Şimdi Ara

UEFI FORMAT ATARKEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar urfi format atarken yanlış tıklama sonucu bi diski biçimlenir dedim sonra ise windows düzgün çalışmamaya başladı pc açılırken mavi ekran veriyor white basılı tutarak açtığımda pc açılıyor fakat masaüstü boş ve tıkladığım an ekran kararıyor

Çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı f11 den boot ayarlarına girip format attığım usb seçince yine mavi ekran alıyorum.
    UEFI FORMAT ATARKEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbler770 -- 13 Haziran 2019; 13:54:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boot veya Recovery bölmesini silmiş olmalısınız. Öncelikle bir flaş belleğe veya DVD'ye kurtarma medyası yazın. Ve bilgisayarınızdaki önemli dosyalarınızı alın. Sonrada başka bir flaşa kurmak istediğiniz yazılımın dosyalarını atıp Format atın!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haftasonu üniversite sınavım var hocam bütün yılımı harcadım sizinle pazartesi günü iletişime geçsem yardımcı olabilir misiniz ? Kurtarma yazılımı vs. Pek anlamiyorumda ?

• Olurum inşallah. Şimdiden hayırlı sınavlar (Bu arada ben Lise 2'ye gidiyorum :) )

• Bu arada dostum formatı atarken rufus kullanmadan sadece usb ye aracı indirip yaptım format olayını ve şuan pcyi shifte basılı tutmadan açamıyorum (mavi ekranda kalıyor) shifte basıp açınca ise masaüstü arka planım hariç hiçbirşey tik yok tiklayincada herşey gidip ekranda siyahlık kalıyor

• Önemli dosyalarınız varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: InspectorGadget03

Önemli dosyalarınız varmıdır?
    Yani ders için kullanıyorum vede oyun zaten sınav senem olduğu için içinde oyun yoktu derslerlede isim kalmayacak haftasonundan itibaren. Kurtarmamız gereken bir dosya yok yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Uefi format sorunum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspectorGadget03

Olurum inşallah. Şimdiden hayırlı sınavlar (Bu arada ben Lise 2'ye gidiyorum :) )
    Bu yorumuna cevap yazamadım kusura bakma lise 2 iken bu işlere merak salman güzel ben daha çok derslere kafayı vurdum

• Ben aslında liseye geçmeden önce bu işlere çok merak saldım

• Dostum istersen steam linkin vs. Var ise bana at forumdan ulaşmak biraz zor oluyor oyun oynayan biriysen steamdan yazayım ben sana müsait olduğumda

• Steam hesabım yok. Oyun fazla oynamıyorum PC'de.

• Tamam yazarım ben sana burdan ne yapmamız gerekiyor sence şuan onuda söyler misin

• Format diskiniz var konuda yazdığınıza göre. Önce F2, F9, Delete, Esc Tuşları Vs. İle bios menüsüne gelin. Boot sekmesinden UEFI Flash seçeneğini seçin. UEFI Boot ayarı “Disable” yani kapalı ise bunu “Enable” açık hale getirmeniz gerek. Ondan sonra save Exit Setup gibi bir seçenek var. (Bios'tan bios'a değişir) Bilgisayarınız Flash bellekten açılınca dil seçimini vs. Yapın. Ürün anahtarı isterse girin. Disk bölümleme menüsünde gördüğünüz bütün diskleri silin. (Kurtarmamız gereken dosya yok dediğiniz için) . Sonra altta yeni deyin ve uygula deyin. (Diskinizin kapasitesini yazarsanız uygun bölümlemeyi yaparız.) Ve ekranda çıkan uyarıya evet deyin. Birden fazla bölüm oluşabilir. Siz en büyüğünü seçip ileri deyin. Ve Windows kuruluyor. Sonrasında SlimDrivers ile tek tek driver güncellemesi yapmanız gerekiyor.

• Sonrasında MexeSs arkadaşımızın yapmış olduğu sistem ayarlamaları linkini inceleyin.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/132254865

• Tamamdir dostum bu işlemi yaparken yine mavi ekran almam dimi sanırım şuan usbye format iaounu kurmadigimdan bozuldu. Denediğimde mavi ekran alıyorum.
    Pazar günü iletişime geçerim seninle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.