Şimdi Ara

UEFA Şampiyonlar Ligi Grupsal ve Takımsal Bütçe Değer Analizleri ve Beşiktaş Fikstürü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • UEFA Şampiyonlar Ligi Grupsal ve Takımsal Bütçe Değer Analizleri ve Beşiktaş Fikstürü

UEFA Şampiyonlar Ligi Grupsal ve Takımsal Bütçe Değer Analizleri ve Beşiktaş Fikstürü

Toplam Değer 9.482.000.000 €
    Takım Başına Ortalama Değer : 296.312.500 €

Siyah-Beyazlı temsilcimizin maç tarihleri şu şekilde:

Porto-Beşiktaş (13 Eylül 2017)

Beşiktaş-Leipzig (26 Eylül 2017)

Monaco-Beşiktaş (17 Ekim 2017)

Beşiktaş-Monaco (1 Kasım 2017)

Beşiktaş-Porto (21 Kasım 2017)

Leipzig-Beşiktaş (6 Aralık 2017)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 25 Ağustos 2017; 22:7:10 >

• Bizim grupta en fakir biziz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.