Şimdi Ara

Ufak Çaplı Uygulama Geliştirmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ufak çaplı bir uygulama yapmak istiyorum lakin nasıl yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok. Ben en iyisi mi size ne yapmak istediğimi yazayım sizde bana bir fikir verin. Veyahut ben buradan geliştirici arkadaşlara kaynağı vereyim onlar bir yardımcı oluversinler.

Öncelikle Market place'de eğitim içerikli uygulamalar bölümü katiyen bizim isteğimizi karşılamıyor. Ben bir eşit ağırlık öğrencisiyim ve LYS'ye çalışıyorum. Ne varki Türk edebiyatı denilen beyin kemirgeni ders tamamiyle ezber ve ezberlenmesi gereken 240 küsür yazar 600 küsür eser ismi 15'e yakın edebi akım, 3 ana başlık şeklinde edebi dönem, cumhuriyet dönemi adı altında makale ve dergilerle başlayan 4-5 grup var. Haliyle bütün bunları ezberlemek zor iş ve gidip gelip okumayı gerektiriyor. Kaldı ki soru çözerken kocaman kitaplardan eser ismi bulmak tam bir işkence. İşte istediğim tamda bu. Öyle bir uygulama olacak ki, eserin ismini yazdığında yazarını, dönemi ve türünü görüntüleyebilecek. Basit bir arayüzü olsa kafi. Birde önemli eserlerin özetleri filan. Bu tür uygulamaları Android ve iOS platformunda gördüm. O yüzden "bizde neden yok" triplerine girdim. Şimdi bilgisi olan arkadaşlar bu iş hakkında bana gerekli yardımı sağlarlarsa/gerekli bilgiyi verirlerse çok memnun olurum.

• Böyle bir uygulama çıkarsa/yaparsan alnından öperim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys ye çalışırken hiç bulaşma yazılım geliştirme işine yeni başladığından çoook zamanını alır.
    Yaz tatilinde bulaşmanı öneririm
  • Oyun yap oyun. Boş ver dersleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir uygulama çıksa da sınavlarda kopya çeksek :D Güzel fikir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanirim vatanda gormustum bir kitap var wp8 uygulama gelistirme diye onu al ogren

• quote:

Orijinalden alıntı: ÜlkücüHareket

Oyun yap oyun. Boş ver dersleri.

Gençlere kötü örnek olma

C# öğrenmen lazım. İnternette bolca kaynak var. Çok karışık ta değil zaten istediğin şey. Forumun yazılım geliştirme bölümü var, oradaki üstadlara sormanı tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.acikakademi.com
    Microsoft'un C#, Windows 8 ve Windows Phone için uygulama yazmayı öğretmek amacıyla açtığı site ama şimdilik sadece vakit kaybı olur. Kodlar yerine eserleri ezberle derim ben
    Yazın alttan gelenlere yardımcı olmak için bişeyler yapabilirsin ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel bir uygulama olmayacaksa öyle kod bilmene gerek yok.
    appstudio ile web üzerinden hazır şablonlardan uygulama yapabilirsin. Yemek menüsü şablonu var, örnek yemek isimlerini silip, edebiyat terimleri ekleyebilirsiniz.
    http://appstudio.windowsphone.com/

Windows Phone App Studio ile Neler Yapılabilir?
    App Studio ile kod yazma ihtiyacı duymadan kendi fikirleriniz doğrultusunda ve hızlı bir şekilde uygulamalar yapabilirsiniz.
    Son dakika haber uygulamaları, video içerik uygulamaları, işyeri, iş veya okul tanıtımları gibi senaryoları yapabilirsiniz.
    Ayrıca içeriği geniş olarak boş şablonlar ile dilerseniz kendiniz sıfırdan hayal gücünüz ve App Studio’nun imkanları doğrultusunda uygulamalar oluşturabilirsiniz.
    Oluşturduğunuz uygulamalara metin seslendirme, içerik paylaşımı, canlı kutucuklar gibi ek özellikler ekleyerek güzel uygulamalara sahip olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinibilen -- 21 Nisan 2014; 13:48:04 >

• Aslında basit birşey istemişin. Sadece bilgileri gircen duzenli bir şekilde. Birde uygulamaya arama özelliği ekliycen. Okunduğu kadar karmaşık değilmiş
    Aslında arkadaşın dediği gibi appstudio gayet yeterli gerektiği takdirde visual studio ile ekleme yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 22 Nisan 2014; 13:59:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.