< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
EURO 2024 (Ana Konu) (181. sayfa)

-
-
Turnuvanın en kötü defası:TÜRKİYE
Turnuvanun en fiziksiz,çekimsiz takımı:TÜRKİYE
3 tane santraforu varken santraforsuz oynayan,kalecisi sadece 2 resmi maça çıkmış takım:TÜRKİYE
Menajerlerin,soytarıların ve kuklaların kadro yaptığı takım:TÜRKİYE
GS-FB lobisini tatmin etmeden kadro kuramayacağınız takım:TÜRKİYE
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+100
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
antrenör cok kötü. dün gol lazim sana maci santrafor olmadan bitiriyosun.
mert
mert x x ferdi
kaan ismail
x arda baris
cenk
diger maca böyle cikmaliyiz kesinlikl. x lere doldurun biseyler.
-
1 yıldır Dünya'nın en büyük kulübünde oynadığını iddia ettiğiniz Arda Güler toplam bir sezonda 12 maça çıkmış ve bu maçlarda aldığı süreler sırasıyla;
9 dakika
13 dakika
3 dakika
1 dakika
5 dakika
68 dakika
66 dakika
90 dakika
28 dakika
90 dakika
59 dakika
8 dakika
Ya gerçekleri görmüyorsunuz, ya da kendinizi kandırıyorsunuz.
-
iş insanı ali bey, medya baronu macır ve milli takıma sızdırılmış malum takımın oyuncuları federasyona operasyon çekiyor hocam, oyun büyük..
-
2. Lig'de oynayamayacak oyuncular Milli takımda forma şansı bulursa böyle madara olunur. Dua etsinler ilk maçta Gürcistan son dakikalarda golü bulamadı. Yoksa şu anda 1 puanımız vardı.
-
Barış Alper Yılmaz. 2 maçta kaleyi bulan şut SIFIR. Sen kendini kandırıyor olmayasın :)
-
Ben BAY'ı savunmadım ki, başka bir şeyden bahsediyorum. Oynatsın Cenk veya Semih'i diyorum zaten.
Arda'yı çok abartmayın, Arda FB'yi geçen yıl şampiyonluktan etti ısrar yüzünden. Real oynatmadı şampiyon olana kadar, CL finalinde 1 dakika süre vermediler.
90 dakikalık maçta 1 tane uzaktan şut çekip, 3 tane çalım atacak diye kimse takımı 10 kişi oynatmaz.
Hadi Jesus ve Montella dandik hocalar bilmiyorlar, Ancelotti'de mi bilmiyor?
-
Arda o 12 maçta 6 gol attı,dün onun yerine oynayan kardeşimiz ingiltere’nin ikinci ligindeki takımında 29 maçta 2 gol atmış :)
Arda istese rahatlıkla bütün maçlarda oynar,zira onun orada 1 yıldır yediği antrenman bile bu takımdaki çoğu oyuncunun oynadığı maçlardan daha değerli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bak tekrar edeyim ben Yunus'u veya başkasını savunmuyorum. Yunus'dan futbolcu falan olmaz zaten 2 yıldır yollansın diyordum Galatasaray'dan onu geçelim.
Arda'da abarttığınız gibi değil, sadece bunu anlatmak istiyorum, takım oyununu bilmeyen, topsuz alanda ne yapacağını bilmeyen ve defansif olarak sıfır katkı veren bir oyuncu. Bu adam Messi veya Ronaldo değil git ne yaparsan yap demez kimse.
-
aynen öyle. adam daha ikinci ligde ilk 11 olamıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 tane sakat fb oyuncu yerine 2 tane gs oyuncusu olsa buradakiler demediğini bırakmazdı. Oynamayan adamları kadroya almışlar.
Fenerbahçenin sakat oyuncuları bile milli takıma alınıyor Lobiye gel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir maçta rotasyon kötü sonuç verdi diye rakip takımta Portekiz bu ara , Montelloyu hemen sürgüne yolladılar.
Montello olmasaydı Euro 2024 ü rüyanızda görürdünüz.
Bizim millet harbi balık hafıza.
Stefan Kuntzun elinden takımı kurtarıp Euro2024 e koydu adam.
EURO 2024'e geldin ne oldun. Gürcistan bile madara etti seni. Montella EURO 2024'te kukla oldu.
-
Çek maçında da kadroyu menajerler kuracak diyorlar. Defansta apo da sakatlandı. Yedekte gsli oyuncu kaldıysa onu ekleyelim hemen stopere
Kardeş burası Avrupa Şampiyonası, senin rakibin de Portekiz. Bu aşamada rotasyon yapmak gibi bir lüksün yok senin. Rakibin Portekiz full kadro çıkarken sen kimsin de rotasyon yapıyorsun? Sanki gruptan çıkman kesin de rotasyon yapıyorsun. Neymiş efendim Çekya maçını düşünüyormuş, arkadaş sen full takımla Çekya maçına çıksan ne olacak? Çekya'yı çantada keklik mi sanıyorsun? Onları yeneceğin kesin mi de rotasyon yapmaya kalkıyorsun? Bu arada Montello kim? Daha savunmaya çalıştığın adamın adını bile bilmiyorsun gelmiş boş boş konuşup duruyorsun..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maçtan bir gün önceki video antremana bir tek Semih çağrılmamış, öyle böyle mobbing yapmıyorlar çocuğa. Barış Alper ve Kerem durumu fark edince Semih nerede demişler, kimsenin haber vermediğini anlayınca sağ olsun Kerem gidip getirmiş. Özellikle Almancılar tek kelime etmiyor çocukla. Sebebi Hamit’in gurbetçilere Can’ın milli takıma alınmama sebebinin Semih’in alınması için yapılan baskı olduğunu söylemesi. Sözde takımdan abisi arkadaşın da umurunda değil Semih’e yapılanlar. Ona destek veren, odasına gidip konuşan Barış ve Kerem’e büyük saygı duydum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X