Şimdi Ara

'UEFA'nın tüm Türk takımlarına...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray yöneticilerinden Sedat Doğan...

04 Nisan 2012 Çarşamba

Galatasaray yöneticilerinden Sedat Doğan, futbolda şike iddiaları konusunda gerekenin yapılmaması halinde Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) tüm Türk takımlarına men cezası vermesinden korktuğunu söyledi.

Sedat Doğan, Associated Press (AP) ajansına yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın, yetkililerin harekete geçmemesi nedeniyle cezalandırılmaması ve Şampiyonlar Ligi'nden geleceği umulan 40 milyon avroyu kaybetmemesi gerektiğini ifade etti.

''Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ihmal ya da kusurundan biz sorumlu tutulamayız'' diyen Doğan, ''Şikeyle mücadelede sıfır tolerans prensibini benimseyen UEFA'nın tüm Türk takımlarını Avrupa kupalarına katılmaktan men etmesinden ''korktuğunu'' belirtti.

''Galatasaray, her an her şeye hazırdır'' ifadesini kullanan Doğan, kulübün gerekirse Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) de başvurabileceğini kaydetti.

TFF'nin şike davasıyla ilgili belgelere ulaşabildiğini vurgulayan Doğan, mayıs ayının karar vermek için çok geç olduğunu ve kendilerini korumak açısından zamana ihtiyaç duyduklarını belirterek, elinde belgeler ve yetki bulunan TFF'nin karar vermesi gerektiğini ifade etti.

http://www.herseyspor.com/haber-detay/23235-uefa-nin-tum-turk-takimlarina-haberi.aspx

• Hani şu bizim dava açtığımız CAS'a mı dava açacaklarmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Hani şu bizim dava açtığımız CAS'a mı dava açacaklarmış?

Evet hani "Fenerbahçe olmadan Şampiyonlar ligini oynatmam" diyen Dupont isimli avukatınızın dava açtığı yere yani CAS'a dava açaçağız.
  • Şenol Güneş,"Suç yokken suçlu arayanlar,suç varken suçlu bulamıyor" demişti.TFF ve onun işgüzar başkanı var olan suçun suçlularına cezayı kesemez.Adam açık açık söyledi.İki,üç yıl gitmeye verelim dedi.Bu adamı delegeler başkan seçti.Kendi kulübünü 17 milyon dolar borçla alıp 400 milyon küsur borç takarak devreden başarısız,beceriksiz bir adam Türk futbolunu kurtaracak!.Güldürmeyin adamı..Bir önceki başkan MAA açık açık "ben fenerbahçeyi düşüren başkan olamam.ben fenerbahçeye başkan olmak istiyorum"dedi.Ve en son başbakanımız tuttuğu takımın ceza almasındansa,Türk futbolu kendi kendine ceza versin beş yıl gitmeyeverelim dedi.Tamamen fenerbahçe'yi düşürmemek üzerine kurgulanmış bir senaryo var.Ve hala play-off oynatacaklar.Ve hala fenerliler şampiyon olsakta şampiyonlar ligine gitsek diye düşlüyor.Buna nasıl inanıyorlar anlamak güç.Türk takımlarına ceza gelir mi bilmiyorum.Ama fenerbahçenin avrupaya ne bu sene ne de diğer sene alınmayacağını adım gibi biliyorum.Az kaldı.Bekleyip görelim olacak olanları.Şu forum uefa veya fifa'nın vereceği karardan sonra fenerlilerin feryat figan yorumlarını hep birlite takip edeceğiz.Ahanda buraya yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

Şenol Güneş,"Suç yokken suçlu arayanlar,suç varken suçlu bulamıyor" demişti.TFF ve onun işgüzar başkanı var olan suçun suçlularına cezayı kesemez.Adam açık açık söyledi.İki,üç yıl gitmeye verelim dedi.Bu adamı delegeler başkan seçti.Kendi kulübünü 17 milyon dolar borçla alıp 400 milyon küsur borç takarak devreden başarısız,beceriksiz bir adam Türk futbolunu kurtaracak!.Güldürmeyin adamı..Bir önceki başkan MAA açık açık "ben fenerbahçeyi düşüren başkan olamam.ben fenerbahçeye başkan olmak istiyorum"dedi.Ve en son başbakanımız tuttuğu takımın ceza almasındansa,Türk futbolu kendi kendine ceza versin beş yıl gitmeyeverelim dedi.Tamamen fenerbahçe'yi düşürmemek üzerine kurgulanmış bir senaryo var.Ve hala play-off oynatacaklar.Ve hala fenerliler şampiyon olsakta şampiyonlar ligine gitsek diye düşlüyor.Buna nasıl inanıyorlar anlamak güç.Türk takımlarına ceza gelir mi bilmiyorum.Ama fenerbahçenin avrupaya ne bu sene ne de diğer sene alınmayacağını adım gibi biliyorum.Az kaldı.Bekleyip görelim olacak olanları.Şu forum uefa veya fifa'nın vereceği karardan sonra fenerlilerin feryat figan yorumlarını hep birlite takip edeceğiz.Ahanda buraya yazıyorum.

Fenerbahçe'yi düşürmemek için üzerine kurgulanan senaryoda Aziz Yıldırım'ı serbest bırakıp FB'nin temiz olduğunu göstermek varken hem Aziz Yıldırım'ı tutuklu tutmaya devam edip hem de fB'yi düşürmemeye çalışmak nasıl bir kurgu oluyor?

• eğer 58. madeye göre olması gereken cezalar uygulanmazsa UEFA bana göre tarihinde görülmemiş çok pis bir ceza verecek şike yapan kulüplere ve milli takıma..

italyada yunanistanda fransada da bir çok kulüp küme düştü, onlar gerizeka mı avrupaya gitmeyelim demedi, şike yapan hangi ülke avrupaya gitmeyelim demiş...milan'ın piyasa değerini türk takımlarıyla kıyas yapabilecek varmı, işte o milan bile küme düştü.

ben UEFA olsam eğer türkiye futbol federasyonu mevcut talimatlara istinaden küme düşürmeyip avrupaya gitmeyeceğiz derse türk kulüplerini ve milli takımı ÖMÜR BOYU tüm avrupa ve dünya organizasyonlarından MEN ederdim.
    şikeye ceza vermeyenlerin ve şikeyi örtpas etmeye çalışanların futbolda hiçbir şekilde yeri olamaz.
  • quote:

quote:

Şenol Güneş,"Suç yokken suçlu arayanlar,suç varken suçlu bulamıyor" demişti.TFF ve onun işgüzar başkanı var olan suçun suçlularına cezayı kesemez.Adam açık açık söyledi.İki,üç yıl gitmeye verelim dedi.Bu adamı delegeler başkan seçti.Kendi kulübünü 17 milyon dolar borçla alıp 400 milyon küsur borç takarak devreden başarısız,beceriksiz bir adam Türk futbolunu kurtaracak!.Güldürmeyin adamı..Bir önceki başkan MAA açık açık "ben fenerbahçeyi düşüren başkan olamam.ben fenerbahçeye başkan olmak istiyorum"dedi.Ve en son başbakanımız tuttuğu takımın ceza almasındansa,Türk futbolu kendi kendine ceza versin beş yıl gitmeyeverelim dedi.Tamamen fenerbahçe'yi düşürmemek üzerine kurgulanmış bir senaryo var.Ve hala play-off oynatacaklar.Ve hala fenerliler şampiyon olsakta şampiyonlar ligine gitsek diye düşlüyor.Buna nasıl inanıyorlar anlamak güç.Türk takımlarına ceza gelir mi bilmiyorum.Ama fenerbahçenin avrupaya ne bu sene ne de diğer sene alınmayacağını adım gibi biliyorum.Az kaldı.Bekleyip görelim olacak olanları.Şu forum uefa veya fifa'nın vereceği karardan sonra fenerlilerin feryat figan yorumlarını hep birlite takip edeceğiz.Ahanda buraya yazıyorum.

Fenerbahçe'yi düşürmemek için üzerine kurgulanan senaryoda Aziz Yıldırım'ı serbest bırakıp FB'nin temiz olduğunu göstermek varken hem Aziz Yıldırım'ı tutuklu tutmaya devam edip hem de fB'yi düşürmemeye çalışmak nasıl bir kurgu oluyor?

Bak çok haklısın.Başkanında mahkemede"Bizi dünyaya rezil ettiler. Bugün Avrupa'da herkes şike yapıyor. Onlar kendi içlerinde hallediyor. Ama biz dünyaya açtık" demişti.Yani meali"ya bu işleri biz yapıyoruz,avrupada yapılıyor.onlar kendi içinde hallediyor.bizde kimseye hissettirmeden hallebilirdik"demeye getirdi.Ama usta,tapeler var,görüntüler var,itiraflar var.var oğlu var.işin kötüsü bu iddianame uefa'da da var.yani dünyaya açmışız.biz görmesek elin herifi kendi diline çevirdi okudu.geldi ülkemize yeterli deli var.hadi gari dedi.yani usta senin dediğin gibi başkanı bir çırpıda salıvermek zor.olsa yolu,vekillerimiz gece gündüz çalışıp yeni yasa yapıp çıkaracak ama olmuyor işte..genede zorlamak lazım usta..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Suçu örtbas etmek için değil, suçluya ceza vermemek için uğraşıyorlar. Aziz Yıldırım'ın çıkacağına da Fenerbahçe'li arkadaşlardan başka kimse inanmıyor zaten.

• Benim anlamadığım nokta şu neden tüm ülke cezalandırılıyor suçsuz olanlar mağdur oluyor? Davada adı geçen şüpheli takımları 5 yıl men etsin uefa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

eğer 58. madeye göre olması gereken cezalar uygulanmazsa UEFA bana göre tarihinde görülmemiş çok pis bir ceza verecek şike yapan kulüplere ve milli takıma..

italyada yunanistanda fransada da bir çok kulüp küme düştü, onlar gerizeka mı avrupaya gitmeyelim demedi, şike yapan hangi ülke avrupaya gitmeyelim demiş...milan'ın piyasa değerini türk takımlarıyla kıyas yapabilecek varmı, işte o milan bile küme düştü.

ben UEFA olsam eğer türkiye futbol federasyonu mevcut talimatlara istinaden küme düşürmeyip avrupaya gitmeyeceğiz derse türk kulüplerini ve milli takımı ÖMÜR BOYU tüm avrupa ve dünya organizasyonlarından MEN ederdim.
    şikeye ceza vermeyenlerin ve şikeyi örtpas etmeye çalışanların futbolda hiçbir şekilde yeri olamaz.

Aynen katılıyorum.Fenerbahçenin akil adamları(!) ve kanat önderleri(!) Ömer Çavuşoğlu,Bedri Baykam,Hacer Lube Ayar falan çıkıp hani diyorlar ya "Uefa da kimmiş canım.Kimse biz bir şey yapamaz"
    1-UEFA'nın Türk futboluna müdahale edemeyeceğini savunanlar , UEFA Statüsü madde 2/2'yi iyi okusunlar
    2-FIFA'nın Türk futboluna müdahale edemeyeceğini savunanlar, FIFA Disiplin Talimatı madde 70/2'yi iyi okusunlar.

• UEFA'yı biraz takip eden, açıklamalarını biraz okuyan zaten fenerbahçe goygoycularını lube, bedri, ömer üçlüsü hatta ali koç n. özdemir dahil kimseyi kaale alacağını sanmıyorum.

UEFA "görevinden aldığımız federasyon başkanları var" demişken bunların hala "UEFA da kimmiş" demeleri penguen'lik olur başka da bir şey olmaz.
  • quote:

okuduğunuzu anlamakta neden güçlük çekiyorsunuz
  • şikeciler yüzünden gelecek senenin plan ve transferlerini yapamıyoruz işe bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

okuduğunuzu anlamakta neden güçlük çekiyorsunuz

Halbu ki açıkça yazmışım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Benim anlamadığım nokta şu neden tüm ülke cezalandırılıyor suçsuz olanlar mağdur oluyor? Davada adı geçen şüpheli takımları 5 yıl men etsin uefa..

anladığım kadarıyla cezayı tff ye verecekler, yani onların lisansını askıya alacaklar. ülkenin bütün takımları tff ye bağlı olduğundan ceza herkes için geçerli olacak. tff nin ceza almasının sebebi ise hala karar vermemesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.