Şimdi Ara

ufak bir rahatsızlığım var.. yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçtiğmiz salı günü bir arkadaşımla izmir yeşil üzüm rakısı aldık.. arkadaşım çay bardağına koydu ve üstüne soda ekledi. böyle 5 - 6 bardak içtim.. ama ne izmir yeşil üzüm rakısını ne de rakının yanında soda içmeyi sevmem.. sırf hatrıiçin içtim..

sonra eve geldim ve saat 23:00 gibi yattım.. 1'i geçe kalktım ve istifra ettim.. sanırım soda midemin içine öyle bir etmişki sabaha kadar uyuyamadığım gibi su içsem bile midem bulanıyordu.. sabaha kdr toplamda 3 kez istifra ettim.. sonuncu istifra edişimde ise bayağı bir zorladım..

çarşamba gecesinden bu yana ensemin hemen altı kürek kemiklerime doğru olan kısımda böyle çok çok hafif bir ağrı var.. hani böyle boynunuzu sağa sola eğer ve kıtırdatırsınız ve o hafif ağrı geçer ya.. onun gibi bir şey..

sinek küçüktür ama mide bulandırır derler.. ağrı çok çok hafif dediğim gibi ama huzursuz ediyor.. bunun istifra ederkenki kusmayla bir alakası var mıdır? yoksa doktora gideyim mi??

• Kusarken,ordaki kasları zorlamış olabilirsin. Doktora gidersen ya bişey yapmaz,yada bi hap verir,2 gün kullanırsın (kas gevşetici)

Başka..

Insanüstü bir şekilde kustuysan , boyundaki omurlara zarar vermiş olabilirsin

Psikolojik olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Liquid Fuel Bomb

Kusarken,ordaki kasları zorlamış olabilirsin. Doktora gidersen ya bişey yapmaz,yada bi hap verir,2 gün kullanırsın (kas gevşetici)

Başka..

Insanüstü bir şekilde kustuysan , boyundaki omurlara zarar vermiş olabilirsin

Psikolojik olabilir

cevap için saolasın hocam..

psikolojik değil o lanet şeyi içmedn önce hiçbir şeyim yoktu çünkü =(

insanüstü bir şekilde de istifra etmedim.. zaten içtiğim suları çıkarttım son 2 kere.. ama sonuncu kusuşumdaki son öğürmemde artık beyimdeki damarları hissettim diyebilirim.. yani bilerek yapmadım hatta midemde de bir şey kalmamıştıki son öğürme bitirdi beni.. sanırım kaslar zorlandı..

tekrar teşekkürler hocam 1.5 gündür geçmedi de sinirlerim bozuldu, başka hastalık mı var acaba olayına sarmaya başlamıştım.. kas gevşeticiyi iyi ki söyledin bi doktora danışıp alayım o ilaçtan.. tekrar saol

• walla sırt ağrım geçtiği için mutluyum oh be dünya varmış.. şimdide cırcır oldum.. öfff ne çekilecek derdim varmış bnmde bee
  • Geçmiş OLsun
  • saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

walla sırt ağrım geçtiği için mutluyum oh be dünya varmış.. şimdide cırcır oldum.. öfff ne çekilecek derdim varmış bnmde bee

kola iç belirli aralıklarla ,geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende rakıyı fazla kaçırdığım bi akşam,mide kanaması geçirdim...
  • Bir gün ben de midem iyi değilken 2 duble içmiştim(artık bıraktım)o gün akşam ve ertesi gün öğlene kadar midem bulandı daha sonra vucudum ağrımaya başladı doktora çok acil olarak gittim..Malesef bir hafta yattım...Ayrıca burnumdan da hortum soktular hiç unutamıyorum..O gün bu gündür içmem..O hortum bayağı bir etkiliydi neredeyse ölüyorum zannettim..Hastaneyi ayağa kaldırmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.