Şimdi Ara

UEFA Champions League Classics; Galatasaray 3-2 Real Madrid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda ağlayanlar o zaman bezliydi tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Forumda ağlayanlar o zaman bezliydi tabi

• Ulan adam ne demiş ki sataşıyorsunuz hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

arkadaşlar real madrid ile burda 3-2 biten maçın madrid deki rövanşını da bulabilirmisiniz ben bulamadım bir türlü.

daha once madridle hic oynadiniz mi ? şanslisin ama yine sayemiz de türkiyeye geliyolar sende izleyebiliceksin.

aa hatirladim oynamiştiniz siz real madrid ile pardon. ( basketbol macinda )

• quote:

Orijinalden alıntı: clyme

quote:

arkadaşlar real madrid ile burda 3-2 biten maçın madrid deki rövanşını da bulabilirmisiniz ben bulamadım bir türlü.

daha once madridle hic oynadiniz mi ? şanslisin ama yine sayemiz de türkiyeye geliyolar sende izleyebiliceksin.

aa hatirladim oynamiştiniz siz real madrid ile pardon. ( basketbol macinda )

Önüne gelenlerden 90 sayı yediler.Lisans olayı olmasa katılacakları yokta işte.

• quote:

Bunu buldum işini görür mü..?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • la olm manyak mısınız siz?ciddi birşey istedim harbiden.hiç bir yerde bulamadım maçı,tafarelin taraftarlara topu fırlatması falan çok olaylı bir maçtı tekrar izleyeyim dedim sadece.hemen vurun abalıya geçmişsiniz
  • quote:

neyse özet şeklinde buldum ben

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1922054734410

Hocam provakatörluk yapmadan forumda takılmaya devam ediniz lütfen.
  • Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama 2001 senesinde oynanan maç 3 Nisan'da oynanmış. 12 sene sonra, bu kez deplasmanda aynı sevinci neden yaşamayalım.
    Evet Real Madrid o zaman ki kadrosundan daha iyi olabilir ancak biz de o zamandan daha iyiyiz kadro bakımından. O zamandan tek eksiğimiz istikrar. Bütün gücümüzle bu maçı oynayacağımıza inanıyorum.
  • quote:

neyse özet şeklinde buldum ben

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1922054734410

Buda çok güzel maçtı tekrar izle bence.

• BEKLE MADRID KOCAN GELİYOR!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.