Şimdi Ara

UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu BEŞİKTAŞ 2016-2017 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maç maç düşünürsek neden olmasın. Brugge çıkınca herkes eledik gözüyle bakmıştı. Adamlar bizi perişan etti. Tolga batırsa da yeteri kadar hazırlanmadığımız belliydi. 2 gol attık ikisi de bireysel yetenekten. Taktik felan hiç çalışılmamış. Haddimizi bilerek oynar ve iyi çalışırsak kupayı alabiliriz. Manu ve Roma Napoli ayarında takımlar. Beşiktaş en formda zamanında değilken bile Napoli ve Benfica ile başa baş oynadı. Benfica Dortmund'u yendi. Napoli deplasmanda Real'i yeniyordu ama savunmaları hala çöp. Herkesin dediği gibi keklik gruba düşmedik. Büyük maçlarda iyi konsantre oluyoruz söylenenin aksine. Napoli Fener Gs Benfica deplasmanlarında yenilmedik. Savunmamız da geçen seneye oranla çok çok daha iyi. Ligde de avantajlıyız. Avrupa maçlarına oyuncuları dinlendirerek çıkabiliriz. Referandum ve milli maç arası da takım için iyi dinlenme fırsatı olur. Mart ve nisan ortasında 2 hafta dinleniyoruz. 2 ara da avrupa maçları öncesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vay anasını be, bizim millette ne cevherler var...

beşiktaşın iddaa oranı düşükmüş "ancak sonucunu bildiğin bir şeyi bu kadar düşük tutarmış"sın en çok da buna güldüm. yazdığında 25 miş şimdi 15 iddaa oranı. m.united ın 2,5 romanın 5 mesela. bunarın ki çok yüksek!!!

bir de mafya Uefa'nın işi gücü kalmamış Beşiktaşı şampiyon yapmaya çalışacakmış.
    ama bunu bir de zor yoldan yapacak. zor derken nasıl mı? Beşiktaşı Benfica önünce önce 3-0 geriye düşürtüp, sora 3-3 yaptıracak. napoliyi deplasmanda mağlup ettirecek, son maç gidecek kievden 6 yedirttirecek. sırf Beşiktaş Avrupa ligine kalsın da Avrupa Ligi şampiyonu olsun diye.

Beşiktaşın şampiyon olma ihtimali düşük ama olur da es kaza şampiyon olsak; şikeyle şampiyon olmuş olcaz öyle mi? takımın, futbolcuların emeklerine çamur atmak ne kadar kolay değil mi?
  • Başlığı açan, geçen başka konuda;

"Şuan imkan verilse bana 10 sene üst üste şampiyonlar ligini kazandırabilirim herhangi bir futbol takımına !"

diyen adam sonuçta. Çok da şey etmeyin...
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    yanlış alıntıladın galiba.

xD ne bu arada. ZAAA da yaz tam olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Beşiktaş değil kupayı kazanmak hapoeli elesin herkese benden 100 kağat

nerede bu velet :D banlamışlar :P 100 tl mizi versin

Arkadaş para dememiş, KAĞAT demiş. Artık kendi zihninde ne anlama geliyorsa.

Konuya gelirsek;
    Ulan biz ''neden olmasın?'' diyoruz, malum arkadaşlar da bir UEFA Kupası onlarda olsun diye ''neden olsun ki?'' diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

BLA bla bla 15-16 yaşında tiner koklayacak kadar vasıfsızdın yani ? saygılar şelale

Hala vasıfsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Beşiktaş değil kupayı kazanmak hapoeli elesin herkese benden 100 kağat

nerede bu velet :D banlamışlar :P 100 tl mizi versin

Arkadaş para dememiş, KAĞAT demiş. Artık kendi zihninde ne anlama geliyorsa.

Konuya gelirsek;
    Ulan biz ''neden olmasın?'' diyoruz, malum arkadaşlar da bir UEFA Kupası onlarda olsun diye ''neden olsun ki?'' diyorlar.

hahah pardon ben o detayı atlamışım :)))

olsun ben kAĞAT da olsa, iddiasını sonuçlandırmasını, mort olmasının acısını en derinden hissetmesini istiyorum :D

• beşiktaş şampiyonlar ligi takımı olmalı. bu sene kazanacağı puanlar seneye 3. olmamızı sağlayaacak
  • Madem böyle bir iddian var hocam oynasana bi 100-200 lira 25'lik orandan No SS No Güven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electronic2 -- 13 Mart 2017; 20:50:19 >
  • Electronic2 kullanıcısına yanıt
    oynamadığımı nerden biliyorsun ? Oynadım tabiki evi sat , arabayı sat , ineği sat mantığıyla oynamadım , normal mebla ile oynadım gelirse mutlu eder :) gelmezse de keyif ve heycan yaşamış olurum ;) hatta hergün oynuyorum oranlar değişene kadar kitlenene kadar :)

Ayrıca totthenham gitti farkındamısınız ? BU turlar da ise majör takımlar birbiriyle düello yapıyor :)
  • İyi izleyin şikeci uefanın kura çekimini :) bu turda Man.united a kıyacaklar gibi geliyor ! Özelikle 2 Belçika takımı bu işi laayıgı ile yerine getirebilir ! Dikkat edilmesi gereken olağan şüpheli takım ise lyon sadece uefanın değil dünyanın şikeli maç olarak gördüğü d.zagreb 7-0 lık maç :) az kaldı az görecem ben sizi :)
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Lyon un UEFA ya olan 7-0 lık rövanş maçındaki hadisesi ile geldi çattı borcunu ödeme günü! saat e bakın lyon u işaret ettim lyon geldi !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.