinde)

-Sağdaki dolabı atıp o duvar için boylu boyunca bir kütüphane al bence. Odan biraz dolu gözüksün, kitap, kutuları, küçük eşyaları koyabilirsin mesela.(Şu'nun siyahı olabilir)

Ufak çapta Game Room

Not: Tabi bunu biraz kendi zevkime göre yaptım. Eşyaları örnek olarak verdim, onları bir marangoza çok daha ucuza ve sağlama yaptırabilirsin tabi. Renkler falan sana kalmış ama öneri olarak diyebilirim ki;

yan odada böyle bişey var kasayı koymak için nasıl olur ?

Ufak çapta Game Room

• quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

-

Ufak çapta Game Room

Boyutuna bağlı. Masanın derinliğiyle aynı boyutta mı? Bir de ne kadar modern istediğinize bağlı. Bunu koyunca biraz ''gaming room''dan kaçmış oluyor sanki.

• quote:

quote:

quote:

-

Ufak çapta Game Room

Boyutuna bağlı. Masanın derinliğiyle aynı boyutta mı? Bir de ne kadar modern istediğinize bağlı. Bunu koyunca biraz ''gaming room''dan kaçmış oluyor sanki.

ben aslında şöyle birşey düşünüyodum yerde şu armut puflardan 1 tane olsa onun üzerinde oturarak oynasak öyle bişey nasıl kurabilirim ? ama klavye ve mouse nasıl koyucam ?

Ufak çapta Game Room

yan tarafa 2. bi pc kurmayı düşünüyordum zaten internet vs. için önerdiğiniz masalardanhttp://www.ikea.com.tr/urundetay/40244850/micke_calisma_masasi.aspx bu hoşuma gitmişti onun üzerine kurarım 2. pc yi.Şu şekilde oluyor

Ufak çapta Game Room

• quote:

quote:

quote:

quote:

-

[simage]http://t1308.hizliresim.com/1d/w/s0q3m.jpg[/image

ben aslında şöyle birşey düşünüyodum yerde şu armut puflardan 1 tane olsa onun üzerinde oturarak oynasak öyle bişey nasıl kurabilirim ? ama klavye ve mouse nasıl koyucam ?
    [simage]http://mcdn01.gittigidiyor.net/3534/ARMUT-KOLTUK-PUF-MINDER-BRANDA-KARGO-BIZDEN__35344678_0.jpg[/image

yan tarafa 2. bi pc kurmayı düşünüyordum zaten internet vs. için önerdiğiniz masalardanhttp://www.ikea.com.tr/urundetay/40244850/micke_calisma_masasi.aspx bu hoşuma gitmişti onun üzerine kurarım 2. pc yi.Şu şekilde oluyor

[simage]http://t1308.hizliresim.com/1d/w/s0qr1.jpg[/simage

Olabilir. Sizin zevkinize bağlı. Yerden 40-50 cm yükseklikte tekerlekli yer masası yaptırabilirsiniz; veya direk tekerleksiz alıp koyarsınız. Armuta oturduğunuzda üstünüze onu koyarsınız, Playstation vb. oynadığınızda çekersiniz önünüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 28 Ağustos 2013; 21:25:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

-

[simage]http://t1308.hizliresim.com/1d/w/s0q3m.jpg[/image

[simage]http://mcdn01.gittigidiyor.net/3534/ARMUT-KOLTUK-PUF-MINDER-BRANDA-KARGO-BIZDEN__35344678_0.jpg[/image

[simage]http://t1308.hizliresim.com/1d/w/s0qr1.jpg[/simage

Olabilir. Sizin zevkinize bağlı. Yerden 40-50 cm yükseklikte tekerlekli yer masası yaptırabilirsiniz; veya direk tekerleksiz alıp koyarsınız. Armuta oturduğunuzda üstünüze onu koyarsınız, Playstation vb. oynadığınızda çekersiniz önünüzden.

mantıklı ona benzer game room resimleri bulabilirmisiniz hocam yada ne diye arıycam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naykimayki kullanıcısına yanıt
    Yukarı da bir arkadaş ta söylemiş yerden yaklaşık bir 50 cm yükseklikte bir masa gibi bir şey yaptırabilirsin

Burada ki gibi:

Ufak çapta Game Room

Onun önüne de odana uygun renkte bir armut olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazard98

Yukarı da bir arkadaş ta söylemiş yerden yaklaşık bir 50 cm yükseklikte bir masa gibi bir şey yaptırabilirsin

Burada ki gibi:

Ufak çapta Game Room

Onun önüne de odana uygun renkte bir armut olabilir.

tv ünitesi gibi yani

• Sen bu işleri bırah bırah palavare palavere ac 2 dk kıtap oku !
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoVıpOk?

Sen bu işleri bırah bırah palavare palavere ac 2 dk kıtap oku !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoVıpOk?

Sen bu işleri bırah bırah palavare palavere ac 2 dk kıtap oku !

flash tv izleyenler bilir : D

Aslına bkaarsan bende nıye boyle bısı yazdım bılmıom ama flash tv ızlemssen anlarsın "Ben eve getiriyor ekmek 2 tane bana diyor senın dinini kitabını :D " gülmekten oldum Lo onu ızleyın AS:DA::DA :D
  • quote:

-Bence masanın yanına bir komodin alabilirsin. Masanın rengine uyumlu olsun. Kasayı da onun üstüne koyarsın. (Şöyle bir komodin/şifonyer kullanabilirsin. Boyutunu düşünemedim şimdi)

Ufak çapta Game Room

Ufak çapta Game Room

Koltuk nasıl geçici olarak onu attım çok rahat masayı ona göre kestim

Ufak çapta Game Room

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 2 Eylül 2013; 22:16:28 >

• quote:

quote:

Koltuk nasıl geçici olarak onu attım çok rahat

Ufak çapta Game Room

Güzelmiş Rahatsa iyidir; görüntü olarak pek durmamış oraya. Belki kaplamasını değiştirebilirsin ciddi olarak kullanmak istiyorsan.

• quote:

quote:

quote:

Koltuk nasıl geçici olarak onu attım çok rahat

Ufak çapta Game Room

Güzelmiş Rahatsa iyidir; görüntü olarak pek durmamış oraya. Belki kaplamasını değiştirebilirsin ciddi olarak kullanmak istiyorsan.

hayır tabikide hocam armut alıcam odayı hafif gri renge boyuycam yanda duran mobilya yerine iyi bi koyu rente bi mobilya yada dediğin gibi komidin alıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.