Şimdi Ara

UEFA kulüp sıralamasını güncelledi !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nolamaz

İşin kötü tarafı son 2 sene sıfır puanımız olduğu için. 3 sene 23-24 puan alsak bile ilk 25'e girmemiz zor. İşin sıkıntılı tarafı seneye 15 puanımız silinecek. Ah Adnan Polat ah...

Sadece uefa kupası gruplarından çıksaydık son 2 senede bile şuanda 17 yada 18. sırada olacaktık. Vay arkadaş...

Puanımız neden silinecek?
  • Bu seneki sıralama...

UEFA kulüp sıralamasını güncelledi !!!!!
  • Gurur duydum.
  • Açıkçası Galatasaray için rezil bir sıralama eskisi de artan hali de, ilerde artmalı ama çok takılmayın buna Galatasaray kendini gösterse her yıl en az çeyrekte bu sıralamanın ne önemi var ki zaten doğru orantılı, puan da toplar böyle bir durumda. İstersek 90. sırada olalım seneye, yarı final yapalım çok da tın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 sene çok boş bıraktık buraları
  • Uefa bu sıralamadan önce HAKEM sıralaması yapsın hakemlere puan verilsin son 3 yıla göre dizilsinler. Böyle birşey olduğunu sanmıyorum Uefada :).

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

bi 3 takımla CL ne gitseydik iyi olacaktı. Tek hayalim.

daha avrupaya* (cl değil toplam olarak avrupaya) 2 takım zar zor yolluyoruz gelen geçen elemelerde eleniyor... zor biraz 3 cl yapmak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Bu seneki sıralama...

UEFA kulüp sıralamasını güncelledi !!!!!

• ilk 25 için bu seneden sonra 3 sene 20 üzeri almak yeter. ama ilk 10 klüp için her sene 20 üzeri almak gerekiyor ve 4 senemiz var oraya yükselebilmek için.. 2-1 son 2 senden alınan puan yazık.. Birde şöyle bir durum var gelecek sene en az 15 puan almak gerekecek yoksa ortalama puan da düşecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

Gurur verici la Türk takımının biri 23 puan diğer 19+ puan toplayacak vay anasını avradını (: bu işi her sene seriye dökmek gerekir

Kesinlikle katılıyorum. En az 2-3 sene şunları üst üste yapabilsek CL'ye ön elemesiz 2 takımın gitmesi hayal olmayacak. İnş bakalım.
  • Önemli olan tek sezonda büyük başarı değil her sezon kalıcı olmak. Ben şahsen bu sezon yarı final oynayıp diğer sezonlar ortalıkta görünmemektense her sezon gruplardan sonra 2. tur ve 2-3 yılda bir çeyrek final oynamayı tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Açıkçası Galatasaray için rezil bir sıralama eskisi de artan hali de, ilerde artmalı ama çok takılmayın buna Galatasaray kendini gösterse her yıl en az çeyrekte bu sıralamanın ne önemi var ki zaten doğru orantılı, puan da toplar böyle bir durumda. İstersek 90. sırada olalım seneye, yarı final yapalım çok da tın.

son 10 senenin en iyi noktasındayız şu anda. daha önce en yüksek 15. olmuşuz 2002'de, 2004'den itibaren hızlı düşmüşüz. 2009'da çeyrek finale gelmeden önce 97'inciliğe kadar düşmüşüz.

• quote:

gitsek nolacak ki. 3. 4. olan takımlar uefada gruplara kalamıyor doğru dürüst.şl ye mi gidecekler.Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş devamlılık gösterebilir kupalarda.seneye Beşiktaş da dahil olursa bu başarılara çok daha hızlı yükselebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX61

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Açıkçası Galatasaray için rezil bir sıralama eskisi de artan hali de, ilerde artmalı ama çok takılmayın buna Galatasaray kendini gösterse her yıl en az çeyrekte bu sıralamanın ne önemi var ki zaten doğru orantılı, puan da toplar böyle bir durumda. İstersek 90. sırada olalım seneye, yarı final yapalım çok da tın.

son 10 senenin en iyi noktasındayız şu anda. daha önce en yüksek 15. olmuşuz 2002'de, 2004'den itibaren hızlı düşmüşüz. 2009'da çeyrek finale gelmeden önce 97'inciliğe kadar düşmüşüz.

Eskisi de artan haliyle de anlatmak istediğim 40lı 2 sıra ilk mesajdaki, son 10 yılın en iyisi olabilir ama bence Gs için rezil bir sıra yakıştıramıyorum 90 küsür falan olduysak o daha fena tabi.
    Neyse her sene en azından 'Şl'de çeyrek yapsak gayet iyi olur, artar bu sıra umarım ilk 10-15 de olmalı Gs.

• fenerbahçe turu geçerse türkiye ülkeler sıralamasında ilk 10a giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

gitsek nolacak ki. 3. 4. olan takımlar uefada gruplara kalamıyor doğru dürüst.şl ye mi gidecekler.Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş devamlılık gösterebilir kupalarda.seneye Beşiktaş da dahil olursa bu başarılara çok daha hızlı yükselebiliriz

sözkonusu avrupa olunca Bjk'nin yeri tartışılamaz.
    bu sene katılamamış olması çok büyük kayıptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

sözkonusu avrupa olunca Bjk'nin yeri tartışılamaz.
    bu sene katılamamış olması çok büyük kayıptır.

ben 3 takımında aynı anda gittiğini hatırlamıyorum hiç.3 ünün de hiç aynı anda gruplara kaldığı oldu mu acaba ben hiç hatırlamıyorum.bunun olması lazım.gerisi zaten gelir.

• Bu sene final veya yarı final yaparsak Galatasaray'ı geride bırakıyoruz çünkü 08/09 sezonu yerini 13/14'e bırakacak.Seneye oradaki 9 binlik dezavantajımız kalkacak, final veya yarın-yarı finalde bir galibiyetle onları geçmiş olacağız.Tatlı bir rekabet de oluşmuş oldu böylece, keşke hep başarılarda yarışsak...

Ha, keza yine 2008-2009 sezonunda çok puan toplayıp da son birkaç senedir ortalarda olmayan birçok takımı da geçeceğiz.Fiorentina,Pana,Udinese,Roma,Hamburg,Sevilla bi' ihtimal Werder Bremen gibi.Tabii 45. Kopenhag'a kadar da sadece bu sene toplayacağımız puanlarla geçebiliriz...
  • avrupa ligine bir takım daha yollasak muazzam olurdu. haydi fenerbahçe al kupayı anadolu coşsun.
  • Daha da yükseleceğiz umarım.

Benim hayalim şuan için fb ve gs, clye

Bursa ve beşiktaş uefa ligine gitmeli...

Yani iki takım dışında sürekli eleniyor diğer takımlar, gruplara kalamadan...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.