Şimdi Ara

Uefa,Yargıtay'ın şike kararını istedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eco61

    quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Hayal dünyanız çok geniş. Küme düşme olmayacak. Onu unutsan iyi olur. Türkiye de üç büyükleri küme düşürmeye UEFA, FIFA bir kenara bırak bu dünyada var olan hiç bir kurumun gücü yetmez. Ülkemizi İtalya,İspanya,Fransa,Almanya gibi ülkelerle karıştırmayın.



    Valla dostum harikasın.Yeminle sesli kahkaha attım.Özellikle "Ülkemizi İtalya,İspanya,Fransa,Almanya gibi ülkelerle karıştırmayın"
    veciz sözün muazzamdı.İnşallah canım.İnfantino da senin gibi değerlendiriyordur. :)

    Sanırım olaylı İsviçre- Türkiye Maçını hatırlarsın. Türkiye'nin geçmiş dosyası da kabarık olduğundan Türk Milli Takımı o dönem FIFA kurallarına göre kesin olarak men alacaktı. FIFA bir şekilde ikna edildi ve men yerine seyircisiz ve tarafsız sahafa seyircisiz maç oynama cezası verildi.

    Saydığım ülkelerden bir takıma küme düşme cezası verdiğin de sadece o takımın şehrinin olduğu yerde tepki olur. Türkiye de düşün böyle bir ceza verildiğin de sadece İstanbul da mı tepki olur yoksa 81 ilin hepsinde mi?

    İtalya da Juventus düşürüldü ama taraftarı büyük tepki gösteremedi çünkü Torino dışındaki şehirlerde büyük bir kitleye sahip taraftarı yok. İspanya da Real Madrid düşürülse onda da İspanya genelinde fazla tepki olmaz. Çünkü Madrid dışında başka şehirlerde büyük taraftar kitlesi yok.

    Avrupa da büyük takımların kendi şehirleri dışındaki şehirlerde çok büyük ve önemli taraftar kitlesi yok. Türkiye de durum öyle değil. Çok büyük tepkiler olur. Bu tepkilerin olmasını devlet istemeyeceği için UEFA ikna edilir küme düşme olmasın diye.

    Milli Takım konusunda İsviçre maçından sonra FIFA nasıl men vermemesi için ikan edildiyse bunda da aynını yaparlar.




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Küme düşürüleceksiniz dostum.Ve çok daha ağır cezalarla karşı karşıya kalacaksınız.Gönül isterdiki bu noktaya gelinmesin.Gelinmeyedebilirdi.Ama kendi çıkarları doğrultusunda koskoca camiayı uçuruma sürekleyen başkanınıza DUR diyemediniz.Ve bunun bedelini koskoca camia acı çekerek ödeyecek.
  • Hala konuşuyorsunuz ya pessssssss.

    Ortalık toz duman,
    alavere daleverelerle millet hapse atılmış,
    sahte belgelerle davalar açılmış
    cemaat-akp kavgası ayyuka çıkmış,
    yargıda bu işleri yapan savcı polis ayıklanıyor,
    ergenekon, balyoz, odatv, gömülü silah davalarının düzmece olduğu ortaya çıkmış,
    siz ,
    hala ,
    kupa,
    peşindesiniz,
    uyanın,
    etrafınıza,
    bakın,
    sizi,
    kandırdılar,
    olmayan,
    delillerle,
    yargılama,
    sonucu,
    sizi aldattılar.





    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eco61

    Küme düşürüleceksiniz dostum.Ve çok daha ağır cezalarla karşı karşıya kalacaksınız.Gönül isterdiki bu noktaya gelinmesin.Gelinmeyedebilirdi.Ama kendi çıkarları doğrultusunda koskoca camiayı uçuruma sürekleyen başkanınıza DUR diyemediniz.Ve bunun bedelini koskoca camia acı çekerek ödeyecek.



    ne çıkarı var birader aziz yıldırım'ın ? son saniyede 3 tane şampiyonluk kaybetmiş adam aziz yıldırım keşke yapsaymış şike o şampiyonluklar kaçmasaymış dedirtiyosunuz insana sen o kadroyla 83 puan alıyosun normal oluyor Fenerbahçe alınca şike mi oluyor ? bu kirli oyundan nemalandınız sadece hiç bir gün gerçek suçluları aramadınız evet aziz yıldırım 16 senedir oturdu koltuğa kalkmıyor başarılı mı ? bence değil bina yapmakla olmuyor bu iş ama bu muameleleride hakedicek bi insan değil Fenerbahçenin şikeye mikeye ihtiyacı yok hiç olmadı..




  • atatürkçü düşüncenin hakim olduğu bir spor kulübüne avrupalılar bir şey yapmaz beyler.

     Uefa,Yargıtay'ın şike kararını istedi
  • 1-Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Eskişehir ve Mersin İdman Yurdu küme düşürülecektir.
    2-Fenerbahçe dışındaki takımlar bir alt lig düşümüne tabi olacaktır.Uefa,Tff'den Fenerbahçe için 3-4 alt lig düşümü isteyecek ve zorlayacaktır.Avrupa kupalarından ise 2 yıl men'in üstüne 5 yıl daha ceza gelecektir.Bu söylediğim cezalar gerçekleşmesin bir daha forumda yazmam.Göreceksiniz hepsi olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.Rondo9

    2 yıl avrupa kupalarından men ceza değil mi? Neyin cezasından bahsediyorsunuz hala?

    Olaylar patladiginda delikanli gibi kabul edip kume dusseydiniz , bu sene sonu tertemiz bir sekilde CL ye gidiyordunuz Aziz Yildirim Fenerbahceyi kalkan olarak kullaniyor taraftarda buna canak tutarak klubun ismini itibarsizlastiriyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eco61


    1-Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Eskişehir ve Mersin İdman Yurdu küme düşürülecektir.
    2-Fenerbahçe dışındaki takımlar bir alt lig düşümüne tabi olacaktır.Uefa,Tff'den Fenerbahçe için 3-4 alt lig düşümü isteyecek ve zorlayacaktır.Avrupa kupalarından ise 2 yıl men'in üstüne 5 yıl daha ceza gelecektir.Bu söylediğim cezalar gerçekleşmesin bir daha forumda yazmam.Göreceksiniz hepsi olacak.

    Hukuk dan zerre anlamadığın belli oluyor. Fenerbahçe Avrupa kupaları için tekrardan ceza almayacak. 2 yıl ceza aldı ve CAS tarafından onandı. Avrupa Kupaları için konu kapandı. UEFA kişilere ceza verecek. Fenerbahçe ile ilgili olarak da TFF en fazla küme düşürme ister onuda istemeyeceğini göreceksiniz.

    Sakın Yunanistan'ı veya İtalya'yı örnek vermeyin. İtalya da Juventus kendi federasyonu tarafından düşürüldü. Yunanistan da ise düşürülen takım o ligin önemli takımlarından biri değildi. UEFA ve FIFA ülkeler içi dengeleri önemseyen bir kurum. Öyle olduğunu da bir çok defa göstermiştir.

    Türkiye-İsviçre arasında oynanan olaylı maçtan sonra Türk Milli Takımı dosyası yeterince kabarık olduğundan Uluslararası organizasyonlardan 5 yıl süre ile men edilecekti fakat men etmek yerine tarafsız sahada seyircisiz ve kendi evinde seyircisiz maç cezası vermekle yetindiler.

    O sebeple Fenerbahçe'nin küme düşürülmesini beklemeyin. UEFA da sıfır tolerans lafı sadece lafta geçerlidir. Ülkelerin siyasi ve sportif yapısını göz önüne alarak hareket ediyorlar.
    Fenerbahçe dediğiniz gibi bir alt lige değil daha da alt lige düşürülürse kaybeden FB olmayacak. Biz daha güçlü bir şekilde Süper Lige döneriz ama esas kaybedenler en başta siz olacaksınız. Unutmadan bugün Trabzon yayın gelirlerinden 4 büyük olarak pay alıyorsa bunu da Fenerbahçe'ye borçlu. 4-5 sene öncesine kadar Trabzon yayın gelirlerinden 4 büyük olarak değil diğer Anadolu takımları kadar pay alıyordu. TFF baskı yaparak Trabzonun üç büyükler kadar pay almasını sağlayan Fenerbahçe dir. Bu konuda geçmişte Aziz Yıldırım defalarca açıklama yaptı ve hiç bir zamanda TS yönetimlerinden yalanlama gelmedi.

    Olur da FB bu lig de olmaz ise en başta TS isyan edecek. Zaten 1,5 sene önce Fenerbahçe'nin küme düşmesi gündeme geldiğin de GS ve TS açıklamaları var küme düşme olmasın diye. Kulüplerbirliğin de alınan karar var. Fenerbahçe hariç herkes küme düşme olmasın puan silme olsun diye. Fenerbahçe şike yapmışsak küme düşürülmek dışında bir cezayı kabul etmiyoruz dedi.

    Bu sürecin başından beri Fenerbahçe taraftarı ve yönetimi ceza verilecekse küme düşme verilsin onun dışındakileri asla kabul etmiyoruz dedik ve demekteyiz. Ama FB puan silmeyi kabul etseydi ve şu an kabul etse puan silinecek ama asla küme düşme olmayacak. Biz küme düşürmeye gücünüz varsa düşürün cezamızı çeker ve geri geliriz diyoruz.

    Son olarak şu anda Fenerbahçe küme düşürülür ise kimsenin düşünmediği bir şey yazayım. FB şu an küme düşürülürse TFF'nuna her türlü tazminat davasını açabilir çünkü FB ilk gün bu güne kadar suçluysak küme düşürün dedi. Bunu her platformda gündeme getirdi. Ama düşüremediler.

    Bir de FB küme düşer şampiyonluk elinden alınırsa sanmayın kupa TS verilecek. 2011 sezonu tamamen oynanmamış sayılacak. Bu olasılık da var. Gecen gün bir hukukçu açıkladı. Fenerbahçe küme düşebilir ve 2011 sezonu şampiyonluğu alınabilir ama bu kupanın TS gideceği ve 2011 sezonu şampiyonunun TS sayılacağı anlamına gelmez dedi. Çünkü TFF ve Türkiye Cumhuriyetin de var olan bir kanuna göre bu gibi durumlarda kupa kimseye verilmez dedi.

    Bu arada UEFA'nın da böyle talep de bulunma zorunluğu da yok onu bilin. Bu güne kadar UEFA bu olaylarda hiç kupayı alıp başka takıma verme işi yapmadı.




  • uA-kktc kullanıcısına yanıt
    Sanırım haberin yok. Fenerbahçe suçluysak küme düşürün dedi. TFF elinizdeki belgeler bizi suçlu bulmanıza yetiyorsa ve suçlu olduğumuza inanıyorsanız ceza verin ve bizi Küme düşürün dedi. Bunu 3 yıldır her yerde yönetim de söylüyor taraftarda. Ama TFF ve geri kalan 17 takım ne yaptı oturup puan silip FB lig de tutma sevdasının peşinde düştüler ama FB kabul etmiyoruz suç varsa küme düşürün puan silme olmaz dedi. TFF puanda silemedi.

    Kısaca Fenerbahçe suçluysak küme düşürün demekte. TFF aklınca uyanıklık yapıp dilekçe verin dedi. Ama öyle bir dilekçe verildiği anda Fenerbahçe takımın şikeyi kabul etmiş oluyor. Ben şikeyi kabul etmiyorum sonuna kadar savunacağım kendimi bir alt lige düşürülsem de savunmaya devam edeceğim dedi. Karar organı olarak benim suçlu olduğumu düşünüyorsan küme düşür dedik.

    Yani Fenerbahçe küme düşürülmeyi kabul etti ve hala ediyor. Ama TFF ve diğer takımlar başta şeylerin peşinde olduğundan Fenerbahçe küme düşürülmedi ve düşürülmeyecek. Siz diğer takımların taraftarları FB taraftarına ve yönetimine laf söyleyene kadar kendi takımlarınızın yönetimlerine neden küme düşürülme cezası yerine puan silme cezası önerdiniz diye sorsanız daha akıllıca olacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Sanırım haberin yok. Fenerbahçe suçluysak küme düşürün dedi. TFF elinizdeki belgeler bizi suçlu bulmanıza yetiyorsa ve suçlu olduğumuza inanıyorsanız ceza verin ve bizi Küme düşürün dedi. Bunu 3 yıldır her yerde yönetim de söylüyor taraftarda. Ama TFF ve geri kalan 17 takım ne yaptı oturup puan silip FB lig de tutma sevdasının peşinde düştüler ama FB kabul etmiyoruz suç varsa küme düşürün puan silme olmaz dedi. TFF puanda silemedi.

    Kısaca Fenerbahçe suçluysak küme düşürün demekte. TFF aklınca uyanıklık yapıp dilekçe verin dedi. Ama öyle bir dilekçe verildiği anda Fenerbahçe takımın şikeyi kabul etmiş oluyor. Ben şikeyi kabul etmiyorum sonuna kadar savunacağım kendimi bir alt lige düşürülsem de savunmaya devam edeceğim dedi. Karar organı olarak benim suçlu olduğumu düşünüyorsan küme düşür dedik.

    Yani Fenerbahçe küme düşürülmeyi kabul etti ve hala ediyor. Ama TFF ve diğer takımlar başta şeylerin peşinde olduğundan Fenerbahçe küme düşürülmedi ve düşürülmeyecek. Siz diğer takımların taraftarları FB taraftarına ve yönetimine laf söyleyene kadar kendi takımlarınızın yönetimlerine neden küme düşürülme cezası yerine puan silme cezası önerdiniz diye sorsanız daha akıllıca olacak.

    3 paragraf yazdin 3 kelime faydasi yok . Bu lig cikletine oynanmiyor heralde yazili isteyecekler . Oldu olacak yazili mukavelelerde kalksin oyuncularlada sozlu anlasalim




  • Ne güzel uyutuluyoruz değilmi futbol ile...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uA-kktc kullanıcısına yanıt
    Kısaca Fenerbahçe suçluysak küme düşürün demekte. TFF aklınca uyanıklık yapıp dilekçe verin dedi. Ama öyle bir dilekçe verildiği anda Fenerbahçe takımın şikeyi kabul etmiş oluyor.

    Bu kısmı sanırım okumadın. Yazılı belge verdiğin an şike yaptığını kabul etmiş oluyorsun. Şike yaptığımı ve suçlu olduğumu düşünüyorsanız gerekeni yapın ve bizi küme düşürün şeklinde bir yazı veremezsin.

    Hukukçular bile söylediler. Fenerbahçe yazılı olarak talep de bulunduğu an şike yaptığını kabul etmiş sayılacaktır. Ben şike yapmadım ama yaptığıma karar verdiyseniz küme düşürün diyor. Ama bunu yazılı olarak o şekilde belirtmen mümkün değil. İş yazılı belge olayına girdiğinde Fenerbahçe'nin şikeyi kabul eden bir belge vermesi lazım. Şikeyi kabul etmezken o belgeyi neden versin aklın alıyor mu.

    Ben suçsuzum ama suçlu olduğuma karar verildiyse cezayı uygulayın diyor. Bunu yazılı olarak veremez. Yazılı olarak suçu kabul ettim beni cezalandırın diye belge verirsin. Fenerbahçe suçu kabul etmiyor.

    Suçlu olmadığını söylerken suçu kabul eden belge isteniyor. FB o belgeyi verdiği an herkes şikeyi kabul ettiler diyecek. Umarım anlatabilmişimdir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eco61


    1-Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Eskişehir ve Mersin İdman Yurdu küme düşürülecektir.
    2-Fenerbahçe dışındaki takımlar bir alt lig düşümüne tabi olacaktır.Uefa,Tff'den Fenerbahçe için 3-4 alt lig düşümü isteyecek ve zorlayacaktır.Avrupa kupalarından ise 2 yıl men'in üstüne 5 yıl daha ceza gelecektir.Bu söylediğim cezalar gerçekleşmesin bir daha forumda yazmam.Göreceksiniz hepsi olacak.

    az yazmışsın bence şöyle olur ;

    Fenerbahçe amatöre düşürülür , hatta sadece futbol kulübü olmaz der uefa diğer branşlarda 3 alt lige düşer .

    Uefa fenerbahçe nin tüm kupalarını alır , tüm nakit parayı , hisseleri üstüne yapar platini


    avrupa kupalarından sınırsız men eder. Süper lige geri çıkınca asya şl ye başvururuz .

    Milli takım 10 yıl men



    Yeter mi ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eco61

    Fenerbahçeyi küme(ler) düşürülmesi için sona gelindi.Hayırlısı olsun.Sabırsızlıkla ve heyecanla olacakları beklemedeyiz.

    iyimiş kardeş.
  • Şike sürecinde senin ülke başbakanın gerekirse 5 yıl Avrupa'ya gidilmez dedikten sonra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın küme düşeceğine inananlar boşuna küme düşme cezası bekliyorlar. Türkiye Cumhuriyeti ben 5-10 yılı göz önüne aldım ve küme düşürmüyorum dedikten sonra UEFA küme düşüremez. Anlayın artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eco61


    1-Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Eskişehir ve Mersin İdman Yurdu küme düşürülecektir.
    2-Fenerbahçe dışındaki takımlar bir alt lig düşümüne tabi olacaktır.Uefa,Tff'den Fenerbahçe için 3-4 alt lig düşümü isteyecek ve zorlayacaktır.Avrupa kupalarından ise 2 yıl men'in üstüne 5 yıl daha ceza gelecektir.Bu söylediğim cezalar gerçekleşmesin bir daha forumda yazmam.Göreceksiniz hepsi olacak.

    oldu olacak külübü kapatsınlar anahtarını uefaya versinler ağır saçmalamışsın kardeş kusura bakmada deli saçmasından başka bir şey değil yazdığın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eco61


    1-Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Eskişehir ve Mersin İdman Yurdu küme düşürülecektir.
    2-Fenerbahçe dışındaki takımlar bir alt lig düşümüne tabi olacaktır.Uefa,Tff'den Fenerbahçe için 3-4 alt lig düşümü isteyecek ve zorlayacaktır.Avrupa kupalarından ise 2 yıl men'in üstüne 5 yıl daha ceza gelecektir.Bu söylediğim cezalar gerçekleşmesin bir daha forumda yazmam.Göreceksiniz hepsi olacak.

    trabzonspor da galatasarayın pilot takımı olacakmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemena

    UEFA nın Avrupa'dan men kararı tedbir mi yoksa ceza mı o konuda bilgi kirliliği var. Türker Arslan ağzından bugün yayınlanan bir açıklamaya göre karar ceza. Ancak tedbir diyenler de var.

    Şahıslara ceza verilmesi zaten önemli değil, hatta ceza değil kulüpler için ödül olur.

    UEFA kulüplere başka ceza vermez/verdirmezse demirören teşekkürü hak etmiş olacak. Teşekkürü hak ediyoruz söylemi boşuna değilmiş diyebileceğiz.

    satırlarca bilgiden uzak boş beleş yorumlara takılma sen
    konunun uzmanı olarak kanıtlarla yazayım
    verilen avrupa yasakları tedbir, cezayı yiyen bjk kap a yolladığı bildiride bunu belirtiyor. bjk yöneticileri ve başkanı defalarca tedbiren olduğunu ceza gelmediğini belirtti,konuyu takip eden mantıklı bjk taraftarıda bunun farkında.
    fb gerekçeli kararı yayınlama cesaretinde bulunamadı.
    bu süreçte bana 1 tane fb yöneticisinin medyasının başkanının tffsinin sallayıpta tutturduğu olay söyleyin. yok
    ne dedilerse tam tersi çıktı
    şike yapmanın cezası küme düşmektir. ek olarak kaç maç şike yapıldıysa o kadar alt lige düşürülür.
    artık bundan sonra yapılan pazarlıkların tüm amacı tek alt lige düşürme cezası almak üzerine.




  • Fenerbahçe verilen 2 yıl tedbir değil direk ceza dır. UEFA'nın resmi açıklaması ceza şeklinde. Bjk kendi aldığı meni tedbir diye açıkladı diye kimi arkadaş Fenerbahçe verilen 2 yıl cezayı da tedbir sanıyor oysa Bjk yöneticiler kendi cezalarını açıklarken FB verilen 2 yıl mene direk ceza dediler. İki kulübün de ortak avukatları var o sebeple iki kulüp de birbirleri hakkında verilen kararların ne olduğunu biliyorlar.

    Fenerbahçe avukatlarının açıklaması da direk ceza şeklinde. Fenerbahçe 2 yıl ceza aldı. Tedbir filan yok.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Dostum ya ben ifade edemedim yada sen anlamadin . Benim dedigimde tum dunya haksiz bir tek biz hakliyiz diyeceginize kesge adam gibi sucunuzu kabul etseydiniz . Gecen sene tekrar STSL cikar bu senede herzamanki gibi sampiyonluga oynardiniz . TERTEMIZ yolunuza devam ederdiniz , bu seneyede CL ye gidiyor olurdunuz . Simdi ne oldu ? Tum avrupaya sike yapip ceza almayan klup olarak tanittiniz kendinizi , rakip taraftarin agzina dustunuz , Fenerbahce adi degersizlesti . Aziz Yildirimi korumak icin degdi mi ??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.