Şimdi Ara

UEFA'dan 6.6 m € net para gelecek, artabilir bu ücret...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Market-Pool denen yayın havuzundan 6.6m para geliyor. Nedeni ise ülkenin tek takımı olduğumuzdan. Geçen sene Beşiktaş gruptan çıktı bir tur geçti 8.4m € para kazandı. Bizde kazanabiliriz, yönetim bunu bilmiyordur eminim zaten küçük hesaplar yüzünden orta saha almadılar elendik. Bakalım ne yapacaklar.

Foto:

• Sponsorlar değiştiği için bu rakam bu sene artacakmış ama ne kadar artar bilmiyorum
  • yönetim niye bilmesin ki
  • Sadece sponsorlar değil genel ücrette arttı bildiğim kadarıyla?Şampiyonlar liginde böyle bu uefadada böyledir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shooter 54

Market-Pool denen yayın havuzundan 6.6m para geliyor. Nedeni ise ülkenin tek takımı olduğumuzdan. Geçen sene Beşiktaş gruptan çıktı bir tur geçti 8.4m € para kazandı. Bizde kazanabiliriz, yönetim bunu bilmiyordur eminim zaten küçük hesaplar yüzünden orta saha almadılar elendik. Bakalım ne yapacaklar.

Foto:

Market-Pool'dan da en fazla kazanan Beşiktaş olmuş.İlginçmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

quote:

Market-Pool denen yayın havuzundan 6.6m para geliyor. Nedeni ise ülkenin tek takımı olduğumuzdan. Geçen sene Beşiktaş gruptan çıktı bir tur geçti 8.4m € para kazandı. Bizde kazanabiliriz, yönetim bunu bilmiyordur eminim zaten küçük hesaplar yüzünden orta saha almadılar elendik. Bakalım ne yapacaklar.

Foto:

türkiye'nin tek takımı olduğu için bütün olay onlara bağlı ya ondan sanırım, ama villareal daha fazla almış 9 küsür

çıktığı tura getirdği kazanca falan filana göre artıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

quote:

Foto:

diğer ülkeler bizim gibi tek takımla katılmıyor ki :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen ts ve bursa elenince otomatikman ulkeye ayrilan yayin gelirler direk paylasilmadan fenere kaldi. 2 senedir biz de oyle toplamistik. iki seneyi tiplasak bi sasmpiyonlar ligi eder herhalde gelir bakimindan. allah bereket versin.
  • a. madrid 26 ila 32 m arasında para almış toplam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu koyduğum bir sene öncesine aitmiş. gelirler daha çok artmıştır.
  • bu sene bu gelir çok daha fazla artacak sponsorlar değişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.