Şimdi Ara

Uefa Euro 2008 Xbox vs PC :D (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsol grafiği daha iyi olacak tabi ama PC grafiğide iyi olsa fena olmazdı sonuçta oyunu PC'de de oynayacaklar var...

2-Oynanabilirlik

Şimdi bir tarafta her dakikası buglı jet motoru takmış iskele direği takmış adamlar koşuyor.. diğer tarafta gerçek oyuncuları yönetiyorsun.. insan gibi koşuyorlar.. He evet biraz hantallar kabul ancak madem başlık Euro 2008.. bu hantallık sorunu da ortadan kalkmış bulunuyor.. E noldu gene fifa kazandı bu bölümü de..

3- Yapay Zeka..
    Bu bence ikisinde de hemen hemen aynı.. Şimdi hakkını yememek lazım pes2008 in de yapay zekası baya iyi.. Fifa nın da..berabere

4- Online desteği
    Yani ben bu maddeyi buraya yazmanı hiç mantıklı bulmuyorum çünkü pes 2008 in online desteği yok gibi nerdeyse inanılmaz lag lı oluyor maçlar..
    Fifa 08 de bi kere bile lag yaşamadım anında görüntü hemen maç bulabiliyorsun..

5-Getirdiği yenilikler
    Burda hepten saçmalık oluyor. PEs 2008 ne gibi bir yenilik getirmiş acaba çok merak ettim. aynı şey ısıtıp önümüze koydular..
    Fifa 08 ne yenilik getirdi.. Bi kere Free Roam Arena bile yeter tek başına onu geçtim.. Be a Pro modu gibi çok güzel bi yenilik var.. Kaldı ki adamlar futbol oyunlarındaki liderlik koltuğunu pes'den alıp götürmüşler daha nası bi yenilik yapsınlar anlamadım ki ben..

Hayır yani ben fifa08 i oynamayı beceremiyorum pes 2008 benim daha çok hoşuma gidiyor de tamam eyvallah ama beceremediğin yada sevmediğin çok iyi bir oyuna sırf bu yüzden kötülemek bence yanlış.. Hadi iyi pesler sana

• Fatalitiy engin oyun bilgine ve ozellikle super oyun zevkine forumca hasta olduk sana hayatta pes ile iyi eglenceler bol goller (peste baska ne beklenir ki ) sen pes e selam biz krala devam

FIFA 08 8.5

Pro Evolution Soccer 2008 7.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Mart 2008; 13:25:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Uefa Euro 2008 Xbox vs PC :D

FIFA 08 8.5

/>
    Pro Evolution Soccer 2008 7.0

Pes08 e yüksek puan vermişler bence.. En fazla 5.0 eder

• Fatality_AN8

http://forum.donanimhaber.com/m_20803937/mpage_6/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Mart 2008; 13:31:21 >

Orjinalden alıntı: Fatality_AN8

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Hocam bu konuda tartışmıycam seninle çünkü sonuca ulaşamıycaz, sen grafikte bu sene PES in Fifa dan altta kalır yanı yok diyorsan iş bitmiştir. İyi forumlar

Eywallah üstad!! Sanada iyi forumlar

dostum senin anlamadığın konu şu biz burda pes 2008 le fifa 2008 i karşılaştırıyorum ben sana baştada söyledim pes önceki serilerinin hepsi fifayı yer bitirir ama konumuz eski versiyonlar değil sen bunu anlamak istemiyorsun tamam anket yapılsın ama iki şık koyulsun fifa 2008 ve pes 2008 sonuçları görelim hem biz boş konuşmuyoruz sadece yorum yapıyoruz senin yaptığın gibi biraz daha dikkat et sözlerine biz terbiyemizi bozmuyoruz.

• 2008 versiyonu nu karşılaştıralım

Gamespot birine 8,5 puan vermiş diğerine 7,0 vermiş hepimiz bu sitenin puanlaması ve yorumlarının güvenilirliği konusunda hemfikirmiyiz bu 1

Böyle bi sitenin 7,0 puan verği oyunların ortalamanın üzerinde oyunlar olduğu konusunda hem fikirmiyiz, bu 2

7,0 not alan bir oyunun kötü berbat gibi yorumları hakettiğini düşünüyomusunuz bu 3

8,5 not alan bir oyun ile 7,0 oyun arasında dağlar kadar fark var resmen ezmiş diyebilirmiyiz bu 4

8,5 puan alan bir oyunun klasikler statüsünde olamayacağı doğrumudur bu 5

Sadece bir serisinde bu puanı alabilmiş (sadece futbol oyunu olarak düşünmeyin) bir oyuna ne kadar güvene bilirsiniz buda 6

bu sorulara tarafsız cevaplarınızı bekliyorum,

Lütfen sadece FİFA - PES olarak değil her alanda ki rakip oyunlar arasında değerlendirin birisi 8,5 almış diğeri 7,0 yani siz bu sitede ki adamlardan çok daha iyi biliyosanız bu işi lafım yok amenna dediğiniz doğrudur,

Harmonya terbiyemi bozduğum bir yazı göremedim ben senden terbiye dersi alacak kadar düşmedik elhamdülillah

SOLİD SNAKE

• Pes 6 çok güzeldi Fifa 07 yanından bile geçemezdi ama fifa 08 gerçekten mukemmel olmuş. Pescilerin hepsi bunu kabullendiler ama hala kabullenmeyenler var. Pes 2008 den pes 6 daha güzel o kesin. Konami düzeltmesi lazım bu işi.

2008 versiyonu nu karşılaştıralım

Gamespot birine 8,5 puan vermiş diğerine 7,0 vermiş hepimiz bu sitenin puanlaması ve yorumlarının güvenilirliği konusunda hemfikirmiyiz bu 1

Böyle bi sitenin 7,0 puan verği oyunların ortalamanın üzerinde oyunlar olduğu konusunda hem fikirmiyiz, bu 2

7,0 not alan bir oyunun kötü berbat gibi yorumları hakettiğini düşünüyomusunuz bu 3

8,5 not alan bir oyun ile 7,0 oyun arasında dağlar kadar fark var resmen ezmiş diyebilirmiyiz bu 4

8,5 puan alan bir oyunun klasikler statüsünde olamayacağı doğrumudur bu 5

Sadece bir serisinde bu puanı alabilmiş (sadece futbol oyunu olarak düşünmeyin) bir oyuna ne kadar güvene bilirsiniz buda 6

bu sorulara tarafsız cevaplarınızı bekliyorum,

Lütfen sadece FİFA - PES olarak değil her alanda ki rakip oyunlar arasında değerlendirin birisi 8,5 almış diğeri 7,0 yani siz bu sitede ki adamlardan çok daha iyi biliyosanız bu işi lafım yok amenna dediğiniz doğrudur,

Harmonya terbiyemi bozduğum bir yazı göremedim ben senden terbiye dersi alacak kadar düşmedik elhamdülillah

Sanırım bu sana bir ispat olur;
    FIFA 08 (Xbox360) Ortalama; %82.8
    http://www.gamerankings.com/htmlpages2/938657.asp

PES 2008 (Ps3) Ortalama; %73.7
    http://www.gamerankings.com/htmlpages2/940559.asp

FIFA 08 (ps3) Ortalama; %82.2
    http://www.gamerankings.com/htmlpages2/938663.asp

PES2008 (Xbox360); %75.5
    http://www.gamerankings.com/htmlpages2/940560.asp

Tek bir siteye güvenmiyorsun? Ya hepsi?

• Ayrıca puanlama ile ilgili yaptığın mantığa gelirsek
    1- sırf gamespot değil tüm sitelerden aşağı yukarı bu notu aldı.. Hatta senin gibi pes fanları hariç herkes hemfikir bu konuda bu 1
    2- Evet pes ortalama üstü ama daha iyisi varken neden onu oynayayım bu iki
    3- Diğer sitelere de bak gamespot 7.0 vererek çok bile vermiş bu 3
    4- Evet 8.5 ile 7.0 arasında dağlar kadar fark var.. Oyunların isimlerini bilmesen gider hangisini alırsın tabi ki 8.5 luğu bu 4 etti
    5- Klasik statüsü olmasa bile hala pes2008 den iyi olduğu ortada aldığı notta bunu gösteriyo zaten.. bu 5

6- Bu madde en saçması zaten.. Ev mi araba mı alıyoruz alt tarafı bir yenisi çıkana kadar oynayalım diye bi oyun alıyoruz neyin güveninden bahsediyorsun ? güvenmekle ne alakası var bunun.. Eski oyunları güzel diye neden gidip iğrenç bir pes 2008 oynayayım.. Benim oyuna olan özel bi bağım yok.. Fan değilim hangisi güzelse zevkliyse onu oynarım.. Söylediğin gibi bir mantık yok.. PEs2009 > Fifa 09 olursa o zmn gider PES2009 oynarım ama günümüz şartlarında Fifa 08 veya euro2008 varken gidip de pes2008 oynanmaaz bu kadar basit!

• PES 08 PC de guzeldir..

edit: Tugy nerdesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Mart 2008; 15:45:29 >

quote:

Neden tüm serileri istiyorsun ankette anlayamadım? 2008 de çıkan PES'e güvenmiyor musun? Bu arada anket yapmaya gerek yok, yedi cihan bundan önceki PES lerin Fifa dan iyi olduğunu biliyor ama Fifa 08 bir devrim yaptı kendi içinde, yani bu burda anlatılarak olacak iş de değil, oynamak lazım saatlerce. Benim açımdan sadece 0 lag li multiplayer sistemiyle bile Fifa, PES den fersah fersah önde, PES ile ne lagli maçlar yaptığımı ne çile çektiğimi çok iyi hatırlıyorum.

Üstad peki bir oyun değerlendirilirken hangi kriterler dikkat edilir yani nasıl bir puanlama yapılır (OYUNCU AÇISINDAN)

1-GRAFİK
    2-OYNANABİLİRLİK
    3-YAPAY ZEKA[
    4-ONLİNE DESTEĞİ
    5-GETİRDİĞİ YENİLİKLER
    vs.vs

şimdi yukardaki kriterlere göre (sende kendi kriterlerini ekleyebilirsin.) ALLAH' ını seversen ortalama puan çıkar ve deki FİFA HAKKETTEN EZER

benim görüşüm bu seride (konami açıklama yaptı sevenlerimizi üzdük bu bi daha olmayacak diye bunu da belirtelim) yukardaki 5 kriterden sadece ONLİNE seçeneğinde üstün bi FİFA var Grafik görcelidir ben oynadığım ve gördüğüm PES grafiği hiçde FİFA dan aşşağı kalır değil yapay zeka desen FİFA da zeka yok ki Yapayı olsun, Oynanabilirlik dersen balon gibi top adamın ayagına mıknatıs var gibi yapışmış yenilik desen bişey yok ortada neresine FİFA FİFA deyip duruyosunuz anlıyamadım./b]

Peste yapay zeka varmı ? ortaa sahayı geçince kaleci ceza alanı yayına kadar geliyor rakip atak yaparken aşırt aşırt at :))) ekranın ortasından geçen süper bi çizgi var üst taraf ayrı alt taraf ap ayrı bi görüntü en zor moda karşı fransa gibi bi takımla oyna ilk yarıyı 5-0 kapat dandun goller olsun kaleci bi topa uçarken hani asker uğurlarken alırız kucağımıza havaya fırlatırız ya aynı o şekil PS 2 deki fifacı olduğum halde bence fifa hiç geçemedi öle PeS i enfes serilerdiki he bide ama onlarda çok az değişiklik yapıp diyorsunuz ya ısıtıp ısıtıp koydular önümüze diye aynısını yaptılar ve tutup ingiltere gibi bi ligin lisansını alamıyan oyun firmasına ben ne diyim konami gibi bi firma hemde next gen deki fifa bence pes i ezmiş hatta 2 ye katlamıştır konami bi ara bas bas bağırdı yanlış hatırlamıyorsam ps 3 için cell işlemciyi çözdük gibilerinden seneye mutlaka iyi gayet güzel bi çıkış yakalıycaklar ama 2008 yılı şampiyonu bence ea

• pc ye yapmasın next-gen pc de hep kopya oyun kullanıyorlar xbox ta o kadar değil zaten ps3 te kopya oyun çalışmıyor

En güzeli bu işte;

Uefa Euro 2008 Xbox vs PC :D

ÖTESİ YOK BUNUN !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Mart 2008; 16:03:06 >
    DH XBOX 360 TOPLULUĞU
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultraspank

quote:

quote:

Neden tüm serileri istiyorsun ankette anlayamadım? 2008 de çıkan PES'e güvenmiyor musun? Bu arada anket yapmaya gerek yok, yedi cihan bundan önceki PES lerin Fifa dan iyi olduğunu biliyor ama Fifa 08 bir devrim yaptı kendi içinde, yani bu burda anlatılarak olacak iş de değil, oynamak lazım saatlerce. Benim açımdan sadece 0 lag li multiplayer sistemiyle bile Fifa, PES den fersah fersah önde, PES ile ne lagli maçlar yaptığımı ne çile çektiğimi çok iyi hatırlıyorum.

Üstad peki bir oyun değerlendirilirken hangi kriterler dikkat edilir yani nasıl bir puanlama yapılır (OYUNCU AÇISINDAN)

1-GRAFİK
    2-OYNANABİLİRLİK
    3-YAPAY ZEKA[
    4-ONLİNE DESTEĞİ
    5-GETİRDİĞİ YENİLİKLER
    vs.vs

şimdi yukardaki kriterlere göre (sende kendi kriterlerini ekleyebilirsin.) ALLAH' ını seversen ortalama puan çıkar ve deki FİFA HAKKETTEN EZER

benim görüşüm bu seride (konami açıklama yaptı sevenlerimizi üzdük bu bi daha olmayacak diye bunu da belirtelim) yukardaki 5 kriterden sadece ONLİNE seçeneğinde üstün bi FİFA var Grafik görcelidir ben oynadığım ve gördüğüm PES grafiği hiçde FİFA dan aşşağı kalır değil yapay zeka desen FİFA da zeka yok ki Yapayı olsun, Oynanabilirlik dersen balon gibi top adamın ayagına mıknatıs var gibi yapışmış yenilik desen bişey yok ortada neresine FİFA FİFA deyip duruyosunuz anlıyamadım./b]

Peste yapay zeka varmı ? ortaa sahayı geçince kaleci ceza alanı yayına kadar geliyor rakip atak yaparken aşırt aşırt at :))) ekranın ortasından geçen süper bi çizgi var üst taraf ayrı alt taraf ap ayrı bi görüntü en zor moda karşı fransa gibi bi takımla oyna ilk yarıyı 5-0 kapat dandun goller olsun kaleci bi topa uçarken hani asker uğurlarken alırız kucağımıza havaya fırlatırız ya aynı o şekil PS 2 deki fifacı olduğum halde bence fifa hiç geçemedi öle PeS i enfes serilerdiki he bide ama onlarda çok az değişiklik yapıp diyorsunuz ya ısıtıp ısıtıp koydular önümüze diye aynısını yaptılar ve tutup ingiltere gibi bi ligin lisansını alamıyan oyun firmasına ben ne diyim konami gibi bi firma hemde next gen deki fifa bence pes i ezmiş hatta 2 ye katlamıştır konami bi ara bas bas bağırdı yanlış hatırlamıyorsam ps 3 için cell işlemciyi çözdük gibilerinden seneye mutlaka iyi gayet güzel bi çıkış yakalıycaklar ama 2008 yılı şampiyonu bence ea

Sen LEVEL 2 de felan oynuyon herhalde

SOLİD SNAKE

• quote:

Orjinalden alıntı: _Catastrophe_

Ayrıca puanlama ile ilgili yaptığın mantığa gelirsek
    1- sırf gamespot değil tüm sitelerden aşağı yukarı bu notu aldı.. Hatta senin gibi pes fanları hariç herkes hemfikir bu konuda bu 1
    2- Evet pes ortalama üstü ama daha iyisi varken neden onu oynayayım bu iki
    3- Diğer sitelere de bak gamespot 7.0 vererek çok bile vermiş bu 3
    4- Evet 8.5 ile 7.0 arasında dağlar kadar fark var.. Oyunların isimlerini bilmesen gider hangisini alırsın tabi ki 8.5 luğu bu 4 etti
    5- Klasik statüsü olmasa bile hala pes2008 den iyi olduğu ortada aldığı notta bunu gösteriyo zaten.. bu 5

6- Bu madde en saçması zaten.. Ev mi araba mı alıyoruz alt tarafı bir yenisi çıkana kadar oynayalım diye bi oyun alıyoruz neyin güveninden bahsediyorsun ? güvenmekle ne alakası var bunun.. Eski oyunları güzel diye neden gidip iğrenç bir pes 2008 oynayayım.. Benim oyuna olan özel bi bağım yok.. Fan değilim hangisi güzelse zevkliyse onu oynarım.. Söylediğin gibi bir mantık yok.. PEs2009 > Fifa 09 olursa o zmn gider PES2009 oynarım ama günümüz şartlarında Fifa 08 veya euro2008 varken gidip de pes2008 oynanmaaz bu kadar basit!

Sizin Gibi Fifa FAN ı olacagıma, adam gibi oyunun fanı olurum, bi God Of War serisi yenisi çıkacak bi de Prens Of Persia yeni serisi siteler GOW a 7,0 vermiş POP' ya 8,5 vermiş tercihin ne olur samimi cevap lütfen, samimi POP daha iyi puan almış gibi klasik cevaplar değil gerçekler lütfen geçmişi itibari ile hangisi cevap bekliyorum..

SOLİD SNAKE

• sen hala yazıormusun ya yazma bişey artık bu konuda istersen battıkça batıorsun

SOLİD SNAKE
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.