Şimdi Ara

Udyr Phoenix Jungle Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda görüyorum bayabi kişinin istediği rehberdi kendi çapımda anlatıcam

Öncelikle udyrdan bahsedelim
    *Burst dmg yapamaz tigerda belki ama oda yavaş yavaş
    *Turtle ile çok iyi tanklayabilir
    *Kesinlikle çok dmg beklemeyin
    *Phoenix ile çok hızlı kampları temizleyebilir

Skilleri

Pasifi
    Monkey's Agility
    Entering a stance grants Udyr 10% attack speed and 5 bonus movement speed for 5 seconds. This effect stacks 3 times.

Gank atarken formları değiştirerek cidden yararı oluyor

Q
    Tiger Stance
    Activation: On his next attack, Udyr swipes at his target, dealing normal attack and dealing 120 / 130 / 140 / 150 / 160% of his attack damage + 30 / 80 / 130 / 180 / 230 extra damage over 2 seconds as physical damage. In addition, your attack speed is increased by an additional 30 / 40 / 50 / 60 / 70% for 5 seconds.

Persistent Effect: Basic attacks deal 15% of his total attack damage as bonus physical damage on hit.

Bence tiger jungle yavaş

W
    Turtle Stance
    Activation: Udyr gains a temporary shield that absorbs 60 / 100 / 140 / 180 / 220 (+50% of ability power) damage.

Persistent Effect: Udyr's attacks restore 10 / 12 / 14 / 16 / 18% of his damage as health.

En iyi skilldir bana göre cd kısa olduğu için 200 dmg almaması çok iyi birşey topta verdiği lifestealle baya bi sustain oluyor

E
    Bear Stance
    Activation: Udyr gains 15 / 20 / 25 / 30 / 35 % increased movement speed and ignores unit collision for 2 / 2.25 / 2.5 / 2.75 / 3 seconds. Udyr dashes slightly forward when attacking a target while the buff is still active, and only when he stuns the target.

Persistent Effect: Udyr mauls his target with such force that they are stunned for 1 second. This effect cannot occur on the same target for 6 seconds.

Kaçarken, gank atarken harika bir skill

R
    Phoenix Stance
    Activation: Udyr sends out pulsing waves of fire dealing 15 / 25 / 35 / 45 / 55 (+25% of ability power) magic damage each second to nearby enemies for 5 seconds. His first attack after activating Phoenix Stance deals 40 / 80 / 120 / 160 / 200 (+45% of ability power) magic damage to all enemies in front of him.

Persistent Effect: Every third attack, Udyr engulfs enemies in front of him in flame, dealing 40 / 80 / 120 / 160 / 200 (+45% of ability power) magic damage.

Kampları çok hızlı temizlersiniz,baya dmg vurabilirsiniz her 3. atakda 200magic damage az değil

Rune
    Kırmızılar 9x attack speed
    maviler 6x cooldown 3x magic resistte yapabilirsriniz 9x magic resiste size kalmış
    sarılar 9x armor
    büyükler 3x movementspeed

Masterieslar

Udyr yeni başlayanlar için önerim budur spellere herzaman

Trick özentisi buda bu masterieslerı çok kullanıyorum bence çok iyi gank atmak için bu masterieslar ile girerseniz kesinlikle tenacity olması lazım 1 tane itemlarınızda

Item build
    Utility masterieslarla girdiyseniz
    4x

Normal udyr masterieslarla girdiyseniz
    5x

tamamlayın en kısa sürede
    bunun yerine
    bunu çıkın çünkü kaçarken size ilk bot yardımcı olmaz hız düşüyor fakat utility ile girdiyseniz swiftness botunu çıkın girmediyseniz
    Eğer mercury alırsanız kesinlikle bunu çıkın
    bunu çıkın çünkü free red buff gibi bişey Q toptada iyi gidiyor
    erkenden tamamlamaya çalışın takımı taşıyorsanız
    tanklıyor taşıtıyorsanız

Çıkılabilir itemlar

Skill sıralaması
    R-W-E ,kesinlikle ve kesinlikle 16dan önce Q vermeyin

Sevilirse rehber top tiger,top phoenix rehberide yapabilirim
    Eğer güzel bir streamer arıyorsanızhttp://www.twitch.tv/trick2g harikadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menthix -- 18 Temmuz 2013; 20:23:25 >

• 16ya kadar q vermezsek. Ganklerde nasıl başarılı olacağız? Biliyorum böyle yapanlar var da ben anlayamadım. 1 puan versek olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

16ya kadar q vermezsek. Ganklerde nasıl başarılı olacağız? Biliyorum böyle yapanlar var da ben anlayamadım. 1 puan versek olmaz mı?

R ve W vererek kampları daha hızlı temizlersin.Q nun ganklerde bi yararı olmaz 1 level stancelar çok mana yiyor zaten gereksiz ve çok fazla form daha zorlaştırır şampiyonu
  • Yok öyle birşey. Bot lanede ya da top lanede hard cc sahibi bir adam yoksa phoenix ile kill aldırmanız zor. Ben pho > turtle > bear > tiger diye giderdim. Gank attığında hem Tiger ile burst vurursun hem Phoenix ile vurursun. Kısacası kötü olmuş. Rehber diyemiyorum rehber böyle olmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

16ya kadar q vermezsek. Ganklerde nasıl başarılı olacağız? Biliyorum böyle yapanlar var da ben anlayamadım. 1 puan versek olmaz mı?

R ve W vererek kampları daha hızlı temizlersin.Q nun ganklerde bi yararı olmaz 1 level stancelar çok mana yiyor zaten gereksiz ve çok fazla form daha zorlaştırır şampiyonu

ha pardon ben Q ile E'yi karıştırıyormuşum. Diyorum ki stunsız nasıl gank atıyor bu adamlar Hayatım boyu kandırılmışım

• quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Yok öyle birşey. Bot lanede ya da top lanede hard cc sahibi bir adam yoksa phoenix ile kill aldırmanız zor. Ben pho > turtle > bear > tiger diye giderdim. Gank attığında hem Tiger ile burst vurursun hem Phoenix ile vurursun. Kısacası kötü olmuş. Rehber diyemiyorum rehber böyle olmaz bence.

E si stun ne alaka Q ile anlayamadım phoenixin dmg daha iyi ilk level Q dan
  • Daha iyi de 2 kez bonusu vurursan daha iyi. Bunun içinde sağlam bir cc lazım. Fakat önce tiger ile vurup sonra phoenix yaparsan hem tigerdan bir AS bonus kazanırsın hemde daha fazla vurursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Daha iyi de 2 kez bonusu vurursan daha iyi. Bunun içinde sağlam bir cc lazım. Fakat önce tiger ile vurup sonra phoenix yaparsan hem tigerdan bir AS bonus kazanırsın hemde daha fazla vurursun.

iyide dostum 1 level kalacaksa o skillin 16ya kadar bana ne yararı olacak bonusu 2kere vurmak istiyorsan w r arasında formu değiştirirsin 2 kere vurursun biraz as bonusu için açmaya değmez cc yede katılmıyorum ne alaka? esi stun zaten lanedeki adamda slow olsa bile rahat ghostta var
  • Bence bilmeden eleştirmeyin aynı şekilde q yü açmadan r yi fullüyorum öyle açıyorum ilk levellerde q o kadar vurmuyor ve r sayesizde çok hızlı jung temizleniyor ve ganglarde gayette güzel damage atabiliyorsun. İstisnai durumlar olarakta oyun erken bitişe gidiyorsa kule yıkmaya başlandıysa attack speed için qyüde açtığım oluyor.
  • Yanlış.

Udyr 2400 elo player talks. ( ben değilim polonyadan arkadaşım )

ilk R ve Q ya eşit vererek fulleyin. R yi jungle kamplarını temizlerken , Q yuda gank'larda damage için kullanın. Q yu açıp hemen R ye geçtiğinizde vurduğunuz damage a siz bile şaşıracaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkoc

Bence bilmeden eleştirmeyin aynı şekilde q yü açmadan r yi fullüyorum öyle açıyorum ilk levellerde q o kadar vurmuyor ve r sayesizde çok hızlı jung temizleniyor ve ganglarde gayette güzel damage atabiliyorsun. İstisnai durumlar olarakta oyun erken bitişe gidiyorsa kule yıkmaya başlandıysa attack speed için qyüde açtığım oluyor.

+1
    1 level q ile nekadar burst atacaksa arkadaş yanlışlıkla açtığım zamanlar var tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemoplague

Yanlış.

Udyr 2400 elo player talks. ( ben değilim polonyadan arkadaşım )

ilk R ve Q ya eşit vererek fulleyin. R yi jungle kamplarını temizlerken , Q yuda gank'larda damage için kullanın. Q yu açıp hemen R ye geçtiğinizde vurduğunuz damage a siz bile şaşıracaksınız.

2. olarak wyü fullemeden hiçbir özelliği kalmaz udyrın, kaplumbağa bizim her şeyimiz :D
  • hocam elinize sağlık

ben şu şekilde kullanıyorum udyri 1 levelde genellikle r verip 2 levelde w 3 levelde tekrar r 4 levelde e gank gibi 5 levelde q veriyorum sonra ilk r fulluyorum sonra q fulleyip w u fulluyorum e yide en son 3 level yapıyorum q fullememin sbebi baronun canı azaldığında ve adamlar bizi baron yaparken bastığında hızlıca temizleyip takımıma tekrar geri dönmek benim çok işime yarıyor 2 . sebebi ise ganklerde karşıdaki adcyi stunladıktan sonra tiger ile daha hızlı canını indirebilmek ve adcmin killi almasını sağlamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: HamsterZ

hocam elinize sağlık

ben şu şekilde kullanıyorum udyri 1 levelde genellikle r verip 2 levelde w 3 levelde tekrar r 4 levelde e gank gibi 5 levelde q veriyorum sonra ilk r fulluyorum sonra q fulleyip w u fulluyorum e yide en son 3 level yapıyorum q fullememin sbebi baronun canı azaldığında ve adamlar bizi baron yaparken bastığında hızlıca temizleyip takımıma tekrar geri dönmek benim çok işime yarıyor 2 . sebebi ise ganklerde karşıdaki adcyi stunladıktan sonra tiger ile daha hızlı canını indirebilmek ve adcmin killi almasını sağlamak
    quote:

Orijinalden alinti: BHW

hocam elinize saglik

ben su sekilde kullaniyorum udyri 1 levelde genellikle r verip 2 levelde w 3 levelde tekrar r 4 levelde e gank gibi 5 levelde q veriyorum sonra ilk r fulluyorum sonra q fulleyip w u fulluyorum e yide en son 3 level yapiyorum q fullememin sbebi baronun cani azaldiginda ve adamlar bizi baron yaparken bastiginda hizlica temizleyip takimima tekrar geri dönmek benim çok isime yariyor 2 . sebebi ise ganklerde karsidaki adcyi stunladiktan sonra tiger ile daha hizli canini indirebilmek ve adcmin killi almasini saglamak

q fullemek bence saçma 2. olarak kesinlikle w fulle udyr y udyr yapan skill o

• quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

quote:

Orijinalden alinti: BHW

hocam elinize saglik

ben su sekilde kullaniyorum udyri 1 levelde genellikle r verip 2 levelde w 3 levelde tekrar r 4 levelde e gank gibi 5 levelde q veriyorum sonra ilk r fulluyorum sonra q fulleyip w u fulluyorum e yide en son 3 level yapiyorum q fullememin sbebi baronun cani azaldiginda ve adamlar bizi baron yaparken bastiginda hizlica temizleyip takimima tekrar geri dönmek benim çok isime yariyor 2 . sebebi ise ganklerde karsidaki adcyi stunladiktan sonra tiger ile daha hizli canini indirebilmek ve adcmin killi almasini saglamak

q fullemek bence saçma 2. olarak kesinlikle w fulle udyr y udyr yapan skill o

dediğim gibi hocam ben bu şekilde kullanıyorum sizin buidinizide bir ara denerim

• çok beğendim eline sağlık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrserhat

çok beğendim eline sağlık :)

teşekkürler
  • udyr ile oynadığın maçlardan ss koyabilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiosKid

udyr ile oynadığın maçlardan ss koyabilirmisin ?

bulabilirsem koyayım 1haftadır udyr oynamadım da
  • Tiger ın gankları daha etkili değilmi? early de tiger varken yanına gelemiyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.