Şimdi Ara

UEFA Avrupa'nın en başarılı 30 kulübünü açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tarih profesörü oldu bu galatasaray taraftarı. yazık lan bütün dinazor takımlar orada. niyeyse listenin yarısının tarihi geçmiş şuan orta sıra takımı olmuş :dddd
  • Herseye bahaneleri var avrupa tarihindeki tek turk takimi Gala iste ..edirne disina ciktiklari zaman hicler farkindalar ama islerine gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listeyi beğenmeyen arkadaşlar, hangi takımın yerine hangisi olmalıydı bir söylese ya çok merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Ama fenerde basketbolun şampiyonlar ligini aldı

10 senedir şl görmeyen adam gelmiş burada dinazorlar minazorlar çene yapıyor. Vah zavalllım vah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu

Bu listeyi fotomaç muhabiri falan mı hazırlamış ;)))))

Hayırdır ne oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

çok boş bi liste. bayern ne yapmışta barçadan iyi oluyor. hadi onu geçtim Étoile Rouge ne valence ne. nasıl takımlar bunlar

bu saçma tabloda bile gurur kastıklarını sananlar var

Bizim takım en azından yalan veya gerçek bir listede yer alıyor. Senin takımın nerde göremedim ?

• Samp olamiyoruz bari soyle istatistik verelim de ovunelim basligi.

Ovunun gencler. Ovunmekten baska yapabvileceginiz bir sey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyp

Samp olamiyoruz bari soyle istatistik verelim de ovunelim basligi.

Sizin gibi puan farkıyla övünmüyoruz en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 22 Haziran 2017; 17:14:23 >
  • Galatasaraylılar bu konuda övünmekte, gururlanmakta haklı

lakin artık Gs'nin devrinin bittiğinide kabullenmeniz lazım, çok zor toparlanmanız çok zor

artık ligde kabul edelim ki Bjk hükümdarlığı başladı, Bjk yeni kupalar alırken siz hala eski başarılarla mı avunacaksınız?

mesela ben bir Fenerli olarak Aziz Yıldırım varken ŞL'ye birdaha gideceğimizi hiç sanmıyorum, ligde de işimiz çok zor

yani bu konu mesela, Gs'liler için ne kadar övünç kaynağı ise, artık günümüzdeki Bjk hükümdarlığı sonucundada bu tarz konuların sürekli uplanması artık normal hala gelebilir
  • dünyanın en büyük klübü bjk nin olmadığı bir liste ne kadar ciddiye alınabilir ki ?
    Şerefli sonunculuklara kaç puan veriyorlar bu arada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyp

Samp olamiyoruz bari soyle istatistik verelim de ovunelim basligi.

türkiyede enlerin ve ilklerin takımıyız avrupada markayız senin neyin var övünecek 20 senede 3 şampiyonluk görmüşün boş yapma anca 8 yersiniz sonra en kolay gruptan çıkamayıp 6 tane yiyorsunuz reziller sizi daha uefa grubundan elenme var iskender grubu rezil ötesi takımsınız gerçekten antepe rizeye 5 atmakla büyük olunmuyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.