Şimdi Ara

Udyr Yetenek Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Udyrla oynarken e ile koşup sersemlettikten sonra r ile adama saldırıyorum 3 vuruşta bir ve ilk vuruşta verdiği alev şeyi oldukça fazla hasar veriyor yada e ile koşup sersemletme attıktan sonra q ile saldırı hızı alıp daha sonra mı r ye geçmeliyiz bi 4 sn fln aralık oluyor ama bu arada. Hangi kullanım maksimum hasar veriyor sizce? Az önce gördüm bir videoda arkadaş q ile oynuyordu e ile koşup düz q girdi. Sizce hangisi?

• Udyr carryleyen en kolay hero,

R ve q fulluyorsun sonra E en son W 3 tane basiyorsun

E ile kosup stun at sonra R sonra Q . Olene. Ve ya flash atana kadar bu devam edicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk q fulluyosun sonra w sonra e r en son ben r yi açmıyorum genelde.
  • Genelde q nadiren w u acmiyorum.ilk r fulluyorum.%85 ratioyla oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R'nin aynı süre içinde Q'dan daha çok hasar verdiğini düşünmek istiyorum. Ulti gereksiz olmuş oluyor bu mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangs5806

ilk q fulluyosun sonra w sonra e r en son ben r yi açmıyorum genelde.

Jungle'da R ile başlanır ama genelde. AS runeler ile çok işe yarıyor.
  • Değişiklikten sonra Q ile başlanması daha mantıklı değil mi? En azından son oynayışımda öyle görmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light-Yagami

Değişiklikten sonra Q ile başlanması daha mantıklı değil mi? En azından son oynayışımda öyle görmüştüm.

yenilendiginden beri Q kasıyorum daha iyi oldu diye düşünüyorum. eskiden sadece topta q kasardım şimdi jungle dada Q kasıyorum eğer early de fazla kasarsam ilk item botrk alıyorum harika bir dmg oluyor
  • quote:

Değişiklikten sonra Q ile başlanması daha mantıklı değil mi? En azından son oynayışımda öyle görmüştüm.

R'nin alana verdiği hasar yüzünden daha kullanışlı gibi sanki ya. Ne bileyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

R'nin alana verdiği hasar yüzünden daha kullanışlı gibi sanki ya. Ne bileyim.

Eskiden ormancılar R gidiyorlardı dediğin olaydan dolayı.En son Udyr'e gelen özelliklerden sonra R açmasan bile olur bence.Q özelliğini incelemeni öneririm.
  • udyr'da ya q fullenir ya r. eğer phoenix udyr oyuyorsan kule alma gibi durumlara gelmeden q açmamalısın. e-r-e-r diye saldırmalısın. ha tiger oynuyorsan aynısını q ile yapabilirsin. buff'a rağmen tiger udyr ı yine de oynamıyorum. aoe damage daha güzel tank kasarken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.